dhilek shizen & senritsu Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 1.776 14 116 Çanakkale 26 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi dhilek #1 slm herkese . evime PC alacağım. Monitörde emin olamadım. LCd mi Flat monitörmü.? kimi flat diyo kimi lcd al diyo. İşin maddi kısmıda önemli? ne yapmalıyım????? bilgisayardan anlayan biri yardım etsin lütfenn...
slm herkese . evime PC alacağım. Monitörde emin olamadım. LCd mi Flat monitörmü.? kimi flat diyo kimi lcd al diyo. İşin maddi kısmıda önemli? ne yapmalıyım????? bilgisayardan anlayan biri yardım etsin lütfenn...
dhilek shizen & senritsu Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 1.776 14 116 Çanakkale 27 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi dhilek #2 HANIM HANIMCIK .!.: Benimkiside Casper Lcd Ekran çok Güzel Gözler Içinde Genişletmek için tıkla... benimde aklımdan casper geçiyordu . sorun yaşadınmı casperla ilgili....
HANIM HANIMCIK .!.: Benimkiside Casper Lcd Ekran çok Güzel Gözler Içinde Genişletmek için tıkla... benimde aklımdan casper geçiyordu . sorun yaşadınmı casperla ilgili....