Lazerlipo ve vibro kombinasyonu ile ameliyat olanlar

Tinkerbell9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
129
137
133
Merhaba kizlar,

Aralikta bacaklarim, alt kollarim ve bacaklarim icin Guner Uysal ile randevum var. Gayet iyi bir gorusmemiz oldu telefonda. Yurtdisinda kaldigim icin telefon ve email araciligi ile gorustuk. Cok guzel bir fiyat cikardi iyi bir pazarliktan sonra. Buraya ameliyat olduktan sonra yasadiklarimi teker teker yazmayi dusunuyorum. Cunki siz olmasaydiniz ben kendimde bu cesareti alip ayri bir ulkede bu kadar buyuk bir operasyonu asla yaptiramazdim. Esim sagolsun cok destekci..

Ve benim en onemli sorunum estetik bir istek degil. Bende lipodem var ve eklem bolgelerim o yuzden cok kalin. Lenf sistemim cok agir calistigi icin cok odem topluyor vucudum. Odemin uzerinede yag birikiyor. Buda cok inatci bir yag oldugu icin asla ve asla veremiyorum kilo falan.

Boyum 1.83 kilom 79 suan. Araliga kadar kessinlikle 70 kilo olup oyle gidicem. Cunku bu benim kendimi salmis halim.

Bana onerebileceginiz seyler varmi? Ameliyat icin 5 gun ayirdim sonra geri donmem gerekiyor yasadigim ulkeye..

Simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize..

Hulya.

Merhaba canim
Bende eylul ayinda huseyin kandulu'na lipo+karingerme yaptiracagim. Benim de sol ayak ve alt bacagima lenf odem teshisi kondu. Ben tamamen estetik olarak iyi gorunmek icin yaptirmak istiyorum bu operasyonlari. Ama odemden cokkk korkuyorum 😔
Umarim isdedigimiz sonuclari aliriz
Sevgilerrrr...

Canım ben kollarıma yaptırdım.. Parmaklarım bile şişmedi o derece iyi gecti. Cok cok memnunum suan. Ama yurtdışında oldu bu ameliyat. O verdikleri korseyi sakın çıkarma 1 ay.. 6 gecti kollarım 5 cm inceldi ve o eklem bölgedeki sislik gitti. Lenf ve Lipodemde en cok eklem bölgeleri şişiyor ..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım neden Huseyin Kundulu? Bana fiyatları konusunda biraz bilgi verebilirmisin? Şimdiden teşekkürler.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet canimya eb cok eklem bolgeleri sisiyor. Cok rahatlatti yorumun beni sagolasin.
Neden huseyin kandulu? Daha once devlet hastahanesinde gorev yapmis bi dr. Yakin arkadasin drvlet hastahanesinde gorev yaptigi donemde( yaklasik iki sene once) karin germe ve gogus operasyonunu bitlikte yaptirdi. Hem cok begendik sonucu. Ayrica tatli ve anlayisli biri herseyi tek tek acikliyor olabilecek seyi soyluyo. Ben basen, sirt, karin, migde ve yanlara once lipo yaptiracagim ardindan ayni operasyonda karin germe de. Sıkı pazarlikla sekizbucuga anlastik.

şimdiden geçmiş olsun diyorum umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Canım lenfödemin varsa liposuction, laserlipoliz veya diğer yöntemlerle yağ aldırırken dikkat etmelisin okuduğum bilgilere bakılırsa bu tip işlemler cilt altı ödemi lenf damarlarını parçaladığı için daha da arttırıyor.

Dikkat dikkat! çok riskli olabilir bence iyi araştır derim !!!!

Canim merhaba,

Lazer lipoliz ve vibro liposuction tumescent teknigi oldugu icin hic bir sekilde lenf sistemine dokunmuyor calisirken ameliyat sirasinda. O yuzden dedigin gibi once sadece kollarimi yaptirdim. Simdide 7 ay gectigi icin memnun kaldigim icin bacaklarimi yaptiracagim. Her ameliyatin tabi bir riski var ..onu goze alarak yaptircam. (bunu yazarken bile korkuyorum tabi ki)..

cnm bana kalırsa tüm cerrahiler üç aşağı beş yukarı aynı ben laserlipolizin cildi sıkılaştırması ve yakma riskinin olmaması nedeniyle daha iyi olduğunu söylediklerini biliyorum ama tabii herkes bir yöntemi övüyor diğerini kötülüyor. bu normal mi bilimiyorum ama iyi araştırdın ve yaptırdıysan sorun yok. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…