ldracam bu hale nasl geldik

nareksisi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
399
6
296
42
Gaziantep
arkadaşlar ihtiyacım var size...
sevgılımle tayınimiz cıksın diye nıkaha karar verdık..ailelerimiz erken diye pek gonullu olmadılar ama sonunda tmam dedıler.sonra onun ailesi bize cıcek cıkolatayla geldı..beni istemeden gittiler.meger bu tanışmaymış.benımkı de onlara soylenınce tamam kız tarafı ıadeyı zıyaret yapacak sonra ıstıycez siz de nıkah işlemlerine başlayın dedıler..bunu aileme söyleyınce kızım senı istemedıler bıle ne nıkahı cok erken dedıler ve vazgectıler.işin acısı kayınvalıdeyı hiiiç mi hiç begenmemişler.bu kadınla bu kadının oturun dediği evde olmaz dedıler cıktılar..paracı sankı..herseye karışır bu kadın susmadı durdu...deyıp durdular...
ben de bır gun oncesınden sevgılımle hayal kurarken bırgun sonra ona annemler vazgectıler dedım memleketten buyuklerı gelmiş annesı de alışverıse cıkmış.aileme ne derim ne yaptın sen bu iş olmazsa ilişkimiz biter..yarı yolda bıraktın benı dedı..ayrıldık..sonra bınbır özüür etme eyleme sınırlenmiştim dedi...ailem de o senın yanına gelırse olur olmazsa burada bu kadınla mutlu olamazsın deyıp cıktılar..neymiş nıkah yapacaksın cıkarsa köyde tek başına en az bır sene kalacaksın sonra düğün..bi de o kadının lafını çek..oğlanın araba taksıtını de üstlen yook öyle diyorlar.:1shok:

siz eğitimci iseniz erkek arkadasınız da mı eğitimci?

madem aynı yere tayin için nikah yapılıyor. düğün olana kadar beraber yaşamak zorunda mısınız? karı koca hayatı sürüp ne annesini ne de borcunu üstlenmek zorunda değilsin.

ya haklısın da
kafam bombook
özür dılerım böyle yazdığım için..kısacası bu adamla bu kayınvalıdeyle babamlar böyle derken ne yapılmalı

er caa
nıkahlı olucam... benim köye tayınım cıkacak.o ise aynı şehirde aynı iş yerınde ve ailesıyle dugun olana kadar kalacak
ama evlı olmuş oluyoruz ya harcamalarda sen ben olmaz herhalde

Bence Ayni cati altinda olmadiginiz sürece - dügün dernek yapilmadan neden borclarini üstlenesiniz ki ?
haa ayni cati altinda dügün dernek yapilmis olsaydi eve gelen ve cikan para BIR derdim...:)

durum netleşmeden nikah yapma bence.gayet mantıklı sende ele almışsın konuyu aslında.
kaynana borç daha istemdedn nikah şimdiden aşilem geldi sen ne diyorsun baskısı.acele etme bence

bence nıkha acele etme canım ne o öyle ayrı gayrı ve ailenle o taraf arsında daha sorun yasarsın sonra

ailen yerden göğe kadar haklı,buna sebep tayin durumu da olsa yanlış bir adım olur diye düşünüyorum...

Back
X