lcd monitöre sildim ve sonuç!

• Konu Sahibi Konu Sahibi snm2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
kızım yapıştırıcı sürmüş monitöre,
bende fişini çekip mr muscle sıkıp hemen sildim,
ama sağ alt köşede bir nokta oluştu akşam
$monitör (500x375).webp$monitör (500x375).webp daha küçüktü gitiikçe büyüyo tüm ekranı kaplarmı ki zamanla ne yapsam bilemedim,başına gelen varmı?

canım en pahalı ve en büyük sorunlar ekranlarda oluyor pc arkadaslarım öyle derdi hep ... hemen netten bi pc tamircisinin telefonunu bulup ara ve sor yoksa o yuvarlak dahada büyük tadilat ücreti artabilir

canım en pahalı ve en büyük sorunlar ekranlarda oluyor pc arkadaslarım öyle derdi hep ... hemen netten bi pc tamircisinin telefonunu bulup ara ve sor yoksa o yuvarlak dahada büyük tadilat ücreti artabilir

pcyi açık tuttuğumda dahamı büyür acaba kapatmammı lazım tamire vermediğim bu süre içerisinde?

Sıvı teması olmuş olabilir mi acaba ? Garanti dahilinde ise kendi servisine öncelik ile gösterin basit bir sorun değil monitörler de maalesef yenisini almaya kadar gidebilir. Geçmiş olsun.

Lcd bilgisayarlarin ve televizyonlarin ekrani fiberoptik bezle silinir bezle silerken bez hafif nemli olmasi gerek sadece su ile ilac ile temas ettirseniz monitorunuz benek benek ve lekeli olur bu konuda sizin yapabiliceginiz bisey yok o yuzden pc tamircisine gosterin.

pcyi açık tuttuğumda dahamı büyür acaba kapatmammı lazım tamire vermediğim bu süre içerisinde?

bencede ekran açık kalmasın hemen fişleri felanda çekin kapatın ama tamire vermicekseniz bile bi bilgi alın hemen :( çünkü şuan 15 tl ile kurtuabilcek bişeyse yaptrrısınız ama durdukça büyürse ekran değişimleri 250 tlden baslıyor :(

Sıvı teması olmuş olabilir mi acaba ? Garanti dahilinde ise kendi servisine öncelik ile gösterin basit bir sorun değil monitörler de maalesef yenisini almaya kadar gidebilir. Geçmiş olsun.

Sivi temasi kullanici hatasina giriyor canim garantiyi kapsasa bile ucretini aliyorlar.

Sivi temasi kullanici hatasina giriyor canim garantiyi kapsasa bile ucretini aliyorlar.

Biliyorum canım ama normal bir tamircinin yapmasından ziyade öncelik ile kendi servisine sormak daha iyi çünki tamir edilebilme ihtimali varsa bile normal bir tamirci, pc servisi "Bu olmaz sana yeni monitör verelim" diyebilir bu yüzden dedim.

garantisi bitti malesef..
önce mikrofiber bezle denedim çıkmadı prit sürmüş ekrana kızım çıkmayınca mecburen öyle yaptım hemen açmadımda 4saat sonra açtık:(
kapatıyorum sağolun inşalllah dediğiniz gibi 15e kurtuluruz..

Tıpatıp aynı durum bende de oldu,aynı leke aynı görüntü. Kardeşimde camı silmiş sonra böyle oldu. Bir iki gün sonra leke büyüdü,çizgi çizgi oldu ekran. Sonra babamın bilgisayar tamircisi bir arkadaşına yolladık lcd ekranın değişmesi gerekiyor dedi, 250 tlye değiştirdi şuan bir sorun yok. Ekran değişmeden düzelmiyor malesef..

şimdi bu ekrande ledler var yani lüçük küçük lambalar sıvı temasından dolayı .sen ekranı değiştir en iyisi:50:

Pikseller ölmüş. Dokundukça içine giren sıvı etkisi ile yayılacaktır.
Sıvı teması olduğu için garanti kapsamına girmez malesef. Birazda tuzlu olur.
Bir dahakine sadece hafif nemli bez ile silin
Geçmiş olsun.

kurursa sorun olmaz. ama o kısım hep öle kalacak... ekran değiştirmen gerekir. ekranı değiştirmek için sakın servisine göndermeyin, çok para istiyorlar... yada gönderin fiyat almadan değiştirmeyin.

firma ismi vermeyeceğim arkadaşın notebookun ekranı kırılmış (garanti kapsamı dışına çıktı), 450 tlye değiştiririz demişler. başka bir yerden 150 tlye değiştirdiler...

Back
X