• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ldrmak zereyim ne olur yardm!

canım bence eşin telefon numarasını değiştirsin, eşine ulaşamasın.
çocuklarına ulaşır belki ama en azından eşine ulaşması kadar sinir bozucu olmaz.
ayrıca bu şekilde kendini daha da soğutuyor ve çok itici oluyor o bunun farkında olmasa da.
eşin de gittikçe ondan nefret ediyodur eminim.
sen de takmamaya çalış bence.huzurunu bozma.

Allah yardimcin olsun arkadasim...cok zor bir durum...

Muhtemelen esi ile ayirlma sebebi olarak seni görüyor...nasil ve nicin ayrildiklarida cok önemli....belkide sen ona nasil kin ve nefret dolu isen oda sana ve eski esine öyledir...ve bu nefret cocuklara bile yanismis...:delphin:

Bir sekilde bir bedel ödüyorsun canim...evlenmis ayrilmis cocuklu bir adamla evlenmenin bedeli....:delphin:

Keske böyle olmasaydi tabiki...lakin nehir akisina degilde tersine yüzersen önüne cikan zorluklarada katlanacak kadar güclü olmalisin...:teselli:

Sabir diliyorum.

sağol canımm haklısın bedel ama gönül işte sevdimmi dinlemiyor ki ayrılma sebebini ben göremez çünkü eşim 4 yıl zaten ayrı yaşamış evinde tek başına defalarca dava açılmış ama çocuklar için tekrar denemiş eşim ama olmayınca olmuyor işte

Ya sizin durumunuz da çok zor ama inanın ben en çok çocuklara üzüldüm.
ıçim ezildi yazık yavrucaklara ya.
Oradan oraya top gibi sürülüp duruyorlar.. daha bebek ikisi de pofff.
Gözlerim doldu yemin ederim.....

bence o kadın senin mutluluğunu kıskanıyor, kendi evliliğinde mutsuz olduğu için aynı adamla senin mutlu olmanı çekemiyor , senin huzurunu kaçırmaya çalışıyor ve başarılı da oluyor. benim anladığım kadarıyla böyle. sinir bozucu bir durum anlıyorum ama takmamalısın bence. sen huzursuz olunca o amacına ulaşmış oluyor.

Onun tek amacı sizi huzursuz etmek canım. Sen de onun yaptıklarını ciddiye aldığın sürece
amacına ulaşmış oluyor. Onu yok saymayı başarabilirsen bir süre sonra tırnaklarını içiri çekecektir.
Bu saatten sonra onun feryatları - karşı dağın ardındaki teneke tıngırtısı.
Mutluluklar...
a.s.

Seni anlıyorum etrafımdan hep duyduğum içinde
Bende çocuklu ve eski eşle uğraşamam diye evlenmemeyi uygun gördüm:delphin:
Hoş ben bekarlada yapamadımya olmayınca olmuyor :oklava:
Sana üzüldüm canım birde çocuklara bakıyorsun
Seninde varmı çocuğun, keşke araştırıp evlenseydin
Adam sorunlumu eski eşle... durumları ne bunları bi araştırsaydın
Ama tabi olan olmuş inan nasıl başa çıkılır akıl veremiycem
Ben çok dar bir insanın bu konuda o yüzden yorumlarım ağır kaçar:1ninca:

canım öncelikle şunu belirtiyim ben çocukların durumuna çok üzüldüm.o yavrucakların annesi yokumş gibi düşün ve sahip çık onlara.çünkü ben eski eşin ruhsal durumunu normal görmüyorum
sende madem eşinle bilerek evlendin şimdi çocukları kendinden uzaklaştırma yazık onlara
bende diğer arkadaşlara katılıyorum eşin cep nosunu değiştirsin ve sende bu durumu tınlamamaya çalış.biliyorum kolay değil ama tek çaren o insanı hayatında yok saymak

Çocukların velayeti annelerinde ise orada kalmaları daha doğru ama o zavallılarda annelerinden nefret etmişler yazık.
keşke böyle olmasaymış.

offff zor bır durum valla
kadın evlıyken kocasının kıymetını bılmemıste senınle evlenınce mı ne degerlı oldugunu anlamıs
bu kadar terbıyesızlık olur ya
kadının yaptıgı tamamen cekememezlık,onun yasayamadıgı mutlulugu sen yasıyorsun onun gozunde,ee bu durumda da rahat durmuyor ıste,cocuklaru bıle one surmekten cekınmıyor,bır anne cocuklarına bunu nasıl yapar ya
benımde annem babam ayrıydı,ıkısıde ıkıncı evlılıklerını yaptılar ve hıc boyle sorunlarla karsılasmadık
bende esımın ıkıncı esıyım ama ılk evlılıgınden cocuk olmadıgı ıcın sorun olmadı hıc.
bazen anlamakta zorluk cekıyorum ınsanları
coculara baktıgın ıcınde senı ayrıca tebrık edıyorum

gözünü korkutun kadının al çocuklarını bak dersin..yada savcılıga vericem seni dersin belki gözü korkar aman ne çirkef insanlar var yaa.hem çocuklarına bakıyorsun hemde rahatsız ediliyorsun o kadın yatıp kalkıp şükretsin...sinir oldum

Şimdi; bakamadığı için sanırım velayeti kendisinde olmasına rağmen çocukları size yollamış(sanırım baba nafaka falan ödemiyor), ama doğal olarak çocuklarıda görmek istiyor. Sizde sanırım çocukları bahane edip sizinle bir şekilde iletişime geçmek için çocukları sıksık aradığını düşünüyorsunuz.
Bu nedenle aramasını pek istemiyorsunuz yada çocukları ikidebir görmeye gelmesini...
Durum biraz inatlaşmaya gitmiş sanırım...
Çözümü aslında çooook kolay velayet annede ise zaten çocuklar onda kalmak durumunda eşiniz biraz paraya kıyacak ve eski eşine çocukların bakımı ile ilgili nafaka gönderecek. O zaman sorun hallolur. Paro göndermek istemiyorsanız yad a durumunuz yoksa,mecburen çocuklar sizde kalacak ve anne ister çirkeflikle ister gönül rızasıyla o çocuklarala iletişime geçecek yani bunu engelleyemezsiniz...
Siz aksi bir tepki gösterdiğinizde o bundan dolayı daha çok üzerinize gelecek siz bu duruma alışın, bu evliliğin kaçınılmaz durumları...
Tepki göstermeyinki o da sakinleşsin..
Ayrıca çocuklar anneye evde olanları anlatır, bu nedenden dolayı onlara içinizden kızgınlık beslemeyin, bu sadece yaşamınızı kendinize zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz..

Rahat olun ve her istediğinde anneyle çocukların görüşmesine müsade edin.

bence o kadın senin mutluluğunu kıskanıyor, kendi evliliğinde mutsuz olduğu için aynı adamla senin mutlu olmanı çekemiyor , senin huzurunu kaçırmaya çalışıyor ve başarılı da oluyor. benim anladığım kadarıyla böyle. sinir bozucu bir durum anlıyorum ama takmamalısın bence. sen huzursuz olunca o amacına ulaşmış oluyor.

evet canım aynen dediğin gibi kendi evliliği mutsuz olunca istiyorki benimkide öyle olsun..dediğin gibi düşünmemeye çalışıcam..

Onun tek amacı sizi huzursuz etmek canım. Sen de onun yaptıklarını ciddiye aldığın sürece
amacına ulaşmış oluyor. Onu yok saymayı başarabilirsen bir süre sonra tırnaklarını içiri çekecektir.
Bu saatten sonra onun feryatları - karşı dağın ardındaki teneke tıngırtısı.
Mutluluklar... a.s.
zaten ciddiye almıyorum ama ne kadar ne olursa olsun sinirlerimi bozuyor işte başlı başına huzursuzluk ee birde akrabası olunca..

Seni anlıyorum etrafımdan hep duyduğum içinde
Bende çocuklu ve eski eşle uğraşamam diye evlenmemeyi uygun gördüm:delphin:
Hoş ben bekarlada yapamadımya olmayınca olmuyor :oklava:
Sana üzüldüm canım birde çocuklara bakıyorsun
Seninde varmı çocuğun, keşke araştırıp evlenseydin
Adam sorunlumu eski eşle... durumları ne bunları bi araştırsaydın
Ama tabi olan olmuş inan nasıl başa çıkılır akıl veremiycem
Ben çok dar bir insanın bu konuda o yüzden yorumlarım ağır kaçar:1ninca:

canım zaten araştırdım özellikle eşimle oturup konuştum tüm sorun kadında herkes aynısını söyledi kadın teyzesinin kızı yani teyzeside aynı kaynanam dahi görüşmüyor kardeşiyle dava açmıştı geçen yıl para istiyor eşim sözde 4 milyar maaş alıyormuş oturduğumuz ev kaynanamın sözde eşiminmiş vs..ama kaybetti davayı akılları parada oysa durumlarıda çok çok iyiyimiş..benim malesef çocuğum yok..

canım öncelikle şunu belirtiyim ben çocukların durumuna çok üzüldüm.o yavrucakların annesi yokumş gibi düşün ve sahip çık onlara.çünkü ben eski eşin ruhsal durumunu normal görmüyorum
sende madem eşinle bilerek evlendin şimdi çocukları kendinden uzaklaştırma yazık onlara
bende diğer arkadaşlara katılıyorum eşin cep nosunu değiştirsin ve sende bu durumu tınlamamaya çalış.biliyorum kolay değil ama tek çaren o insanı hayatında yok saymak

canım inan bana zaten öyle davranıyorum görenler bile farklarını hemen anlıyor mutlular..gönderdikleri giysileri görseniz afedersiniz çingene çocuklarının giydiği gibi herşeyleri yırtık pis küçük..oraya gidip bi geliyorlar 10 yaşındaki çocuk bile altına kaçırıyor yani ne kadar ilgili siz tahmin edin

Çocukların velayeti annelerinde ise orada kalmaları daha doğru ama o zavallılarda annelerinden nefret etmişler yazık.
keşke böyle olmasaymış.

evet her zaman annelerinin yanı daha iyi olur ama kadın dengesiz istemiyor temelli almaya yanaşmıyor..ama yarın öbür gün kendi ektiğini biçicek malesef.

offff zor bır durum valla
kadın evlıyken kocasının kıymetını bılmemıste senınle evlenınce mı ne degerlı oldugunu anlamıs
bu kadar terbıyesızlık olur ya
kadının yaptıgı tamamen cekememezlık,onun yasayamadıgı mutlulugu sen yasıyorsun onun gozunde,ee bu durumda da rahat durmuyor ıste,cocuklaru bıle one surmekten cekınmıyor,bır anne cocuklarına bunu nasıl yapar ya
benımde annem babam ayrıydı,ıkısıde ıkıncı evlılıklerını yaptılar ve hıc boyle sorunlarla karsılasmadık
bende esımın ıkıncı esıyım ama ılk evlılıgınden cocuk olmadıgı ıcın sorun olmadı hıc.
bazen anlamakta zorluk cekıyorum ınsanları
coculara baktıgın ıcınde senı ayrıca tebrık edıyorum

teşekkür ediyorum canım çok zor bi durum gerçektende dediğiniz gibi işte sadece çekememezlik ama inanın bana en çok üzüldüğüm 2 küçük çocuğun kullanılması onlar hakkında yazdığı mesajları okusanız insanlıktan çıkmış dersiniz..

gözünü korkutun kadının al çocuklarını bak dersin..yada savcılıga vericem seni dersin belki gözü korkar aman ne çirkef insanlar var yaa.hem çocuklarına bakıyorsun hemde rahatsız ediliyorsun o kadın yatıp kalkıp şükretsin...sinir oldum

malesef gözü korkmuyor canım zaten savcılıpa verceğimide söyledim ama nafile..

Şimdi; bakamadığı için sanırım velayeti kendisinde olmasına rağmen çocukları size yollamış(sanırım baba nafaka falan ödemiyor), ama doğal olarak çocuklarıda görmek istiyor. Sizde sanırım çocukları bahane edip sizinle bir şekilde iletişime geçmek için çocukları sıksık aradığını düşünüyorsunuz.
Bu nedenle aramasını pek istemiyorsunuz yada çocukları ikidebir görmeye gelmesini...
Durum biraz inatlaşmaya gitmiş sanırım...
Çözümü aslında çooook kolay velayet annede ise zaten çocuklar onda kalmak durumunda eşiniz biraz paraya kıyacak ve eski eşine çocukların bakımı ile ilgili nafaka gönderecek. O zaman sorun hallolur. Paro göndermek istemiyorsanız yad a durumunuz yoksa,mecburen çocuklar sizde kalacak ve anne ister çirkeflikle ister gönül rızasıyla o çocuklarala iletişime geçecek yani bunu engelleyemezsiniz...
Siz aksi bir tepki gösterdiğinizde o bundan dolayı daha çok üzerinize gelecek siz bu duruma alışın, bu evliliğin kaçınılmaz durumları...
Tepki göstermeyinki o da sakinleşsin..
Ayrıca çocuklar anneye evde olanları anlatır, bu nedenden dolayı onlara içinizden kızgınlık beslemeyin, bu sadece yaşamınızı kendinize zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz..

Rahat olun ve her istediğinde anneyle çocukların görüşmesine müsade edin.

canım sen olaya kadının tarafından bakmışsın heralde ben açıklıyım sana boşandıktan sonra yüklü bi miktarda para ödenmiş zaten ayrıca her ay 300 lira direk hesabına yatıyordu hatta fazlasıyla yani sorun para değil ailesinin tek kızı ve bir çok kiracıları var kendide çalışıyor..dışarda o kadar insan görüyoruz parası olmamasına rağmen çocuklarına canı pahasına sahip çıkan insanları emin olunki sorun para değil..sana sadece yazdığı tek bir mesajı kapalı şekilde yazıyım anla "sen gebze sokaklarında sürterken ben senin p...lerine bakıyorum gel al p...lerini" abartısız aynen böyle yazıldı..sence mecburiyetten mi bırakmış çocuklarını bu kadın??çocuklar kesinlikle hiçbirşey söylemiyorlar sorulan sorulara bile cevap vermiyorlar dediğim gibi onlarda kullanıldıklarının farkındalar malesef...

eee canım velayet ondaymış zaten, neden almıyor yanına çocukları, neyi bahane gösteriyor.

Kadin ruh hastasi.
çocuklari gonderiyor sonra geri birakiyor sonra tehdit ediyor...allahim dengesiz insanlardan koru rabbim
esine çok buyuk bir is dusuyor...onu arayacak ve haddini bildirecek. gerekirse tehdit edecek
gerekirse polise gidip sikayet edeceksiniz.
isiniz çok çok zor...
oyle kolayca halledilecek birsey degil
aman komsunuzdan uzak durdun, onunla muhattap bile olmayin
ancak zarar verirler bu tur insanlar etraflarina

eee canım velayet ondaymış zaten, neden almıyor yanına çocukları, neyi bahane gösteriyor.

bilmiyorum ki canım benim geçen hafta aldılar ondan önceki hafta istediler yollamadık öğretmenine ders çalışmaya gidecek diye büyüğüne dedim söyle alacaksa temmelli alacak kabul etmedi gelmedi de..ben de buna anlam veremiyorum zaten nasıl olurda canından vazgeçer bu eskidende büyük kızına diyormuş hep bu çocuk gerizekalı diye kii çokta başarılı

Kadin ruh hastasi.
çocuklari gonderiyor sonra geri birakiyor sonra tehdit ediyor...allahim dengesiz insanlardan koru rabbim
esine çok buyuk bir is dusuyor...onu arayacak ve haddini bildirecek. gerekirse tehdit edecek
gerekirse polise gidip sikayet edeceksiniz.
isiniz çok çok zor...
oyle kolayca halledilecek birsey degil
aman komsunuzdan uzak durdun, onunla muhattap bile olmayin
ancak zarar verirler bu tur insanlar etraflarina

amin canımm ama eşim muhattap olmak istemiyorki dahada rahatsız etmesin amacına ulaştığını sanmasın diye ama en sonunda savcılığa şikayette bulunucaz

canım benim sen kendi hayatına bak kimseyi dikkate alma,ses yukarı doğru yankılanır evde tartışsanız bile duyuyor demek üst komşu ama kan kusup kızılcık şerbeti içecen kimseye bişey belli etmicen,sen eşine iyi ol boşver gerisini

Kocasının 2. evlilik yapmasını, başka kadın tercih etmesini kabul edememiş, huzur bozmak için bahane arıyor, belki de evliliğinin sizin yüzünüzden bittiğini falan da düşünüyor olabilir..Bu kadar huzursuzluk yarattığına göre..

Sabırlı ol, sakin ol canım..ınşallah yakanızı bırakır..

sağolun canlarım tüm iyi dilekleriniz için dediklerinizin hepsini uygulayacağım..rep veremedim hepinize ama dolar dolmaz vericem teşekkürlerimi ancak öyle sunabilirim sizea.s.

Back
X