- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu açıkçası nereye açmam gerektiğini bilemedim ama, League of Legends(LOL) son zamanların en popüler oyunlarından biri ve oyunda birçok bayanada rastladım. Acaba biizm siteden de oynayan var mıdır? Ekleyelim birbirimizi falan![]()
Tr serverine geçersen haber ver ekleyim seniBen varımEu Westte oynuyorum
![]()
Tr serverine geçersen haber ver ekleyim seni![]()
attım canım eklersin:)Aslında TR de de hesabim var ama iste cok fazla kufur oldugu icin girmiyordum 30 levelim orda :) ozelden msj atabilirsin hesap adını
attım canım eklersin:)
Tr serverinde küfür cok yaygın haklısın. Ben genelde arkadaslarla girdiğimden o sorunu pek yaşamıyorum![]()
Hobaaaa kızlar beni ekleyin ay çok sevindiiim
deli gibi oynarım
op sup um diyeyim siz anlayın sdbahsdbajds![]()
evet :)Oo ciddi misin sen de mi TR server desin? :)
evet :)
west te de hesabım vardı ama unuttum kullanıcı adımı 8 lvl olması lazım:)
ekleyelim birbirimizi benim başka oynayan arkadaşlarım da var gerçekten kızlarla daha iyi oluyor
küfür olmuyor rahatsız eden olmuyor mis gibi![]()
tamam bekliyorum:))Ya benim de ikisinde de var da hep westte oynadigim icin bir suru sampiyon aldim tr serverde cok fazla sampiyonum yok
Senle adc-sup ikilisi olalimgraves fln vardi bende yanlis hatirlamiyorsam tr de
Ozelden atiyorum hesabimi
tamam bekliyorum:))
ben genelde aram atıyorum o daha hareketli eğlenceli filan ama normal de oynarım tabi
normal oyunda adc de de fena değilim cait mesela...:) ay çok sevindim oynarız ya ikili oluruz tabi ehhehe
vaaay eheheh süpersin ben bir tek cait ile penta attım :)Katarina oynadin mi hic mid katarina ile op olmaya calisiyorum westte oluyo tabi hatta master yi ile penta kill filan aldim TR de olsa izin vermez biri ks atar mutlaka :)
Hepinizi eu weste alayim ben![]()
vaaay eheheh süpersin ben bir tek cait ile penta attım :)
katarina çok iyi bir hero bence onu geliştirirsen gerçekten süper olur:)
25 :) tamam akşama haberleşiriz ehehheHani oyunda ezip gecen katarinalae oluyor ya hicbir sey yapamiyorsun oylece sur veriyorsunoyle olmaya calisiyrum
ben geceye dogru gelirim oyuna sana ozel msj attim bu arada :) yas kac? Ben 22 yin
west e mi olabilir aslında neden olmasın ama benim arkadaşlarım da tr de hep :)
olmazsa şöyle yaparıız sizinle oynarken westten girerim öbür hesap da öbür arkadaşlarla evet neden olmasn hehe
25 :) tamam akşama haberleşiriz ehehhe