Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana ne kadar yardımcı oldunuz tahmin edemezsiniz bunları birileriyle paylaşmasam çıldırırdım heralde..
sağol ebrarımm bende elimden geldiğince eşimle iyi olmaya çalışıyorum ama arada hep pürüzler çıkıyor malesef kolay değilkuşum valla nediyceğimi bilemiyorum nasıl anne bu insanlıktan çıkmış çocuklarını düşünmediği açıkça ortada derdi sizi huzursuz etmek ama fırsat verme makbuşum senin yapacağın tek şey eşinle iyi olup onu mutsuz etmek ve bide oçocuklara allah rızası için iyi davranmak zaten yapıyosun bunu biliyorum sen kazanacaksın allahın izniyle valla allaha havale et o herşeyi gören ve bilendir umarım tez zamanda huzura erersiniz senin için dua edicem sabırlı ol kuşum imtihan oluyosun
canım evet bilerek evlendim ama bizim niyetimiz çocukları bi kaç sene sonra almaktı onun elinde büyümesinler diye ama planladığımız gibi gitmedi evliliğimin 15. günü gönderdi çocukları..peki bilerekmi evlendin makbuşum ?yoksa böyle sorunlar olduğunu bilmiyomuydun
sağolasın prensescim canım benimmma.s.allah yardımcın olsun kuşum okuyunca şok geçirdim biz burda çocuk için yanıp tutuşurken kadının yaptığına bak allah seni bir sınavdan geçiriyo makbuşum işallah bu sınavı başarıyla geçeceksin o çocuklara bakmanın mükafatını allah sana bol bol verecek allah senden razı olsun o yavrucaklara bakıyosun büyüdüklerinde herşeyi daha iyi anlıycaklar sen o dengesiz insanla sakın muhattap olma takma kafana eşinle mutlu ol işallah allah sana bebişini gönderirdedaha mutlu olursun oda sinirinden çatlasın
amin meltemcim sağol canımallah sabır versin sana canım.
dilarem Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın evet aynen dediğin gibi en kısa zamanda velayet davasıda açıcaz inşallah Ömürümde en kısa zamanda bizimle olur Allah razı olsun :1hug:Makbercim,öncelikle seni çok takdir ettim.O çocuklar anneleri varken annesiz kalmış,onlara kucak açan ellerin dert görmesin.Sonra aslında sen eşinle evlendiğinde velayet kendisindeyken çocukları size yolluyor olması onun kötü niyetini apaçık belli ediyor,sakın ha seni üzmesine izin verme.
O günahsız yavrulara kendini zaten sevdirmişsin ya,onun derdi tasası daha da artmış böylece.Sen onun hükmettiği her şeyi yerle bir etmişsin gençliğin ve onun tam tersine olan olgunluğunla.
Hadi canım benim,velayeti alın,kadını hayatınızdan silemeseniz bile pasivize edin kiiii,Ömürüne yer açılsınyerimseniben