• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme var ama adet olamiyorun

afilito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Kizlar merhaba. Reglm her ayin 22-23 gibi olur. Gecen ay 24 kasimda regl oldum en son. Bu ay 3 gun gecikti. 3 gundur hafif kahverengi lekelenmem oluyor ama cok cok az. Hic boyle olmazdi lekelenme sonrasi agrim baslar regl olurdum. Esimle kondomla korunuyoruz bazen ise geri cekilme ile. Şüphelendiricu bir iliskimiz olmadi yeni is degistirdigim icin aslinda cocuk dusunmuyorduk ama bu kanama kafami karistirdi. Yarin test yapacagim ama asil merak ettigim bunu yasayip sonra adet goren oldu mu yoksa hep yerlesme kanamasi miydi? Fikir verin kizlar

Gecen ay benim de boyle oldu. Pcosum var. Ama buna ragmen hiç günü şaşmaz nromalde adetimin. Gecen ay lekelenmeler oldu ama 3-4 hun kanama gelmedi, sonradan normal adet kanamasi basladi. Ve kanama basladiktan itibaren 8 gün normal adet dönemi kadar sürdü. Muhtemelen ara kanamadir bu lekelenmeler. Bir iki güne adet olursun

Gecen ay benim de boyle oldu. Pcosum var. Ama buna ragmen hiç günü şaşmaz nromalde adetimin. Gecen ay lekelenmeler oldu ama 3-4 hun kanama gelmedi, sonradan normal adet kanamasi basladi. Ve kanama basladiktan itibaren 8 gün normal adet dönemi kadar sürdü. Muhtemelen ara kanamadir bu lekelenmeler. Bir iki güne adet olursun
cok tesekkurler. Umarim oyledir ilk defa boyle oluyor normalde lekelenme sonrasi agrim baslar regl olurdum 3 gündür sanki regl olma ihtimalim gitgide azaliyor gibi 😂

Back
X