- 5 Haziran 2025
- 13
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi Aysegul 34
Merhaba arkadaşlar 23 mayısta lepp olmuştum 31 ve 52 hpv den. Patoloji sonucum 25 Temmuz Cuma günü çıktı ve hastaneye sonucumu almaya gittim resmen yıkıldım sonucu görünce. Cerrahi sınırlar temiz fakat bu defada p16 en yüksek riskli olan geldi sonuç.Doktorum 28 Temmuz Pazartesi olduğu için hastanede , pazartesi sabah erkenden gittim sonuçla beraber. Doktor da sonuca bi şaşırdı tabi. Ve dedi ki cerrahi sinirlarin temiz , ilk geldiğin yerler kazıma vs sorun yok. Şimdi de en yüksek olan 16 çıkmış müdahale ettiğimiz yerin bi ilerisinde dedi. Yeniden ameliyat dedi , resmen içime bisey oturdu.Dedim bu nasıl çıktı ilk dnealara bakıldığında nasıl çıkmadı yada dedim.kolposkopi yapıldı onda da çıkmadı bu nasıl oluyor dedim. Bana bazen bu durum oluyor nadirde olsa dedi. Hsil ve Lsil ayrımı da yapilamamistir diye yazıyordu buda daha korkutucu geldi. Doktor en kısa sürede ameliyatını yapacağız tekrar dedi ve dediği gibide oldu . 31 Temmuz perşembe aradılar yatış için çağırdılar, 1 Ağustos Cuma sabahı ameliyatim oldu tekrar. Bu defa baya derin kazıma işlemleri vs oldu ve ameliyat başarılı geçti demiş anneme doktor.Bu defa Allahin izni ile tertemiz oldu demiş. Şimdi yeniden patoloji sonucum 1 ay sonra çıkacak dediler belirleyeceğim. Hafif ağrılarım var dayanilmayacak gibi değil şükürler olsun. Fakat şunu merak ediyorum aranızda böyle bir şey yaşayan varmi? Çok saçma değil mi olanlar . Kolposkopide de p16 gözükmezmiydi? Kafamda çok fazla deli sorular var kızlar.