arkadaşlar ihtiyacım var size...
sevgılımle tayınimiz cıksın diye nıkaha karar verdık..ailelerimiz erken diye pek gonullu olmadılar ama sonunda tmam dedıler.sonra onun ailesi bize cıcek cıkolatayla geldı..beni istemeden gittiler.meger bu tanışmaymış.benımkı de onlara soylenınce tamam kız tarafı ıadeyı zıyaret yapacak sonra ıstıycez siz de nıkah işlemlerine başlayın dedıler..bunu aileme söyleyınce kızım senı istemedıler bıle ne nıkahı cok erken dedıler ve vazgectıler.işin acısı kayınvalıdeyı hiiiç mi hiç begenmemişler.bu kadınla bu kadının oturun dediği evde olmaz dedıler cıktılar..paracı sankı..herseye karışır bu kadın susmadı durdu...deyıp durdular...
ben de bır gun oncesınden sevgılımle hayal kurarken bırgun sonra ona annemler vazgectıler dedım memleketten buyuklerı gelmiş annesı de alışverıse cıkmış.aileme ne derim ne yaptın sen bu iş olmazsa ilişkimiz biter..yarı yolda bıraktın benı dedı..ayrıldık..sonra bınbır özüür etme eyleme sınırlenmiştim dedi...ailem de o senın yanına gelırse olur olmazsa burada bu kadınla mutlu olamazsın deyıp cıktılar..neymiş nıkah yapacaksın cıkarsa köyde tek başına en az bır sene kalacaksın sonra düğün..bi de o kadının lafını çek..oğlanın araba taksıtını de üstlen yook öyle diyorlar.:1shok: