• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leep sonrası smear temiz hpv pozitif güncel uğraşlarım

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
302
162
18
22
Merhabalar herkese iyi akşamlaar bu durumu yasayan cogu kadınların arasındayım özetle 22 yasındayım leep oldum smear temiz hpv 16 hala pozitif
Sigarayı bıraktım
Damla şeklinde d+k3 kullanmaya başladım
Her sabah ve 2 gündür akşamları ılık limonlu su
Aç karnına d+k3,demir vitamin ardından limonlu su
1 paket cranberry takviyesi yeni bitti
Kahvaltım bol yesillikli,yumurtaya yemeye çalısıyorum
Ekmeği bıraktım denecek kadar azalttım
Şeker kullanmıyorum
Bol yesillikli besleniyorum
Her akşam soğan yiyorjm
Haftaya gün icine yoğurt sarjmsak yapmayı düsünüyorum
Biriktirdiğim parayla son dozumu aşımı yaptıracağım
❤️

Hadi artık negatif olalım hep birlikte :) Kaç senedir var bu hpv ?

Kendine ve sağlığına çok özen gösteriyorsun yapman gereken her şeyi yaptın🩷 İnşallah negatif haberlerini alırız

Merhabalar herkese iyi akşamlaar bu durumu yasayan cogu kadınların arasındayım özetle 22 yasındayım leep oldum smear temiz hpv 16 hala pozitif
Sigarayı bıraktım
Damla şeklinde d+k3 kullanmaya başladım
Her sabah ve 2 gündür akşamları ılık limonlu su
Aç karnına d+k3,demir vitamin ardından limonlu su
1 paket cranberry takviyesi yeni bitti
Kahvaltım bol yesillikli,yumurtaya yemeye çalısıyorum
Ekmeği bıraktım denecek kadar azalttım
Şeker kullanmıyorum
Bol yesillikli besleniyorum
Her akşam soğan yiyorjm
Haftaya gün icine yoğurt sarjmsak yapmayı düsünüyorum
Biriktirdiğim parayla son dozumu aşımı yaptıracağım
❤️
Negatif oldunmu

Test verdikten sonra 2.test için süre geçmesi gerekiyor mu? Bende ekimde test verdim ama yine vermek istiyorum. Devlette belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu*
Ben ağustosta vermiştim leepten sonraki ilk testimi pozitif çıkmıştı aralıkta tekrar vereceğim demek istemiştim bir önceki yorumumda

Gitsem bende yaptırabilirim o zaman ? Ama baika hastaneye gitmek istiyorum bu sefer. Ben şey diye düşünmüştüm. 6 ayda bir hak tanımlanıyor ona göre gidip yapılıyor

Gitsem bende yaptırabilirim o zaman ? Ama baika hastaneye gitmek istiyorum bu sefer. Ben şey diye düşünmüştüm. 6 ayda bir hak tanımlanıyor ona göre gidip yapılıyor
Evet 6ayda bir yapılıyor doğru biliyorsunuz 5 6 ay geçtiyse yaptırın bence de bende aralıkta gideceğim tekrardan hastane tercihi tamamiyle size kalmış bende memleketimde bir doktor buldum eli çok hafif saniyelik yapıyor bende ona gideceğim doğru doktor bulmak gerçekten çok zor

Bende kolposkopi vermistim hpv 16-18 pozitif gelmişti şehir Hastanesi'nde bir hekime takip ediliyordum papilocare isimli bir ürün verdi 6 ay sonra tekrar test verdim negatif geldi smearde temizdi ama 2-3 yılda bir tekrar test alicaklar tekrar çıkabiliyormus

Bende kolposkopi vermistim hpv 16-18 pozitif gelmişti şehir Hastanesi'nde bir hekime takip ediliyordum papilocare isimli bir ürün verdi 6 ay sonra tekrar test verdim negatif geldi smearde temizdi ama 2-3 yılda bir tekrar test alicaklar tekrar çıkabiliyormus
Cin var miydi sizde nasıldı durum tam olarak çok güzel 6 ayda negatife dönmüş olmanız darısı tüm bekleyenler için olsun bizlerde tez zaman da döneriz inşallah Allah’ın izniyle.

Merhaba bugün sonuç göstermeye gittim. Bende 16 33 ve cın1 vardı. 6 ay sonra verdim testi negatif çıktı. Ama bir sene sonra gel dedi. Ben beklemek istemiyorum başka hastaneye 6 ay sonra hpv smear vermek istiyorum. Yaparlar sanırım dimi?

Cin var miydi sizde nasıldı durum tam olarak çok güzel 6 ayda negatife dönmüş olmanız darısı tüm bekleyenler için olsun bizlerde tez zaman da döneriz inşallah Allah’ın izniyle.
Çin 1 di zaten çin olmadan tehlikesi olmuyormus sadecd daha sık takip ediyorlar 2-3 olursa leep yapılıyormuş allahtan öyle bişi olmadan iyileşti

Merhaba bugün sonuç göstermeye gittim. Bende 16 33 ve cın1 vardı. 6 ay sonra verdim testi negatif çıktı. Ama bir sene sonra gel dedi. Ben beklemek istemiyorum başka hastaneye 6 ay sonra hpv smear vermek istiyorum. Yaparlar sanırım dimi?
Smear baktilarmi? Cin1 nasil tespit edildi

Back
X