• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle varis tedavisi

Yaz2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
823
1.224
63
37
Herkese selam arkadaşlar, bundan 4 gün önce lazerle devlet Hastanesi'nde varis ameliyatı oldum, ameliyat uzun sürmedi, 10-15 dakika falan sürdü, birkaç gün bacağım bandajda kaldı, şimdi varis çorabı giydim, henüz kontrole gitmedim ama damarlarım çok sert ve alt bacağımda halen varisler görünüyor benim gibi lazer ameliyatı olan var mı , ağrılı bir işlenmiş bacağımı hareket ettiremiyorm çok ağrıyo

Benim yakın akrabam bir kaç kez varis ameliyatı su.en son da lazerle oldu.
Aşırı ağrısı vardı ve bacakları çok sertti.
Üzerine asla basamiyordu.
Topalladi ilk zamanlar.
Daha sonra ağrıları hafifledi,ayaklarının üzerinde normal durdu.
Ama hala varisleri var geçmedi
Onun varisleri epey kalındı.asiri sertti.
Ne yazikki düzelmedi inşallah sizinki iyileşir geçmiş olsun.

Cemoos Cemoos benimde eşimde varis var. Son bir kaç gündür bacakları çok ağrıyor. 🙁İnternette bir doktor bulduk. İğneyle bir tedavi uyguluyor. İşe yarar mı acaba?

Cemoos Cemoos benimde eşimde varis var. Son bir kaç gündür bacakları çok ağrıyor. 🙁İnternette bir doktor bulduk. İğneyle bir tedavi uyguluyor. İşe yarar mı acaba?
Canım geçmiş olsun.
Bu iğneyle tedavi dediğin iğneyle pis kanı aliyorlar galiba o değil mi
Benim bildiğim bu varisler parmak kadar büyükse biraz ağrıyı hafifletiyor ama tamamen kurtulma çok zor
Ağrısı hafifler birde o işlemden sonra mutlaka varis çorabı önerirler onu ihmal etmesin etkisi olmuyor yoksa.

Bitanem böyle bak. Morluk gibi. İğneli işlemde şu

Hep sigaradan oluyor bence 😡 çalışırken ayakta çok kaldım, ondan diyor. Sagol canım. 🌺

Eklentiler

• 5BEE812B-78B3-4468-B629-AFD7904E4DA3.webp
    5BEE812B-78B3-4468-B629-AFD7904E4DA3.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 442
Bitanem böyle bak. Morluk gibi. İğneli işlemde şu

Hep sigaradan oluyor bence 😡 çalışırken ayakta çok kaldım, ondan diyor. Sagol canım. 🌺
O morluk kadarsa varisler ise yarar canım benim dediğim daha kalın ve büyük ve varisler.o zaman çok zor geçiyor.
Ağrısı hafifler.ama dediğim gibi doktora danışın varis çorabı kullansın biraz.vok faydasini görür.
Hacamat yaptirirsa kan dolaşımı için faydası olur.
Kan bağışına da dikkat etsin düzenli verirse iyi olur.
Sigaranın çok etkisi var haklısın ama ayakta durmak ve ayaklara çok baskıyla daha çok varis oluşumu olabilir.
Kilo da etkili oluyor.
Çok geçmiş olsun 🙏

O morluk kadarsa varisler ise yarar canım benim dediğim daha kalın ve büyük ve varisler.o zaman çok zor geçiyor.
Ağrısı hafifler.ama dediğim gibi doktora danışın varis çorabı kullansın biraz.vok faydasini görür.
Hacamat yaptirirsa kan dolaşımı için faydası olur.
Kan bağışına da dikkat etsin düzenli verirse iyi olur.
Sigaranın çok etkisi var haklısın ama ayakta durmak ve ayaklara çok baskıyla daha çok varis oluşumu olabilir.
Kilo da etkili oluyor.
Çok geçmiş olsun 🙏
Kilolu Cemoos. Bir de pis boğaz. Bir rejim yap. Sabah kalkıyor, ne yicez diye düşünüyor. 😡 Harekette sıfır. Bende işte ağrısı olunca üzüldüm. Kocada olsa, insan sonuçta 😂
Sabah doktora randevu aldım, uyanamadı 🤦🏻‍♀️
Tamam canım. Sağolasın 🌺 Bir yerlerden başlayalım. Fayda eder belki.

Kilolu Cemoos. Bir de pis boğaz. Bir rejim yap. Sabah kalkıyor, ne yicez diye düşünüyor. 😡 Harekette sıfır. Bende işte ağrısı olunca üzüldüm. Kocada olsa, insan sonuçta 😂
Sabah doktora randevu aldım, uyanamadı 🤦🏻‍♀️
Tamam canım. Sağolasın 🌺 Bir yerlerden başlayalım. Fayda eder belki.
Mutlaka faydası olur canım 🌸
Koca da olsa sende haklısın napalim 😂😂

Back
X