• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ldrmak zereyim ne olur yardm!

bana ne kadar yardımcı oldunuz tahmin edemezsiniz bunları birileriyle paylaşmasam çıldırırdım heralde..

bana ne kadar yardımcı oldunuz tahmin edemezsiniz bunları birileriyle paylaşmasam çıldırırdım heralde..

Ne kadar gerilmissin canim ya:teselli:...bu denli sizi huzursuz etmesine izin verme lüften

Elinden geldigi kadariyla umursama esinle cocuklarla mesgul ol...onun inadina tadinizi kacirmayin...:delphin:

Cocuklarla hep güzel güzel konus..kimbilir ne kadar etkileniyorlar...:kahve:

Sabir canim sabir...buda gececek insallah....:1hug:

amin canım inşallah beni çok seviyorlar ikiside benden başkasını dinlemiyorlar hatta birbirlerinden bile kıskanıyorlar dilerim Allah huzurumuzu bozmak için uğraşanlara fırsat vermez

o evden taşının eşin hattını değiştirsin sen de umursama ...

umursadıkça senin moralini bozdukça rahatlıyor karı .... sen rahatsız olmayarak rahatsız et onu yaaa olmadı şikayet edersin teldeki mesajları kaydedip

zaten umursamıyorum ama haliyle rahatsız edici bi durum üst komşuylada bi muhattaplığım olmadı olamazda bu kadın zamanında kendi oğluna büyü yapmış ayrıca geçen yıl kaynanamlar sırf balkona halı astılar diye yukarı çıkıp görümcemi dövdüler nasıl insan tahmin edin Allah bizden uzak etsin

sadece eşinizin işi yakın diye o evde oturmayın taşının bence adresinizi bilmesinler.. telefonlarınızı da değiştirin.
ve mümkünse o yavruların psikolojik destek almasını ağlayın.. böyle iki arada bir derede kalmaları onlar için çok yıpratıcı..
Allah size kolaylıklar versin..

canım doğup büyüdüğü yer burası eşimin haliyle gitmek istemiyor ayrıca o bu konuda ne kadar sıkılsada bana belli etmemeye çalışıyor ancak burdan tayini çıkarsa gider çok iyi tanıyorum onu :(( ayrıca akraba olduğu için nereye gşidersek gidelim mutlaka bulur yine telefonunu değiştiricez zaten çocuklar için bizde düşünüyoruz psikolojik destek

kuşum valla nediyceğimi bilemiyorum nasıl anne bu insanlıktan çıkmış çocuklarını düşünmediği açıkça ortada derdi sizi huzursuz etmek ama fırsat verme makbuşum senin yapacağın tek şey eşinle iyi olup onu mutsuz etmek ve bide oçocuklara allah rızası için iyi davranmak zaten yapıyosun bunu biliyorum sen kazanacaksın allahın izniyle valla allaha havale et o herşeyi gören ve bilendir umarım tez zamanda huzura erersiniz senin için dua edicem sabırlı ol kuşum imtihan oluyosun

valla tayininiz çıksa neiyi olur rahat edersiniz buarada kaynananlar niye ilgilenmiyoki sonuçta onlarında torunu

kuşum valla nediyceğimi bilemiyorum nasıl anne bu insanlıktan çıkmış çocuklarını düşünmediği açıkça ortada derdi sizi huzursuz etmek ama fırsat verme makbuşum senin yapacağın tek şey eşinle iyi olup onu mutsuz etmek ve bide oçocuklara allah rızası için iyi davranmak zaten yapıyosun bunu biliyorum sen kazanacaksın allahın izniyle valla allaha havale et o herşeyi gören ve bilendir umarım tez zamanda huzura erersiniz senin için dua edicem sabırlı ol kuşum imtihan oluyosun
sağol ebrarımm bende elimden geldiğince eşimle iyi olmaya çalışıyorum ama arada hep pürüzler çıkıyor malesef kolay değil :((Allahım dualarını kabul eder inşallah canım Allah senden razı olsun:teselli:

insanlar neden bukadar vicdansız anlamıyorum rabbim ikitane evlat vermiş onun bile kıymetini bilmiyor allah ıslah etsin böylelerini ay çıldırdımya kafamı toparlayamıyorum .kuşum sen hiç moralini bozma herşey yoluna girer sen yeterki güçlü ol.

canım hepimizden razı olsun sakın canını sıkma anlıyorum 1 deli 7 sülaleye yetermiş sizinkide yetiyo yani huzurunuzu bozmaya allah bildiği gibi yapsın

allah yardımcın olsun kuşum okuyunca şok geçirdim biz burda çocuk için yanıp tutuşurken kadının yaptığına bak allah seni bir sınavdan geçiriyo makbuşum işallah bu sınavı başarıyla geçeceksin o çocuklara bakmanın mükafatını allah sana bol bol verecek allah senden razı olsun o yavrucaklara bakıyosun büyüdüklerinde herşeyi daha iyi anlıycaklar sen o dengesiz insanla sakın muhattap olma takma kafana eşinle mutlu ol işallah allah sana bebişini gönderirdedaha mutlu olursun oda sinirinden çatlasın

Makbercim,öncelikle seni çok takdir ettim.O çocuklar anneleri varken annesiz kalmış,onlara kucak açan ellerin dert görmesin.Sonra aslında sen eşinle evlendiğinde velayet kendisindeyken çocukları size yolluyor olması onun kötü niyetini apaçık belli ediyor,sakın ha seni üzmesine izin verme.
O günahsız yavrulara kendini zaten sevdirmişsin ya,onun derdi tasası daha da artmış böylece.Sen onun hükmettiği her şeyi yerle bir etmişsin gençliğin ve onun tam tersine olan olgunluğunla.
Hadi canım benim,velayeti alın,kadını hayatınızdan silemeseniz bile pasivize edin kiiii,Ömürüne yer açılsınyerimseniben

peki bilerekmi evlendin makbuşum ?yoksa böyle sorunlar olduğunu bilmiyomuydun
canım evet bilerek evlendim ama bizim niyetimiz çocukları bi kaç sene sonra almaktı onun elinde büyümesinler diye ama planladığımız gibi gitmedi evliliğimin 15. günü gönderdi çocukları..
allah yardımcın olsun kuşum okuyunca şok geçirdim biz burda çocuk için yanıp tutuşurken kadının yaptığına bak allah seni bir sınavdan geçiriyo makbuşum işallah bu sınavı başarıyla geçeceksin o çocuklara bakmanın mükafatını allah sana bol bol verecek allah senden razı olsun o yavrucaklara bakıyosun büyüdüklerinde herşeyi daha iyi anlıycaklar sen o dengesiz insanla sakın muhattap olma takma kafana eşinle mutlu ol işallah allah sana bebişini gönderirdedaha mutlu olursun oda sinirinden çatlasın
sağolasın prensescim canım benimmma.s.
allah sabır versin sana canım.
amin meltemcim sağol canım
Makbercim,öncelikle seni çok takdir ettim.O çocuklar anneleri varken annesiz kalmış,onlara kucak açan ellerin dert görmesin.Sonra aslında sen eşinle evlendiğinde velayet kendisindeyken çocukları size yolluyor olması onun kötü niyetini apaçık belli ediyor,sakın ha seni üzmesine izin verme.
O günahsız yavrulara kendini zaten sevdirmişsin ya,onun derdi tasası daha da artmış böylece.Sen onun hükmettiği her şeyi yerle bir etmişsin gençliğin ve onun tam tersine olan olgunluğunla.
Hadi canım benim,velayeti alın,kadını hayatınızdan silemeseniz bile pasivize edin kiiii,Ömürüne yer açılsınyerimseniben
dilarem Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın evet aynen dediğin gibi en kısa zamanda velayet davasıda açıcaz inşallah Ömürümde en kısa zamanda bizimle olur Allah razı olsun :1hug:

kadının hayatına birisi girene kadar eminim ne yaparsan yap bu sorunları yaşıyacaksın.genelde eşler ayrılınca taraflardan biri çocuk varsa çocuk olayını karşı taraf üzerinde sonuna kadr sömürüyor.Kesinlikle eminim senin nikahlı eşinde olsa ondan çocukları olduğu için seni önemsemiyordur.Sizin çocuğunuz varmı bilmiyorum ama çocuğunuz olana kadar evliliğiniz meşrulaşmaz ben böyle dşünmüyorum tabi genel olarak böyle düşünüyor insanlar.Çocuklarda ayrıca ağır bir yüktür sürekli doldurulup kışkırtılıyorlardır biraz büyüsünler birde onlarla uğraşacaksın çünkü ne kadar yakın olmak istersen iste araya mesafe ve kıskançlık girecektir.Keşke bu kadar sorunlu bir evlilik yapmasaydın iş işten geçmiş ama sanırım yaşadığın sürece bu sıkıntıyı yaşayacaksın.Kız çocukları babaya düşkün olur ve annesi dışında bir kadınla paylaşmak istemez.Eşini seviyorsan mücadele edeceksin ama kavga yoluyla olmaz zaten malzeme verirsin karşı tarafa onların istediği emin evde huzursuzluk.

Valla zor bir durum.
Aile büyüklerinden birilerinin araya girmesi sart gibi geldi bana.
Siz basedemiyorsunuz bu kadinlar, bir büyügünüze söyleyin bence icabina baksin.

Kadinin akli dengesi yerinde olmayabilirde.
Mutsuz bir evlilik, ardindan bir ayrilik.
Bence tavirlari normal degil.
Kisilik bozukluguda olabilir tabi bilemeyecegim.

Cocuklarini arayip sormak mecburiyetinde, buna dava acamazsinizda, bence esini rahatsiz ettigi icin kesinlikle savciliga verin, yada sizinde dediginiz gibi hattini degistirin derhal.

Umarim biran önce kurtulursunuz canim.

bu tazr sorunlar olacagı basından belliymiş bana göre...keşke 2çocuk sorumluluğunu düşünseydiniz evlenmeden önce..basa gelen cekiliyor maalesef..şu an eşiniz bence tavrını koyacak ve eski eşiyle konuşucak bitircek bu meseleyi...aksi takdirde ilişkiniz her gün her gün kavga dövüş yürümez..

Back
X