- 21 Temmuz 2014
- 129
- 137
- 133
- Konu Sahibi Tinkerbell9
-
Merhaba canim
Bende eylul ayinda huseyin kandulu'na lipo+karingerme yaptiracagim. Benim de sol ayak ve alt bacagima lenf odem teshisi kondu. Ben tamamen estetik olarak iyi gorunmek icin yaptirmak istiyorum bu operasyonlari. Ama odemden cokkk korkuyorum 😔
Umarim isdedigimiz sonuclari aliriz
Sevgilerrrr...
Canım ben kollarıma yaptırdım.. Parmaklarım bile şişmedi o derece iyi gecti. Cok cok memnunum suan. Ama yurtdışında oldu bu ameliyat. O verdikleri korseyi sakın çıkarma 1 ay.. 6 gecti kollarım 5 cm inceldi ve o eklem bölgedeki sislik gitti. Lenf ve Lipodemde en cok eklem bölgeleri şişiyor ..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
şimdiden geçmiş olsun diyorum umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.Merhaba canim
Bende eylul ayinda huseyin kandulu'na lipo+karingerme yaptiracagim. Benim de sol ayak ve alt bacagima lenf odem teshisi kondu. Ben tamamen estetik olarak iyi gorunmek icin yaptirmak istiyorum bu operasyonlari. Ama odemden cokkk korkuyorum 😔
Sevgilerrrr...
Merhaba kizlar,
Aralikta bacaklarim, alt kollarim ve bacaklarim icin Guner Uysal ile randevum var. Gayet iyi bir gorusmemiz oldu telefonda. Yurtdisinda kaldigim icin telefon ve email araciligi ile gorustuk. Cok guzel bir fiyat cikardi iyi bir pazarliktan sonra. Buraya ameliyat olduktan sonra yasadiklarimi teker teker yazmayi dusunuyorum. Cunki siz olmasaydiniz ben kendimde bu cesareti alip ayri bir ulkede bu kadar buyuk bir operasyonu asla yaptiramazdim. Esim sagolsun cok destekci..
Ve benim en onemli sorunum estetik bir istek degil. Bende lipodem var ve eklem bolgelerim o yuzden cok kalin. Lenf sistemim cok agir calistigi icin cok odem topluyor vucudum. Odemin uzerinede yag birikiyor. Buda cok inatci bir yag oldugu icin asla ve asla veremiyorum kilo falan.
Boyum 1.83 kilom 79 suan. Araliga kadar kessinlikle 70 kilo olup oyle gidicem. Cunku bu benim kendimi salmis halim.
Bana onerebileceginiz seyler varmi? Ameliyat icin 5 gun ayirdim sonra geri donmem gerekiyor yasadigim ulkeye..
Simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize..
Hulya.
Dikkat dikkat! çok riskli olabilir bence iyi araştır derim !!!!Merhaba canim
Sevgilerrrr...
Canım lenfödemin varsa liposuction, laserlipoliz veya diğer yöntemlerle yağ aldırırken dikkat etmelisin okuduğum bilgilere bakılırsa bu tip işlemler cilt altı ödemi lenf damarlarını parçaladığı için daha da arttırıyor.
Valla artık çok geç bu gün 16. Günüm canım.Dikkat dikkat! çok riskli olabilir bence iyi araştır derim !!!!
Merhaba nasilsin? Ameliyatindan baya bi zaman gecti.. merak ettim. Umarim iyisindir.Valla artık çok geç bu gün 16. Günüm canım.
Merhaba nasilsin? Ameliyatindan baya bi zaman gecti.. merak ettim. Umarim iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?