- 16 Ocak 2021
- 4.283
- 7.696
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Daha önce benim de basima gelmisti, evet yanik olusmus. madecassol ismi boyle yazilmayabilir kullanmistim. Buz torbasi koyuyordum, camasir giyememistim, aci hissinden sonra kasinti basliyor, kasimayin iz kaliyor.Her zaman lazere gittiğim bir yer vardı. 6 seans gitmiştim. Dün 7. Seans için gittim ve her zaman lazerimi yapan kadın değişmiş. Biraz tedirgin oldum ama tecrübeli olduğunu söyledi. Daha önceki gittiklerimde genitalimde o kadar acı hissetmemiştim ama bu kadın çok acıttı sanırım biraz yüksekti ayarı. Eve sor attım kendimi. Silverdin falan kullandım. Bugun hâlâ acı hissediyorum ve siyah siyah kabuklanma var. Aradım bormal olduğunu söylediler. Ama içim rahat değil çok kötü bir görüntü siyah kabuklanma. Gerçekten normal mi yaktılar mı? Ne yapmam lazım çok kötü hissediyorum çok kötü bir görüntü oluştu
İzi kaldı mıYüksek atış yapmışlar.
Yanmışsın.
Bana da olmuştu.
Bir kaç gün sonra dökülüyor ama yanık olmuş seninkisi de.
Geçmiş olsun.
İzi kaldı mı
İz kalmasından korkuyyorum . Merkezi aradım normal bir durum krem sürün bitkaç güne geçer kabul bağlaması diyorDaha önce benim de basima gelmisti, evet yanik olusmus. madecassol ismi boyle yazilmayabilir kullanmistim. Buz torbasi koyuyordum, camasir giyememistim, aci hissinden sonra kasinti basliyor, kasimayin iz kaliyor.
Bir daha o gorevliyle calismayin ve yandiginizi da merkeze iletin.
Şu an silverdin kullanıyoruöhametan kullanın bir de. Ben lazerden sonra onu kullanmıştım. Bir de kantaron yağı söylediler bana. lekelenmeleri tamamen geçiriyor diye.
Iz kalmamasi icin kasimayin ben duramiyordum acidan ve kasintidan bende iz kaldi. Medikal krem sürmenizi tavsiye ederim umarim leke kalmaz.İz kalmasından korkuyyorum . Merkezi aradım normal bir durum krem sürün bitkaç güne geçer kabul bağlaması diyor
Normal degil cnm ya. Pis yakmis seniHer zaman lazere gittiğim bir yer vardı. 6 seans gitmiştim. Dün 7. Seans için gittim ve her zaman lazerimi yapan kadın değişmiş. Biraz tedirgin oldum ama tecrübeli olduğunu söyledi. Daha önceki gittiklerimde genitalimde o kadar acı hissetmemiştim ama bu kadın çok acıttı sanırım biraz yüksekti ayarı. Eve sor attım kendimi. Silverdin falan kullandım. Bugun hâlâ acı hissediyorum ve siyah siyah kabuklanma var. Aradım bormal olduğunu söylediler. Ama içim rahat değil çok kötü bir görüntü siyah kabuklanma. Gerçekten normal mi yaktılar mı? Ne yapmam lazım çok kötü hissediyorum çok kötü bir görüntü oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?