Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptigi burunlari begenrsem kesn Coskun beyde yaptiricam..
cunku surat yapimin ve dogalligimin gtmesini istemiyorum...
hollllllleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....25 olduuuuuuuuu![]()
canim baktim smdi resmlerinee..
ben cok begendimmm:) bide sislik falan inince 10 numara olcak bence:))
cok dogal ve gusel olmus...kalkik burunu bende hc sevmiyorum..
gule gule kullan yeni burnunu:)
canim baktim smdi resmlerinee..
ben cok begendimmm:) bide sislik falan inince 10 numara olcak bence:))
cok dogal ve gusel olmus...kalkik burunu bende hc sevmiyorum..
gule gule kullan yeni burnunu:)
fotolarımı bekleyenler varmış,ama ekleyemiyorum.yenı üyeyim,yazışmalarım sınırlı.o yüzden mı acaba?şu 25 msj kotası foto yüklemek için de şart mı?
Selam muradınaerenkız , nasılsın , sende lazerle burun amelıyatı oldun dımı. Resım yüklemek ve resımerı görmek ıcın şart sanıyorum . uyduruktan bırseyler yazabılırsın ozaman :) hemencık 25 olur :))) zahmet olmazsa tabı.
eya34 yeni burnun hayırlı olsun.çok hoş görünüyor.bu arada muradıma hakkaten ermişim ki sitede benden foto bekleyenleri sabırsızlandırmışım.aslında benzer süreçler,bandajlı hallerımız falan.ama yüzüme yakışmış mı,ben memnun muyum merak ediliyor sanırım.gayet memnunum.amelıyattan çıktığmdan beri böyle.levent beye tekrar teşekkürler.ancak foto yüklemeyi beceremedim.yardımcı olursanız eklycem.herkese sevgiler...
merhaba :)lazer kervanına ben de katıldım kısa süre önce.memnun kalanlardanım.darısı düşünen diğer hanımlara.henüz 20 gün oldu.herşey sorunsuz işliyo.levent hocayla randevum olacak yakın zamanda.amelıyat sonrası ılk görüşmemiz...ancak yoğun sanırım.asıstanının dönüş yapmasını beklıyorum.