Sivilceli Ciltler Lazerle Sivilce Tedavisi Fiyatları

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.560
Sivilce olarak bildiğimiz yağ üreten bezlerin uzun bir zamanın içinde ve sürekli tekrarlayan iltihaplı bir hastalıktır. Sivilce günümüzde en sık rastlanan sorunlardan biridir. Sivilce hayatınızın bir döneminde tüm toplumu rahatsız eden veya ilgilendirmiş bir durumdur. Lazer tedavileri, sivilce problemlerinde yardımcı olabilmek, tedaviyi hızlandırmak ve iz kalma olasılığını azaltan yöntemlerden biridir. Sivilce tedavisinde tedavi süresini kısaltabilmek, tekrar eden sivilce şikayetini engellemek amacı ile ağızdan ilaç kullanamayan sivilce hastaları için lazer ve ışık tedavilerinde yapılması oldukça çok faydalıdır. Ayrıca iz kalmaya eğilimli ve iz kalmış aknelerde lazer ve ışık tedavileri de izleri geçirmektedir. Sivilce ve akne tedavilerinde amaç hastayı bir an önce iyileştirebilmek ve iz kalmamasını sağlamaktır. Sivilce tedavilerinde lazer tedavileri uygulayabilmek bir yandan da iz tedavisini tamamlamaktır.

Lazer ile Sivilce Tedavisi Nasıl Yapılır?

Lazer ile sivilce ve akne tedavisi 1 ila 3 hafta aralıklar ile yapılmaktadır. Uygulanan cihaza göre de seans sayısı değişmek ile beraber en az 4 ila 6 seans önerilmektedir. Lazer ile akne tedavisinin dışında krem ve ağızdan ilaç tedavilerine devam edilebilmektedir.


Lazer ile sivilce Tedavisi Sonrası Ciltte Görülen Değişikler Nelerdir?


Yapılan lazer sisteminde çeşitlerine göre lazerle akne tedavisi sonrasında ciltte hafif bir pembelikten hafif bir kabuklanmaya kadar birkaç süren cilt değişiklikleri de olabilmektedir. Genel olaraksa yan etki oranı düşük uygulamalar olabilmektedir. Bronz ve esmer tenlerde tüm lazer ve ışık uygulamalarında her şey gibi dikkat edilmelidir.

Lazer ile Sivilce Tedavisinin Etkisi

İltihaplı sivilce oluşmalarında başlıca nedenlerden biri normalde deride yaşayan ve yağ kanalların yer alan P. Acnes bakterisinden kaynaklıdır. P. Acnes bakterisi lazerlerin enerjisini emerek de tahrip olmaktadır. Işık ve lazer sistemlerinde bakteri sayısını azaltarak sivilce oluşumunu da engellemektedir.

Ayrıca da lazer ve ışık sistemleri deriye zarar vermeden deri altında yağ bezlerini ısıtarak tahrip etmektedir. Yağ kanallarının küçülmesinde ve azalması sonucunda sivilcelerde de iyileşmeler meydana gelmektedir.


Lazer Tedavisinde Kullanılan Cihazlar Nelerdir?
  • Mavi Işık Tedavisi ( Blue-Light )
  • Kırmızı Işık ve Mavi Işık Kombinasyonu
  • IPL
  • LED
  • Fotodinamik Tedavi
  • Radyofrekans Tedavileri
  • PDL Lazer
  • Nd: YAG Lazer
  • Fraksiyonel Lazer
Lazerle Sivilce Tedavi Fiyatları
Lazerle sivilce tedavileri 2017 fiyatları sivilcenin durumuna, yaygınlığa, kaç seans yapılacağına göre değişmektedir. Lazerle sivilce tedavilerinde fiyatlarını belirleme de sivilcenin türünde seans sayısı etkileyebileceğinden ücretler aktif iltihaplı sivilce, kistik sivilce ve siyah nokta olmasıyla etkilemektedir.

Genellikle hastalar yüz bölgelerinde tedavisini isterken bazı durumlar da boyun bölgesi de tedavi alanına girebilmektedir. Lazerle sivilce tedavilerinde fiyatlar seans seans ödenebileceği gibi de paket fiyatlar oluşturulabilmektedir. Sivilce iziniz varsa bu durumda da farklı lazer uygulanacağından tedavi ücreti de farklı bir şekilde olacaktır. En doğru ücret bilgileri içinse doktorunuza muayene olmanız gerekir.

kaynak: güzelliksırlarım.org
 
X