Hpv sonucum cıktı fakat suan bakamıyorum heyecandan bayılacağım smearım temizdi çok sükürHpv pozitif olabilir smear negatif çıksa da. Moral bozulacak bi şey de yok. Takip ediliyorsunuz sonuçta. Sadece bağışıklık güçlendirin dr la konuşarak
Ayy bende çok merak ettim bakabildiniz miHpv sonucum cıktı fakat suan bakamıyorum heyecandan bayılacağım smearım temizdi çok sükür
Merakla beklıyoruz güzel haberleriniHpv sonucum cıktı fakat suan bakamıyorum heyecandan bayılacağım smearım temizdi çok sükür
AY ACILMIYO CATLICAMMMMbaktınız mıı
Hayır ya düşmüyor yarın hastaneyi arayacağımAyy bende çok merak ettim bakabildiniz mi
Ay insallaaahhh sürekli kontrol ediyorum fakat düsmüyor yarın sabah erkenden hastaneyi arayacağım inşallah bu güzel başlığı atmak nasip olacakMerakla beklıyoruz güzel haberlerini
Ara ara gir bak bizede muhakkak haber etAy insallaaahhh sürekli kontrol ediyorum fakat düsmüyor yarın sabah erkenden hastaneyi arayacağım inşallah bu güzel başlığı atmak nasip olacak
Hastaneyi arayınca bilgi vermiyorlar.aile hekımıne git belkı onlar sistemde görürAy insallaaahhh sürekli kontrol ediyorum fakat düsmüyor yarın sabah erkenden hastaneyi arayacağım inşallah bu güzel başlığı atmak nasip olacak
Tahlillerim kısmına bakıyorsun dimiAy insallaaahhh sürekli kontrol ediyorum fakat düsmüyor yarın sabah erkenden hastaneyi arayacağım inşallah bu güzel başlığı atmak nasip olacak
Evet hem tahlil hem patolojiye bakıyorum fakat yok halaTahlillerim kısmına bakıyorsun dimi
Hala bakıyorum laboratuvar sonucunuz cıkmıstır diyor fakat yol çıldıracağım artıkAra ara gir bak bizede muhakkak haber et
Bazen sisteme geç düşüyor.Hala bakıyorum laboratuvar sonucunuz cıkmıstır diyor fakat yol çıldıracağım artık
Birde mesai dışında geldi ondan da olabilir galiba e imza olmadığı için muhtemelenBazen sisteme geç düşüyor.
Merakla seni beklıyoruz ögrendigin an yaz lütfenBirde mesai dışında geldi ondan da olabilir galiba e imza olmadığı için muhtemelen
Genelde yüklemiyorlar sisteme gidip öğrenebiliyorsunuz benim öyle olmuştu internetten göremedim gidince sonucu verdilerMerakla seni beklıyoruz ögrendigin an yaz lütfen
Off ben yüklerler sandım çünkü ilk yaptığım araştırma hastanesinden mesaj geldiği gibi e nabızda tahlillerime düştü bu düşmeyecek gibi yârın hastaneye gideceğim tesekkür ederimGenelde yüklemiyorlar sisteme gidip öğrenebiliyorsunuz benim öyle olmuştu internetten göremedim gidince sonucu verdiler
Heyecanla bekliyoruz ben inanıyorum negatif sonucunuzu yarın alacaksınızOff ben yüklerler sandım çünkü ilk yaptığım araştırma hastanesinden mesaj geldiği gibi e nabızda tahlillerime düştü bu düşmeyecek gibi yârın hastaneye gideceğim tesekkür ederim
Ayyy cokk tesekkür ederim insallahhh negatifi alır almaz ilk işim negatif başlığını atmak olucakHeyecanla bekliyoruz ben inanıyorum negatif sonucunuzu yarın alacaksınız
Aldınız mıAyyy cokk tesekkür ederim insallahhh negatifi alır almaz ilk işim negatif başlığını atmak olucakallah herkese bol şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?