ldrmak zereyim, ne yapmalym ?

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
118
46
Arakadaşlar ben çalışan bi bayanım ankaradan kayınbabamla 42 yaşında bekar olan hiç anlaşamadığım ve sevmediğim görümcem geldi. en az 3 ay bizde kalacaklarmış. Okulda yoruluyorum 2 gibi eve geliyorum sadece yatağını topluyor. Ben eve gelince akşam yemek derdine düşüyorum bunlar 4 gibi acıkıyorlar. bi de o saatte yemek hazırlıyorum. Yemekti bulaşıktı çaydı meyveydi 12 de ancak odama çekiliyorum. O saatten sonra çok yorgun ve gergin olduğum için eşime patlıyorum. Tartşma çıkıyor. Tabi o da onları savunuyor. Hiç özel hayatım kalmadı. Eşimle geldiklerinden beri (2 haftadır) beraber bile olamadık. Zaten çocuk istiyoruz olmuyor sorunlar var. Bu arada adetim 7 gün geçti. Ama hamile olduğumu düşünmüyorum. B u durumu strese bağlıyorum. Napacağımı şaşırdım. Görümcem de sabahtan akşama kadr oturduğu yerden kalkmıyor. Uyuz uyuz akşama kadar oturuyor Hiç özel hayatım kalmadı. Zman nasıl geçecek yardım.....

ya ne anlayışsız insanlar
bence sende kendini paralama yemekti,meyveydi diye
yardım iste deki abla gel bana yardım et

canım sabır dicem ama sabırlık bi durumda değil.evlenmeden önce bunları yaşayacağını biliyormuydun ?eşin sana ailem gelir bikaç ay kalabilir demişmiydi?
madem sizde kalıyorlar sende çalışan bi bayansın hiçbirşey yapmak zorunda değilsin.
yinede eşinle huzurun için allah rızası için katlanır güler yüz gösterirsin sen kazanırsın.ama elbette böyle birşey yaşamaya mecbur değilsin.
eşinle huzurunu bozma canım ya seni anlamasını bekle.sen çok üstüne düşersen haklı halinle haksız duruma düşersin..
allah sana sabırlar versin canım .birde al bi test yap.bakarsın tüm sıkıntılarının mükafatı gelmişitr...

ah canım ya şu anlayışsız kaynanalar ,görümceler, kaynıpederler, babalar, anneler,kardeşler aldı başını gidiyor.kim bunlara dur diyecek.ne olacak bu gençler,bu hayatlar,bu evlilikler kimse düşünmüyor.herkes kendisini düşünüyor.oğlumun evi ,kızımın evi diye herşeyi kendilerine hak sanıyorlar.ne diyeyim bilemiyorum eşinle konuş cnm ya bir yerlere gidelim falan de.kalsınlar evde.

bu arada test yap bakalım belki bir sürpriz vardır,bize de bildir :)

ya ne anlayışsız insanlar
bence sende kendini paralama yemekti,meyveydi diye
yardım iste deki abla gel bana yardım et

Öyle de canım benim. Bir diyosun iki diyosun. İnsan söylemeden yapmalı. Mesela ütüm birikmiş. Ben okuldayken yapıver nolmuş. Otur otur sıkılmıyoda herşey önüne hazır geliyor tabi. Bilmiyorum aslında onların varlıkları bile beni rahatsız ediyor. İstediğim gibi davranamıyorum kendi evimde. Arkadaşlar diyor ki onlar yokmuş gibi davran. ama olmuyor işte. Geçen arkadaşıma gittim o da geldi. Yani dışarda bile onla beraberim....

keske bastan kabul etmeseydınız
gercekten cekılmez bır durum
onlaında bıraz anlayıslı olması gerekıyor
hele kı esının daha fazla anlayıs gostermesı gereklı
ne dıyeyım allah yardımcın olsun canım

canım sabır dicem ama sabırlık bi durumda değil.evlenmeden önce bunları yaşayacağını biliyormuydun ?eşin sana ailem gelir bikaç ay kalabilir demişmiydi?
madem sizde kalıyorlar sende çalışan bi bayansın hiçbirşey yapmak zorunda değilsin.
yinede eşinle huzurun için allah rızası için katlanır güler yüz gösterirsin sen kazanırsın.ama elbette böyle birşey yaşamaya mecbur değilsin.
eşinle huzurunu bozma canım ya seni anlamasını bekle.sen çok üstüne düşersen haklı halinle haksız duruma düşersin..
allah sana sabırlar versin canım .birde al bi test yap.bakarsın tüm sıkıntılarının mükafatı gelmişitr...

Hayır demedi canım. Zaten evlenmişim artık. Önemli olan bundan sonrası. Bunlar her kış başıma kalacaklar gibi

keske bastan kabul etmeseydınız
gercekten cekılmez bır durum
onlaında bıraz anlayıslı olması gerekıyor
hele kı esının daha fazla anlayıs gostermesı gereklı
ne dıyeyım allah yardımcın olsun canım

Canım benim nasıl diyim ki baban ablan gelmesin

Ankara da oturuyorlar. var evleri doğalgaz pahalıymış. Bana sorarsan kendilerine baktırmak için

nasıl yani yaaaaaaaaa....eee o zaman soba alsınlar
hadi size geldiler.onlar bütün gün evde yanacak..akşam siz geleceksiniz yanacak...eeeeeeee fatura bayağı kabarık gelecek..kim ödeyecek onu? yarı yarıya ödense bile yine çok öderler..öyle olduktan sonra kendi evlerinde otursunlar dimi..bahane olmuş

dediğim gibi canım,kendini yorma
eşinede duygu sömürüsü yap
onlardan şikayetçi olma ama yoruluyorum de
yetişemiyorum de
vicdanını sızlat

nasıl yani yaaaaaaaaa....eee o zaman soba alsınlar
hadi size geldiler.onlar bütün gün evde yanacak..akşam siz geleceksiniz yanacak...eeeeeeee fatura bayağı kabarık gelecek..kim ödeyecek onu? yarı yarıya ödense bile yine çok öderler..öyle olduktan sonra kendi evlerinde otursunlar dimi..bahane olmuş

Zaten ben maddi yardımda bulunuyorum. Buna razıydım gelmeselerdi

valla canım eşinle konuş alttn alarak konuş yani bu saçma bir bahane doğalgaz her pahalı diyen bir eve toplansın ozaman.nasıl gurularına yediriyorlar bukadar oğullarına kızlarına yüklenen anne babalar.anne baba olmak her hakka sahip olmak mı ya...ne hakları var hayatı siz ziyan ediyorlar şuan.her sene 3 ay.olmaz çok mantıksız canım sen eşinle konuş olmaz böyle bir de çocuk yapma aşamasındaymışsınız psikoloji çok önemli.allah yardımcın olsun

belki çok kalmazlar sıkılırlar....canım sende görümcene takıl...eee artık aşkam yemekleri sen yaparsın,ellerin öper falan dersin.....))

Arakadaşlar ben çalışan bi bayanım ankaradan kayınbabamla 42 yaşında bekar olan hiç anlaşamadığım ve sevmediğim görümcem geldi. en az 3 ay bizde kalacaklarmış. Okulda yoruluyorum 2 gibi eve geliyorum sadece yatağını topluyor. Ben eve gelince akşam yemek derdine düşüyorum bunlar 4 gibi acıkıyorlar. bi de o saatte yemek hazırlıyorum. Yemekti bulaşıktı çaydı meyveydi 12 de ancak odama çekiliyorum. O saatten sonra çok yorgun ve gergin olduğum için eşime patlıyorum. Tartşma çıkıyor. Tabi o da onları savunuyor. Hiç özel hayatım kalmadı. Eşimle geldiklerinden beri (2 haftadır) beraber bile olamadık. Zaten çocuk istiyoruz olmuyor sorunlar var. Bu arada adetim 7 gün geçti. Ama hamile olduğumu düşünmüyorum. B u durumu strese bağlıyorum. Napacağımı şaşırdım. Görümcem de sabahtan akşama kadr oturduğu yerden kalkmıyor. Uyuz uyuz akşama kadar oturuyor Hiç özel hayatım kalmadı. Zman nasıl geçecek yardım.....
gerçekten Allah sabır versin size. bir kere çalışan bir bayansınız... siz okuldayken neden 2 kap yemek çıkaramıyorlar ,iki kadın. pes doğrusu. acıma duygularıda mı yok bunların.. ne kadar ayıp. bir de 3 ay kalmak ne demek. yerleşseler bari...
ben olsam lafı eşime değil görümceme söylerdim .çok yoruluyorum.keşke sen bana yardımcı olsan da bir gün geldiğimde evde hazır yemek görsem, ne mutlu olurdum derdim.... çayı bile siz koyuyorsunuz.. oh ne ala ne ala....
eşinizde siz paralanırken sizin yorgunluğunuzu görmüyor mu. insan demez mi kardeşine
yardım et diye. tabii onun için kolay....koşturan 2 katı çalışan karısı tabii. yorulan o olsa bakın nasıl konuşurdu. erkek bencilliği işte..:delphin:.

Aranızdaki diyalog nasıl olursa olsun düşüncesizliğini açık açık belirt şakayla karışıkda ima edebilirsin.. kendini bu kadar heba etmek zorunda değilsin gelinlere köle gözüyle bakmalarına izin vermeyin. Bir taktik öneriyorum bi iki gün eve gitme akşam git arkadaşına veya okul toplantısı diye birşeyler bul işte.. sen olmayınca napıcaklar gör bakalım iş başa düşünce mecburen bi işin ucundan tutacaklar..

Arkadaşlar şimdi bunların yemek yeme saatleri. Uyuyorlar Sanki onlar geceleri uykusuz kalıyorlar. Neyse kalkarlr bişeyler hazırlamam lazım. Sonra bide akşam yemeği off offf. Çıkmam lazım yorumlarınızı okuca bekliyorum

Back
X