Benim derdim hepinizinkinden farklı heralde.Kısaca anlatmaya çalışıcam..Ben eşimin ikinci evliliğiyim eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var biri 10 diğeri 5 yaşında ikiside evlendiğimin 15.gününden beri benim yanımda kalıyorlar.Kadın akrabası yani akraba evliliği yapmış aile zoruyla..Öyle çirkef berbat bi insanki biz nişanlandığımzda bile rahat bırkmadı kendi öz çocuklarına hakaretler küfürler etti mesajlar yazdı en sonunda da acımadan yolladı bize..Velayetleri onda normalde ilgisi olmasına rağmen sırf bizi rahatsız etmek için çocukları sürekli arıyor laf gönderiyor evde olup biteni öğrenmeye çalışıyor.Çocuklara ulaşamayınca da eşimin telefonuna mesajlar atıp hakaretler ediyor yanımda olsa yada görsem parçalayacak kadar kin doluyom daha 1 sene olmadan etmediğimiz kavga kalmadı eşimle..Eşimin ailesi ağzını açık tek kelime etmiyor eşim umursama ben ilgilenmiyorum diyor ama olacak gibi değil ne huzurum ne de mutluluğum kaldı..Oda yetmezmiş gibi üst komşum onun çok yakın arkadaşıymış evde ne olsa direk yetiştiriyor çok çirkef insanlar..Derdimi az çok anlamışsınızdır.Ne olur bana akıl verin sabrım taşma üzere çıldırma noktasına geliyorum.Eşimin hattını değiştiricez ama çocukların şahsi telefonları var sürekli ordan arıyor göndermeyince de polisle gelip almakla tehdit ediyor korktuğumuzdan değil ama çirkef insanın gelip kapılarda bağrınmasını istemiyoruz..Çünkü bunu yapacak kadar dengesiz bir insan.Her türlü yoruma açığım yeterki bana akıl verin..Şimdiden hepinize teşekkür ediyoruma.s.
Son düzenleme: