nedense sizde yaşı ilerlemiş ve bekar olmasından dolayı görümcenizi aşağılama gibi bir durum sezdim.onu sevmediğinizi belirtirken neden yaşını ve medeni durumunu belirtme ihtiyacı duydunuzki?bunlar sevilmemek için yeterli nedenlermidir?
ayrıca onlara tahammülüm yok demişsin.yani sorun bire bir varlıkları.
bu durumda sen işten gelene kadar görümcen ütünü ve yemeğini yapsa,hatta evini temizlese bu seferde buna sinir olacaksın.kendi evi gibi davranıyor,temzilik için bile olsa odalarıma giriyor,iç çamaşırlarımı görüyor,mutfağın düzenini değiştiriyor vs... gibi şeyler söyleyeceksin.
çünkü zaten onlara tahammülün yok.
neden yanına geldiklerini ve 3 ay kaldıklarını bilmiyorum.mecburi bir durummu yoksa keyfimi?
keyfi sebeplerden ötrü gelip 3 ay kalıyorlarsa yanlış yapıyorlar.3 ay onlar içinde senin içinde uzun bir süre.
şikayet edeceğine ve sonradan eşine patlayacağına sen yardım iste.sen çay demliyorsan görümcenden bardakları hazırlamasını iste.yada sabah giderken abla zahmet olmassa şu yemeği yaparmısın de.her akşam gittiğinde normalde eşine ne hizmet yapıyorsan onu yap.ekstra bir misafir gibi davranma(surat as anlamında söylemiyorum.).zaten 3 ay kalan artık misafir değildir.yada uykun geldiğinde ben yatıyorum.malum yarın işe gideceğim.iyi geceler de ve git yat.
bu şekilde;yani,onlara hürmette kusur etmeyip gece eşinle odana çekildiğinde huzursuzluk yaratarak eline bişey geçmez.