Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

Herkese meraba...
Lazerle burun ameliyatını düşündüğüm icin üye oldum siteye..Levent beyle 2 hafta önce görüşmem vardı fakat o kadar uzun surdu ki diğer hastalar sabrsizlandigi icin oncesi ve sonrası fotograflara çok bakamadım.. Bide aksilik bilgisayar takıldı ve uzun süre fotograf açamadı..
Dr Coşkun Levent Tasci da ameliyat olan arkadaslar önceki ve sonraki fotoğraflarınızı gorebilirmiyim??
1aya kadar karar verip ameliyat olmak istiyorum yardımcı olursanz Cook sevinirim:)

Merhabalar,
Son birkaç yıldır burun estetiği olmak istiyordum ve bu süreçte internetten bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım… Teknik seçimi, doktor seçimi, ameliyattan sonra neler yaşandığı …. Bütün bunlarla ilgili öğrenmek istediğim bir sürü şey vardı. Bu sürecin ne kadar zor geçtiğini ve (lazer tekniği çok yaygın olmadığından) bu teknikle ameliyat olmuş gerçek kişiler bulup deneyimlerini öğrenmenin de ne kadar zor olduğunu bildiğim için yardımcı olmak adına yazıyorum bu yazıyı…
Aslında yıllardır burun esteti yaptırmak istiyordum fakat kemiğe kırarak müdahale edildiğinden yaptırmaya hiç teşebbüs etmedim. Sonra bir gün 2 arkadaşım bir doktora gittiklerinden ve lazer tekniğiyle burun ameliyatından bahsetti.….Arkadaşlarımdan biri bayan diğeri erkek. Bayan arkadaşım burnu için gitmişti, erkek olan arkadaşımsa ona eşlik etmek için gitmişti sadece ama Levent beyin samimiyetini görünce o da muayene olmak istemiş. Erkek olan arkadaşım 30 kilo verdiğinden göbek ve göğüs bölgesindeki deriler sarkmıştı ve onları toplatmak istiyordu. Levent bey onu muayene ettikten sonra “Yaşın çok genç ve bu sporla toparlanacak bir durum… ben sana bıçak sürmem” diyerek onu postalamış …  Ben de işte tam bu noktada zaten tanımadan büyük bir güven duymaya başladım kendisine daha onu tanımadan.
Uzatmamam gerekirse bu haziran ayında Lazerle burun estetiği ameliyatı oldum. Lazerle burun estetiğin tekniğini merak edenler olduğunu hep görüyorum bu yüzden biraz açıklamaya çalışacağım elimden geldiğince bildiğim kadarıyla tabi…. Teknik olarak burun bıçakla kesilip açılmıyor… Özel bir lazer yardımıyla burun kemiği şekil verilebilecek kıvama getiriliyor . Şekil verilecek yumuşaklığa getirilen kemiğe istenilen şekil variliyor…. Oyun hamuru gibi düşünebiliriz sanırım  Tabi bu sadece anlatabilmek adına kullanılmış bir örnek yoksa küçümsediğim yok tabi…. Kesmeli-biçmeli, vurmalı-kırmalı şiddete dayalı bir ameliyat olmadığından da ameliyat sonrasında burun içerisine tampon uygulanmıyor. Benim burun kemerim düzeltildi, burun deliklerim küçültüldü ve nefes almayla ilgili problemim olduğundan içeride 2 parça et yakıldı. Tampon uygulanmadığından meliyattan sonra rahatça nefes alabiliyordum. Sadece Burnumun üzerine bir şey yapıştırıldı. Ameliyattan sonra gözlerimin etrafı morardı ama 1 hafta sonrasında morluktan eser kalmamıştı…. Aslında normalde morarma olmazmış hemşire morardığını gördüğü 2. hasta olduğumu söyledi.Ama zaten 1 haftalık bir şeydi… Benim adıma çekilmeyecek bir durum değildi… Ameliyattan sonra hiçbir acı hissetmedim… Aynı gün evime gittim. Ameliyattan 1 hafta sonra Burnumun üzerindeki (atel miydi adı yaa? Unuttum şimdi) şeyi çıkardılar ve yerine incecik bir bant yapıştırdılar. O bantı da 3 gün sonra çıkardılar… Yani ameliyattan 10 gün sonra hiçbir şeyim kalmamıştı….  şu anda 1 ayı devirmiş durumdayım 4 gün önce Levent beye kontrole gittim ve bana ameliyat öncesinde çektiği fotoğraflarımı verdi… İnanamadım… Yeni burnuma o kadar alışmışım ki eski burnumun bu kadar kötü olduğunu unutmuşum… Levent beyi seçmemin diğer bir sebebi de söyledikleri tam olarak benim istediğim şeylerdi… “Doğal bir burun yapacağım sana, görenler burnunu yaptırdığını anlamayacak sana bir güzellik gelmiş diyecekler dedi” ve gerçekten de doğal bir burnum var şuanda… Arkadaşlarımın hepsi de aynı şeyi söylüyorlar kesinlikle estetik ameliyat geçirmiş bir burun olduğunun anlaşılmadığını söylüyorlar… Doktor ve yöntem seçimi gerçekten çok önemli … Kime giderseniz gidin ama doktorunuzla ortak fikirde olmanız çok önemli… Levent beyle ilgili bazı yorumlar okudum yine bu sitede ve kesinlikle daha ilk randevuda aynen yazılan fikirleri edindim kendisiyle ilgili… Çok komplekssiz ve çok doğal… Çok rahat hissediyorsunuz onunla konuşurken…Ben başka doktorlarla görüşmedim o yüzden diğerlerini bilemiyorum. Herkez bu kadar üşenmeden bir sürü fotoğraf gösterir mi? Her görüşmeye gelene bu kadar zaman ayırırmı bilemiyorum ama kafanızdaki bütün soruların cevabını bulabiliyorsunuz. Bir de Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu biri olarak Estetisyenlik mesleğinde gerçek bir estetik balış açısına sahip olunması gerektiğine inanıyorum... Levent beyin yaptığı ameliyat sonuçlarında da bunu gördüm.
Lazer tekniğinden haberim olmasaydı eğer hala ameliyat olmamış olacaktım…  Umarım Lazer tekniğini merak eden arkadaşlara biraz da olsa faydam olmuştur…
su an nasılsınız hala memnunmusunuz? Teşekkürler

ilk defa duyduğum bir teknik, keşke lokal olsaymış genel anestezi olduktan sonra normal bir estetik ameliyatından farkı yok bence

Burun kemıgını kırdırmakla nasıl bır tutabılıyorsunuz bu yontemı . Normal bır amelıyatta Önce burun tamamen açılıyor, tüm doku ve katmanlar tek tak kaldırılıyor . Kemık kırılma olayı olmasa bıle bu kaldırılan deri ve altındakı hucrelerın yenıden kaynaması yerıne oturması bıle aylarca sorun ve sıkıntıya yol acıyorkı ödem denen şey öyle basit bır olay hıc degıl. Kalıcı ödemler olabılıyor. Ve Buda burnun bütün sekilini mahfedıyor. Sonra kıkırdaklar yerıne tam otursada ılerde çökme ve ya cukurluk olusturabılıyor . Sız nasıl ıkı yontemı bır tutuyorsunuz Allah askına bıraz araştırın

Herkese meraba...
Lazerle burun ameliyatını düşündüğüm icin üye oldum siteye..Levent beyle 2 hafta önce görüşmem vardı fakat o kadar uzun surdu ki diğer hastalar sabrsizlandigi icin oncesi ve sonrası fotograflara çok bakamadım.. Bide aksilik bilgisayar takıldı ve uzun süre fotograf açamadı..
Dr Coşkun Levent Tasci da ameliyat olan arkadaslar önceki ve sonraki fotoğraflarınızı gorebilirmiyim??
1aya kadar karar verip ameliyat olmak istiyorum yardımcı olursanz Cook sevinirim:)

Keske amelıyat olup memnun olan arkadaslar yok olup götmeseler de bızde tecrubelerınden faydalanabılsek , yüzde doksanbes lik kısım araştırmak ıcın burada . Memnun olmayan da memnun olmadıgı doktorun ısmını vererek yardımcı olabılır ama oda yok . Gene cok az ınsan ısım veriyor sakın bu doktora gıtmeyın dıyen azın azı . Hersey sır

Herkese meraba...

slm, ben 4 gün önce oldum levent beye lazerle. sorularınızı cevaplaya bilirim. halen alçım var. pazartesi açılacak.

suan bandajlıyım ıkı gune alınıcak, benımde aslında hala endıselerım var ınsan gormeyınce bın bır tane sey dusunuyo o yuzden net bıse dıyemıyorum malesef. inşallah istediğin gibi olur senınde canım.. çünkü fizyolojik hastalık kadar ınsanın psikolojisi de çok önemli. inşallah istediğim şekilde olurda bende büyük keyifle yardımcı olurum :)

Son durumlarınız hakkında bılgı verebılısenız memnun oluruz . Teşekkürler..

Lazerle burun ameliyatımı oluyor?Ne güzel ya daha kolay birşey herhalde keşke bende olabilsem ama babamdan para isteyemem çalışırsam bende yaptırırdım burnum pek ilginç :37:

slm, ben 4 gün önce oldum levent beye lazerle. sorularınızı cevaplaya bilirim. halen alçım var. pazartesi açılacak.

Bu konu aktiflesmis cok sevindim canim nasil oldun en kucuk ayrintisina kadar yazarmisin cok merak ediyorum bn lazerle burun estetigini olanlarin hepsi kayboldu lutfen sende kaybolma cok merak ediyorum nasil oldugunu

Bu konu aktiflesmis cok sevindim canim nasil oldun en kucuk ayrintisina kadar yazarmisin cok merak ediyorum bn lazerle burun estetigini olanlarin hepsi kayboldu lutfen sende kaybolma cok merak ediyorum nasil oldugunu

Merhaba canım :) mesaj yollayaöıyorum malum 100 ileti olayından dolayı . Lazer oayı gercekten devrim niteliğinde . Anlatılanların doğruluğunun ne kadar gecerlımoldugunu ancak yaşayan bırıncı ağızlardan ögrenebılıcez inş. Aslında bır zaman sonra kaybolmaları hayra işaret demekki belkide hersey yolunda :) ama keske arada ugrayabılselerdı . Evet eva bende senın kaybolmamanı rıca edıyorum. Bızler ıcın sizin verecegınız bılgıler cok onemlı çünkü. Teşekkürler .... Sağlıklı , güzel burunlu günler ;)

Ben olanlarin resimlerini cok merak ediyorum bu sefer insl geri donus olur olanlardan canim merakla beklicem

Ben olanlarin resimlerini cok merak ediyorum bu sefer insl geri donus olur olanlardan canim merakla beklicem

:)) tamam yahu buralardayım kaçmıyorum merak etmeyin:)) şu alçı bi çıksın da resim koyucam sizin için, günler ilerledikçe ara ara aşamaları da yine eklerim. arkadaşlar gerçekten lazer denen olay var ya kim bulduysa ellerinden gidip öpesim var. çok ama çok büyük rahatlık. aslında lazerin kullanıldığı hangi alan rahatlık sağlamadı ki hayatımıza bi düşünsenize. epilasyon,leke tedavisi, varis tedavisi,gözde lazerle ameliyat, diştelazer, iç hastaalıklar vs vs.. böyle düşününce bu da o kadar uçuk gelmeyecektir size. şu an için normal ameliyatlardan biraz fiyat olrak farklı. yani normaller 3-5 arasıyken, bunlar 6-7 civarı.. ama değer mi, son kuruşuna kadar helal olsun..daha ne diyeyim size. meme küçültme ameliyatı da oldum ben lazerle, T şeklinde kesi yok mememde. bu bile bi nimet. artıkkalsik yöntemler tarihe karışıyor bana kalırsa. ama şu anda bunu uyguyalan dr sayısı çok değil. genelde klasik yöntemi tercih ediyolar. çünkü makinalar çok büyük paralar ve teknoloji hızla ilerlediği için modeli çabuk eskiyebiliyor.bu yüzden de almak işlerine gelmiyor. o yüzden lazeri iyi kullanan, en çok sayıda ameliyat yapmış olanları tercih edin derim ben. bu arada ben doğal bir burun istemiştim bakalım nasıl oldu, bende çok merak ediyorum açıkçası. ama yine de diyorum, sonuç ne olursa olsun en azından burnumu açtırmadım, dikiş yok. olmadı ilerde yine yaptırırm.ama açık ameliyatlarla burun çok oynanmıyor. hadi bakalım varsa sorular alayım:)

Back
X