ldracam..

hera.zeus

Geçmiş,geçmiştir..!!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
676
4
96
Bursa
sevgilimle olan bi kaç sorunumu daha yazmıştım ilgisizlik filan.. neyse biz dün gene kavga ettik kapadık telefonu filan.. bugün hiçbişi olmamış gibi normal konusmaya devam etti.. neyse asıl geleyim konuma. bunun furkan diye bi arkadaşı var. cocuk kacıncıya benimkine kız ayarlamaya calışıyo şu facebooktan.. en son bugün biz telde konusuyoduk furkanlayım dedi ama internet cafede olduklarını söylemedi.. o ara o furkan başka bi arkadaşlarının kız arkadaşıyla konusuyo.(. can benim sevgilim..) can sana kırılmış diyo. niye ki demiş oda. ona kız ayarlamıyomuşsun yazmış.bak yanımda öyle diyo yazmış.. iyide onun zaten bi sevgilisi yokmuydu demiş kız. var. yok ayarlamıcan zaten yazmış istersen msnde devam edleim demişler konusma bitmiş. bende bunu furkanın facebookuna girerek öğrendim. okuyunca çıldırdım resmen aradım hakaret küfür telde uçuştu resmen telefonda benimki sadece yok aşkım öyle bişey ben senle konusurken yazmış görmedim diye yeminler ediyo.. ama söylemediğim hiçbişi kalmadı resmen s.ç.m ağzına yarın dedim sabah 9da burdasın yapıcaksın seçimini sadece tamam aşkım haklısın diyo dellendim resmen ayy birine anlatmasam çatlıycaktım.. sizce yalan mı söylüyo bu benim ki?

Şu her şeyi yasaklayan sevgiliniz mi bu?
Birbirinizin üzerine çok gidiyordunuz, birbirinizi çok kısıtlıyordunuz.. Kıskançlık krizlerine giriyordunuz.. Bence bunlar o yüzden olmuş.. ılişkilerde biraz mesafe her zaman iyidir..

şinciik sevgilin haklı olabilir o furkan niyeti bozduğundan kafasından sallıyo olabilir.... nedense bana öyle geldi... sewgilinin suçu yokmus gbi ama yok benm içmde bi şüphe war diosan biraz sürt burnunu trip yap bişeyler yap sen daha iii bilirsn istekaydirigubbakcemile3 sonraa eskisi gbi ol:asigim: kıskançlığınız aşırıya kaçmış diicem ama seven insan kıskanır:asigim:
herneyse cnm takma kafana düzelr inş. öpüorMa.s.

aynen herşeyi yasaklayan sevgilim.. ben böyle değildim zaten o yasakladıkça bende aynısını yapmaya başladım ve artık oturmuş durumda bu bana sürekli bi endişe bi tedirginlik..

kötu seyler gecmıs oyle yada boyle yenı kız blucaklar gıb cana

ya ben zaten dün gitmiyo ayrılalım dedim.. ağlıyo yalvarıyo yapamam sensiz diye.. iyide bu ne şimdii.. varya okadar sinirlerim bozuk ki şimdi şurda olsa parçalarım.. yarın parçalıcam zaten bidaha furkanın adını zor anıcak..

saol canım bilmiyorum ama o furkanada bi güzellik yapıcaz artık onun bunun sevgilisine kız ayarlamaya çalışmasın.. zaten sağlam karakterde bi insan değildi ama cocukluk arkadaşıdiye demedik bişeyy.. ilkte değil yani bi kaçkez daha yaptı bunu.

aynen herşeyi yasaklayan sevgilim.. ben böyle değildim zaten o yasakladıkça bende aynısını yapmaya başladım ve artık oturmuş durumda bu bana sürekli bi endişe bi tedirginlik..

Eskiden bir ev arkadaşım vardı.. Sevgilisi markete dahi gitmesine izin vermezdi.. Ben 3 gün tatile gitmiştim, geldiğimde susuzluktan ölmek üzereyken buldum onu.. Sevgilisi markete gitmesine izin vermediği için susuzluktan ölmek üzereydi düşünebiliyor musun? O da aynı şekilde kısıtlardı çocuğu... Tamamen psikopatlık derecesine gelmişti ilişkileri.. Bu korkunç bir şey.. Sürekli kısıtlayan, hayatınıza müdahele eden birinin olması gerçekten bir süre sonra kabak tadı verir ve başka arayışlara girersiniz.. Kadın olarak belki biz bunu yapmayız ama erkekler sıkıya geldiklerinde kaçış yolları ararlar ve çoğu zaman da bu kaçış yolu başka bir kadın olur.. Bence hatayı en başta yapmışsınız birbirinize bu kadar müdahale ederek.. Yol yakınken kendinize çeki düzen verin derim ben.. Yoksa bu ilişki daha fazla yürümez... Belki şimdi kıskanması kısıtlaması tatlı geliyor olabilir.. Ama inanın evlendiğinizde bunlar size batmaya başlar.. Çok sıkıntı çekersiniz..

nasıl dayandın:bbo: cnm yasakla görüşmelerini !! madem yalwarıyo..!! hem ilk deil diyosn yeter artık de çek resti !!! iyyy nefret ediyorum böyle insanlardan sanamı kaldı elaleme kız ayarlamakklava: amaaaan sakın onun yüznden ayrlmyn haa !! ekmeğine yağ sürersinz o furkanın maaazallahhh !!!!

bence erkek arkadaşıınızın ya çevresi bozuk ya niyeti bozuk.. yada iki ipte birrden oyanamaya çalışıyo CAMBAZLIĞA ÖZENDıYSE SıZDE O ıPE ÇIKIN DERıM..

Birde bişi sölicem siz furkan denen kişinin facebook adresinin şifresini nerden biliyosunuzzz :uhm: Hadi can sevgilniz anlarım şifresini bilebilirsinizde furkan denen kişi sevgilinizin arkadaşı nasıl şifreyi biliyorsunuz bunu çözemedim ben bi türlüCADIARZU

furkana yol versin sevgilin.azcık mesafe iyidir bu durumda :))

ayy şu facebook saçmalığı yok mu -tatlicadiarzu-
bi ara yonja mı ne vardı,millet birbirine resimlerini gösterme çabasında başka hiç bişe değil :1closedeyes:
buyrun işte furkan gibiler kız arıyo
sevgilin doğru söylüyo olabilir cnm (diğer konularını okumadm)
ama furkanla sık görüşmesin..

bugün benim canla buluştuk.. yeminler filan haberim yok filan diyo.. çıldırıcam yazmıştım çıldırdım bugün.. baya kötü kavga ettik zaten dünkü sinirim vardı bugün görünce daha bi alevlendi.. söylemediğim şey kalmadı.. hep bu alttan alıo valla öyle bişey yok kızı bile görmedim ama ne yeminler görcektiniz.. neyse dedim furkan bidaha cıkmasın karşıma aranada koyucaksın mesafeyi tamam ama çocukluk arkım birden nasıl silinsin filan dedi bilemem dedim yap seçimini.. tamam dedi daha dikkat edicem.. okadar dolmuşum ki başladım ağlamaya. seni daha fazla üzmeye hakkım yok biliyorum cok üzülüyosun dedi.. ben baya kilo verdim bunun sorumsuzlukları yüzünden hep kavga hep kavga dedi.. yemin ederim asla o kızı tanımıyorum hayatımada senden başkası girmyicek ama senide üzmek istemiyorum dedi ayrılalım dedi.. elimde sigara vardı o ara yapıştırdım suratına baya kötü oldu kabardı:)) iiyi ozaman defol dedim. ben sana bunu yapsam sen kesersin beni dedi.. gidemiyorum kahretsin filan başladı ağlamaya. adam ol ağlama dedim.. ve biz bisürü gene konuşma barıştık.. o olaylardan snra sorunsuz geçti. herşeye kavga cıkaran adam ayak yapıcak ya sesini cıkarmaz oldu.. ver dedim telefonunu aldım bende kalsın bakalım 3-4 gün dedim bende şimdi..sonra sonra akşam dönüşte biz bu furkanı gördük.. elinde bi kolye geldi.. bak dedi adınızı yazdırdım ama daha o öğrendiğimi bilmiyodu.. ulan dedim sen nasıl bi insansın hiçmi dedim gurur onur insaf yok sende.. pişkin pişkin bide dedim kolyeye adımızımı yazdırdın.. ver bakim dedim aldım elinden. yanlış isim o kızınkini yazsanıza dedim. ne kızı filan oldu facebooktaki dedim.. ya büşra can yoktu dalga geçmek için yazdım.. filan buda başladı laflara.. yenge olurmu siz kaç senelik sevgilisiniz ben kızla dalga geçmek için yaptım filan.. bilemiyorum dedim.. kim kimle dlaga gecio cıkıcak kokusu..bak dedim bu cocunn suratına senni yüzünden hak ediyomuydu bu bunu dedim.. ya işte pardon filan.. bidaha dedim asla taviz vermem.. benimkide başladı sen benim sevgilime nasıl kolye alırsın:))) bıraktım geldim..

not:furkanın facesini sevgilim açmıştı. oda laf arasında furkana facesini ben açtım demişti.. benimkininde şifreleri hep aynıdır.öylesine denedim ben oldu... baya gizli gizli kontrol ettim bundan daha önce bi olay olmuştu böyle bişey gene ozaman söyledim bildiğimi dedim girip bakıcam artık şifre değişmiycek o şekilde biliyorum yani..

akannehirakannehirakannehir

valla bi an gözüm döndü.. zaten yaptıktan sonra farkına vardım.. şimdi yapıştırsam suratına sigarayı diye düşünüyodum o ara patt diye yapıştırıverdim..saniyelik bi olay yanii..:)) neyse gözü korksun azcıkk

ay akkh iyliini wersin aksam aksam cok güldüm yaakaydirigubbakcemile3:sm_cool: herneyse anladığım kadaryla şuan bi sorun yok dimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…