• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ldrmak zereyim ne olur yardm!

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
4
406
36
Kocaeli
Benim derdim hepinizinkinden farklı heralde.Kısaca anlatmaya çalışıcam..Ben eşimin ikinci evliliğiyim eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var biri 10 diğeri 5 yaşında ikiside evlendiğimin 15.gününden beri benim yanımda kalıyorlar.Kadın akrabası yani akraba evliliği yapmış aile zoruyla..Öyle çirkef berbat bi insanki biz nişanlandığımzda bile rahat bırkmadı kendi öz çocuklarına hakaretler küfürler etti mesajlar yazdı en sonunda da acımadan yolladı bize..Velayetleri onda normalde ilgisi olmasına rağmen sırf bizi rahatsız etmek için çocukları sürekli arıyor laf gönderiyor evde olup biteni öğrenmeye çalışıyor.Çocuklara ulaşamayınca da eşimin telefonuna mesajlar atıp hakaretler ediyor yanımda olsa yada görsem parçalayacak kadar kin doluyom daha 1 sene olmadan etmediğimiz kavga kalmadı eşimle..Eşimin ailesi ağzını açık tek kelime etmiyor eşim umursama ben ilgilenmiyorum diyor ama olacak gibi değil ne huzurum ne de mutluluğum kaldı..Oda yetmezmiş gibi üst komşum onun çok yakın arkadaşıymış evde ne olsa direk yetiştiriyor çok çirkef insanlar..Derdimi az çok anlamışsınızdır.Ne olur bana akıl verin sabrım taşma üzere çıldırma noktasına geliyorum.Eşimin hattını değiştiricez ama çocukların şahsi telefonları var sürekli ordan arıyor göndermeyince de polisle gelip almakla tehdit ediyor korktuğumuzdan değil ama çirkef insanın gelip kapılarda bağrınmasını istemiyoruz..Çünkü bunu yapacak kadar dengesiz bir insan.Her türlü yoruma açığım yeterki bana akıl verin..Şimdiden hepinize teşekkür ediyoruma.s.

Son düzenleme:
cok tuaff valla dıyecek laf bulamadımm
esın tel nosunu degıssın sende fazla kaale almamaya calısss kendı kendıne sıze dalasmayıı bırakırrr gir esının koluna o sızı gordukce ıyıcene patalasınnn madem sızı rahat bırakmıyor huzursuz edıyorsaa bılerek yapıyodurr mutlu olmaysınız kavga cıksın dıye sende aksını yapppp

Son düzenleme:
Kadın polisle neden evinize gelecek anlamadım. Çocuklarımı istiyor sizde göndermiyormusunuz, yoksa sizi huzursuzmu ediyor.
Eğer çocukları istiyorsa gönderin, evinizin içindeki sorunları üst komşunuza anlatmayın ki o da gidip o kişiye anlatmasın.
Çocuklardan malesef haber alabilir çünkü küçükler ve art niyetsiz herşeyi anlatabilirler.
Açıkcası işiniz zor ve bu işi halletmekde eşinize düşüyor.

Bulunduğunuz yerden taşının desem kadın zaten akrabaymış yine bulur
telefonlarınızı değiştirin desem çocuklarından ulaşır..

ya kocanız arayıp ağzına geleni saysın yada rahatsız ediyo diye polise şikayet edin..

Ben öncelikle sizi tebrik ederim. çocuklara bakmaktan yana sanırım bi şikayetiniz yok. kendi annelerinin yapmadığını yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. anneleri size yollamış sizse bundan değil kadının yaptıklarından bunalmışsınız artık. nişanlıykende yapmadığı kalmadı demişsiniz madem nişanlıyken başladı bu sorunlar hiç mi kestiremediniz bu kadının bu şekilde sizi rahatsız edeceğini. keşke önleminizi alsaydınız. eşiniz ve ailesi hiç umursamıyor olan arada size oluyor. zor bi durum. ve etrafınız onun tarafından birileri ile kaplanmış. böyle bi durumda nefes almak bile zor olur sanırım. kadının tam olarak derdi ne anlamadım ben. yani eşin ile arasına mı girdiniz yoksa boşandıktan sonra mı eşiyle siz tanıştınız yani size olan bu bitip tükenmez öfkenin sebebi nedir.

canım çocukları almak için tehdit ediyor gönderiyoruz zaten ama 2 gün sonra getirip tekrar bırakıyor..eşim memnun çünkü anneleri gerçekten ruh hastası bi insan..bana da bi zararları yok ama bazen çok daralıyorum..üst komşuyla uzaktan yakından alakam yok ama nerden duyuyor öğreniyor bilmiyoruz..

Anlamadım, çocukları kendi yolluyor sonra da almak için çirkeflik yapıyor?

Kadının derditam olarak ne acaba?

Komşu vs. olaylarına girmeyin, size laf getirenlere açıkca, kadın hakkında hiçbirşey duymak istemediğinizi, size anlatmamalarını, sinirlerinizi bozmak istemediğinizi söyleyin..

Çocuklar geldiğinde onlara iyi davranın, kadını da takmayın..Eşiniz hattını mutlaka değiştirsin..

Çocuklarda dediğim gibi, gelsin gitsinler siz birşey demeyin gerisine takılmamaya çalışın, ne yapabilir ki kadın?..

bence cocukları yolla annelerıne yada esının aılesıne böylelıkle onları aradıgında sana ulasamaz esınde hattını degıstırsın kımseyede kapını acma kım ne halı varsa gorsun sen esınle mutluluguna bak

Ben öncelikle sizi tebrik ederim. çocuklara bakmaktan yana sanırım bi şikayetiniz yok. kendi annelerinin yapmadığını yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. anneleri size yollamış sizse bundan değil kadının yaptıklarından bunalmışsınız artık. nişanlıykende yapmadığı kalmadı demişsiniz madem nişanlıyken başladı bu sorunlar hiç mi kestiremediniz bu kadının bu şekilde sizi rahatsız edeceğini. keşke önleminizi alsaydınız. eşiniz ve ailesi hiç umursamıyor olan arada size oluyor. zor bi durum. ve etrafınız onun tarafından birileri ile kaplanmış. böyle bi durumda nefes almak bile zor olur sanırım. kadının tam olarak derdi ne anlamadım ben. yani eşin ile arasına mı girdiniz yoksa boşandıktan sonra mı eşiyle siz tanıştınız yani size olan bu bitip tükenmez öfkenin sebebi nedir.

inan bende bilmiyorum ama evli kaldıkları sürecede eşime yapmadıklarını bırakmamışlar ailece burdan taşınmayı bende istiyorum ama eşim öğretmen malesef okuluda eve çok yakın evet boşandıktan bir süre sonra eşimle tanıştım sevgisinden değil zaten kıskançlığından yapıyor derdi sorunu nedir anlamadım ama en son yazdığı mesajdan sonra bende çocukların telefonundan mesaj yazıdm bir daha mesaj gelirse kesinlikle savcılığa veriyorum diye yapıcamda

Anlamadım, çocukları kendi yolluyor sonra da almak için çirkeflik yapıyor?

Kadının derditam olarak ne acaba?

Komşu vs. olaylarına girmeyin, size laf getirenlere açıkca, kadın hakkında hiçbirşey duymak istemediğinizi, size anlatmamalarını, sinirlerinizi bozmak istemediğinizi söyleyin..

Çocuklar geldiğinde onlara iyi davranın, kadını da takmayın..Eşiniz hattını mutlaka değiştirsin..

Çocuklarda dediğim gibi, gelsin gitsinler siz birşey demeyin gerisine takılmamaya çalışın, ne yapabilir ki kadın?..

zaten aynısını yapıyorum canım ama bakıyorki biz rahatz mutlaka huzur bozacak şeyler yapıyor çocuklarda farkında zaten kendileri gitmek istemiyorlar hatta tamamen soğudular bile..

bence cocukları yolla annelerıne yada esının aılesıne böylelıkle onları aradıgında sana ulasamaz esınde hattını degıstırsın kımseyede kapını acma kım ne halı varsa gorsun sen esınle mutluluguna bak

canım zaten yolluyorum ama temelli almaya yanaşmıyor işte eşimin ailesinede yolluyorum ama onlarda fazla bakmıyorlar tekrar bana gönderiliyor anlayacağınız tüm yük benim üstümde

anlaşılıyor ki,kadının psikolojik durumu normal değil...
bence dava açın ve çocukların velayetini üstünüze alın...
sakın muhatap olmayın,kulaklarınızı da tıkayın..
ama çocuklar daha çok küçük,ne derseniz deyin,
kötü de olsa,hasta da olsa annelerine laf söyletmezler...
inanın ben çocuklara üzüldüm...
onların içindeki fırtınadan habersiz,sadece
kendi egosunu tatmin etmek isteyen ,düşüncesiz bir anne var karşıda.
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

zaten açıcaz davayı canım muhattap olmuyorum ne ben ne eşim ama çocuklar malesef dediğinin tam tersi annelerinden tamamıyla soğudular telefonda konuşmak bile istemiyorlar ikiside herşeyin farkında malesef

sanırım hala sevıyo esınızı ne yapıyosa kıskançlıktan yapıyo cok yazık cocuklarıda kıskançlıgının kurbanı edıyo

ne insanlar var su dunyada.utanmaz kadin hem cocuklari size yolluyo hemde cirkeflik yapiyo.

yok sen kendini neden yıpratıyosun anlamadım biraz konunun dışına çık oradan bak.
eşinin ona ilgisi varmı ......yok
çocukların sana zararı varmı........yok
sen bu şekilde mutlumusun........evet
ee daha o ne demiş napmış sananee neden sinirleniyosun rahatol azıcık ya...
okişinin amacı tabii ki sizi huzursuz etmek dışarda kalmak istemiyo oyunlar yapıyo
gelme bu oyunlara neden hem kendini hem eşini huzursuz ediyorsun kiiii neden onun oyununa geliyorsun kii yazık adamıda boş yere üzme..
:teselli::teselli:

çocuklar için de zor bi durum..
biri 10 diğeri 5 yaşında çocukların cep telefonu mu var ordan arayıp hakaret ediyor, mesaj çekiyor?
yani çocuklarla bunu o kadına söyleyin şeklinde mi konuşuyor?
velayet davası açtığınızda aynı zamanda şikayetçi de olun bence..
mesajları silmeyin, telefonunuzun dinlenmesini talep edin delil olarak da sunun..

zaten açıcaz davayı canım muhattap olmuyorum ne ben ne eşim ama çocuklar malesef dediğinin tam tersi annelerinden tamamıyla soğudular telefonda konuşmak bile istemiyorlar ikiside herşeyin farkında malesef

işte ne yaptığının farkında olmayan bir anne...
kendi mutsuzluğunun cezasını hem size ödetmeye,
hem de çocuklara ödetmeye kalkıyor...
eline ne geçiyor acaba..sadece nefret kazanıyor...
ama gerçekten kadının yakını ile eşiniz konuşmalı,
yaptıkları normal değil,pikoloğa gitmeli mesela..
çünkü olan çocuklara oluyor..pin pon topu gibi,
bir orada,bir burada..onlar da kime nasıl davranacaklarını,
kime inanacaklarını şaşırmışlardır eminim
evet hiç zaman kaybetmeden davanızı açın...
sevgiler...

Allah yardımcın olsun öncelikle kadının amacı ne madem merak ediyordu neden boşandı eşinden çocuklarını nasıl biraktı merak ediyorum bir anne çocuklarını nasıl burakır. bence sen aldırma bu kadına ne yaparsa yapsın umursama eşine çok yakın ol sevgi göster zaten eşinde ilgilenmiyormuş sen kavga etmemeye çalış çocuklarlada sanırım iyisin onun amacı boşanmanızı sağlamak.

yok sen kendini neden yıpratıyosun anlamadım biraz konunun dışına çık oradan bak.
eşinin ona ilgisi varmı ......yok
çocukların sana zararı varmı........yok
sen bu şekilde mutlumusun........evet
ee daha o ne demiş napmış sananee neden sinirleniyosun rahatol azıcık ya...
okişinin amacı tabii ki sizi huzursuz etmek dışarda kalmak istemiyo oyunlar yapıyo
gelme bu oyunlara neden hem kendini hem eşini huzursuz ediyorsun kiiii neden onun oyununa geliyorsun kii yazık adamıda boş yere üzme..:teselli::teselli:

haklısın canım kendimi ne kadar uzak tutmaya çalışsamda olmuyor belli bi yere kadar tahammül ediyorum..

çocuklar için de zor bi durum..
biri 10 diğeri 5 yaşında çocukların cep telefonu mu var ordan arayıp hakaret ediyor, mesaj çekiyor?
yani çocuklarla bunu o kadına söyleyin şeklinde mi konuşuyor?
velayet davası açtığınızda aynı zamanda şikayetçi de olun bence..
mesajları silmeyin, telefonunuzun dinlenmesini talep edin delil olarak da sunun..

evet canım çocukların telefonu var kendisi vermiş.çocukların ağzından laf almaya çalışıyor sorular soruyor..mesajlar zaten duruyor canım en kısa zamanda açıcaz davayı telefondan tüm dökümleride çıkartıcaz

evet tam anlamıyla amacı o canım ben de en çok çocuklara üzülüyorum zaten bir kedi bile yavrusunu bırakmıyorken anne nasıl öz evlatlarına bunu yapar anlamıyorum ben Allah katında kazanıyorum o ise kaybediyor...

Back
X