Ben öncelikle sizi tebrik ederim. çocuklara bakmaktan yana sanırım bi şikayetiniz yok. kendi annelerinin yapmadığını yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. anneleri size yollamış sizse bundan değil kadının yaptıklarından bunalmışsınız artık. nişanlıykende yapmadığı kalmadı demişsiniz madem nişanlıyken başladı bu sorunlar hiç mi kestiremediniz bu kadının bu şekilde sizi rahatsız edeceğini. keşke önleminizi alsaydınız. eşiniz ve ailesi hiç umursamıyor olan arada size oluyor. zor bi durum. ve etrafınız onun tarafından birileri ile kaplanmış. böyle bi durumda nefes almak bile zor olur sanırım. kadının tam olarak derdi ne anlamadım ben. yani eşin ile arasına mı girdiniz yoksa boşandıktan sonra mı eşiyle siz tanıştınız yani size olan bu bitip tükenmez öfkenin sebebi nedir.
Anlamadım, çocukları kendi yolluyor sonra da almak için çirkeflik yapıyor?
Kadının derditam olarak ne acaba?
Komşu vs. olaylarına girmeyin, size laf getirenlere açıkca, kadın hakkında hiçbirşey duymak istemediğinizi, size anlatmamalarını, sinirlerinizi bozmak istemediğinizi söyleyin..
Çocuklar geldiğinde onlara iyi davranın, kadını da takmayın..Eşiniz hattını mutlaka değiştirsin..
Çocuklarda dediğim gibi, gelsin gitsinler siz birşey demeyin gerisine takılmamaya çalışın, ne yapabilir ki kadın?..
bence cocukları yolla annelerıne yada esının aılesıne böylelıkle onları aradıgında sana ulasamaz esınde hattını degıstırsın kımseyede kapını acma kım ne halı varsa gorsun sen esınle mutluluguna bak
zaten açıcaz davayı canım muhattap olmuyorum ne ben ne eşim ama çocuklar malesef dediğinin tam tersi annelerinden tamamıyla soğudular telefonda konuşmak bile istemiyorlar ikiside herşeyin farkında malesef
yok sen kendini neden yıpratıyosun anlamadım biraz konunun dışına çık oradan bak.
eşinin ona ilgisi varmı ......yok
çocukların sana zararı varmı........yok
sen bu şekilde mutlumusun........evet
ee daha o ne demiş napmış sananee neden sinirleniyosun rahatol azıcık ya...
okişinin amacı tabii ki sizi huzursuz etmek dışarda kalmak istemiyo oyunlar yapıyo
gelme bu oyunlara neden hem kendini hem eşini huzursuz ediyorsun kiiii neden onun oyununa geliyorsun kii yazık adamıda boş yere üzme..:teselli::teselli:
çocuklar için de zor bi durum..
biri 10 diğeri 5 yaşında çocukların cep telefonu mu var ordan arayıp hakaret ediyor, mesaj çekiyor?
yani çocuklarla bunu o kadına söyleyin şeklinde mi konuşuyor?
velayet davası açtığınızda aynı zamanda şikayetçi de olun bence..
mesajları silmeyin, telefonunuzun dinlenmesini talep edin delil olarak da sunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?