Bilmezmiyim cnm bende de var iç bacak pantolonlar bacaktan geçmiyo malesef basende var arka bacakta var.Ben tv shop tan almıştım 99 tl verdim kargo ücreti felanda ödemedim cnm.Hatta ikna olmak için canlı online müşteri destek bölümünde de bayağı soru sordum öyle aldım.Evet karında çalışıyo sen bacaklarını açıp kapatmaya çalıştıkça karından da destek alıyosun çünkü.İşte devamlı yapmak önemli iç bacağı çalıştıran biçok hareketler var cnm onlarıda yapmak etkili.Mesela ben bacağımın arasına top koyup öyle sıkıştırma hareketi yapıyorum.Bide benim Brazil topiğinde arkadaşım bi link verdi o çok iyi çalıştırıyo bacakları gerçekten yaptığımda cayır cayır yanıyo bacaklarım.
Pilates Legs Workout with Kathy Smith - YouTube Linki bu cnm iç bacağıda çalıştırıyo
Pilates Legs Workout with Kathy Smith - YouTube Bu linktede bacak ve iç bacakları çalıştırıyo
Denise Austin Quick Sculpt Pilates _02 - Buns & Thigh Sculptor - YouTube Burdaki hareketler de iyi bacağının arasına topu alıp sıkıştırdığı hareket de iç bacak için etkili cnm.
Bende çok spor yapıyorum yapmadığım spor kalmadı bu aralar platese yöneldim bende etkisini hızlı gösteriyo.Özelliklede ilk verdiğim linki yaptığımda bacaklarımın sertleştiğini farkettim.