Şu her şeyi yasaklayan sevgiliniz mi bu?
Birbirinizin üzerine çok gidiyordunuz, birbirinizi çok kısıtlıyordunuz.. Kıskançlık krizlerine giriyordunuz.. Bence bunlar o yüzden olmuş.. İlişkilerde biraz mesafe her zaman iyidir..
kötu seyler gecmıs oyle yada boyle yenı kız blucaklar gıb cana
şinciik sevgilin haklı olabilir o furkan niyeti bozduğundan kafasından sallıyo olabilir.... nedense bana öyle geldi... sewgilinin suçu yokmus gbiama yok benm içmde bi şüphe war diosan biraz sürt burnunu trip yap bişeyler yap sen daha iii bilirsn istekaydirigubbakcemile3 sonraa eskisi gbi ol:asigim: kıskançlığınız aşırıya kaçmış diicem ama seven insan kıskanır:asigim:
herneyse cnm takma kafana düzelr inş. öpüorMa.s.
aynen herşeyi yasaklayan sevgilim.. ben böyle değildim zaten o yasakladıkça bende aynısını yapmaya başladım ve artık oturmuş durumda bu bana sürekli bi endişe bi tedirginlik..
saol canım bilmiyorum ama o furkanada bi güzellik yapıcaz artık onun bunun sevgilisine kız ayarlamaya çalışmasın.. zaten sağlam karakterde bi insan değildi ama cocukluk arkadaşıdiye demedik bişeyy.. ilkte değil yani bi kaçkez daha yaptı bunu.
bugün benim canla buluştuk.. yeminler filan haberim yok filan diyo.. çıldırıcam yazmıştım çıldırdım bugün.. baya kötü kavga ettik zaten dünkü sinirim vardı bugün görünce daha bi alevlendi.. söylemediğim şey kalmadı.. hep bu alttan alıo valla öyle bişey yok kızı bile görmedim ama ne yeminler görcektiniz.. neyse dedim furkan bidaha cıkmasın karşıma aranada koyucaksın mesafeyi tamam ama çocukluk arkım birden nasıl silinsin filan dedi bilemem dedim yap seçimini.. tamam dedi daha dikkat edicem.. okadar dolmuşum ki başladım ağlamaya. seni daha fazla üzmeye hakkım yok biliyorum cok üzülüyosun dedi.. ben baya kilo verdim bunun sorumsuzlukları yüzünden hep kavga hep kavga dedi.. yemin ederim asla o kızı tanımıyorum hayatımada senden başkası girmyicek ama senide üzmek istemiyorum dedi ayrılalım dedi.. elimde sigara vardı o ara yapıştırdım suratına baya kötü oldu kabardı:)) iiyi ozaman defol dedim. ben sana bunu yapsam sen kesersin beni dedi.. gidemiyorum kahretsin filan başladı ağlamaya. adam ol ağlama dedim.. ve biz bisürü gene konuşma barıştık.. o olaylardan snra sorunsuz geçti. herşeye kavga cıkaran adam ayak yapıcak ya sesini cıkarmaz oldu.. ver dedim telefonunu aldım bende kalsın bakalım 3-4 gün dedim bende şimdi..sonra sonra akşam dönüşte biz bu furkanı gördük.. elinde bi kolye geldi.. bak dedi adınızı yazdırdım ama daha o öğrendiğimi bilmiyodu.. ulan dedim sen nasıl bi insansın hiçmi dedim gurur onur insaf yok sende.. pişkin pişkin bide dedim kolyeye adımızımı yazdırdın.. ver bakim dedim aldım elinden. yanlış isim o kızınkini yazsanıza dedim. ne kızı filan oldu facebooktaki dedim.. ya büşra can yoktu dalga geçmek için yazdım.. filan buda başladı laflara.. yenge olurmu siz kaç senelik sevgilisiniz ben kızla dalga geçmek için yaptım filan.. bilemiyorum dedim.. kim kimle dlaga gecio cıkıcak kokusu..bak dedim bu cocunn suratına senni yüzünden hak ediyomuydu bu bunu dedim.. ya işte pardon filan.. bidaha dedim asla taviz vermem.. benimkide başladı sen benim sevgilime nasıl kolye alırsın:))) bıraktım geldim..
not:furkanın facesini sevgilim açmıştı. oda laf arasında furkana facesini ben açtım demişti.. benimkininde şifreleri hep aynıdır.öylesine denedim ben oldu... baya gizli gizli kontrol ettim bundan daha önce bi olay olmuştu böyle bişey gene ozaman söyledim bildiğimi dedim girip bakıcam artık şifre değişmiycek o şekilde biliyorum yani..
valla bi an gözüm döndü.. zaten yaptıktan sonra farkına vardım.. şimdi yapıştırsam suratına sigarayı diye düşünüyodum o ara patt diye yapıştırıverdim..saniyelik bi olay yanii..:)) neyse gözü korksun azcıkk
ay akkh iyliini wersin aksam aksam cok güldüm yaakaydirigubbakcemile3:sm_cool: herneyse anladığım kadaryla şuan bi sorun yok dimi ??
hayır herşey normal..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?