Lekelenme

Merhaba geçmiş olsun . Bende çok fazla yaşıyorum ara ara kanama ama bebeğin çevresinde kanama olmadı .ben progestan dex ve lutinus kullanıyorum .doktor 16 haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi.
Babada aynı ilacı başladı doktor bey endişem ilacın başlanmasından kaynaklı aslında

Çok teşekkür ederim şuan 14 haftalığım doğum yapmadım ahh keşke o günler de gelse

Ne demek birbirimize destek olmak sorularımıza yanit bulmak için buradayız ins tez zmanda herşey yoluna girer derin bir nefes alırsın
Ayyyy inşallah o zamanda paylaşacağım buradan tanıdıklarıma anlatmaktan nefret ettiğim kadar burada tanımadığım kişilerle yaptığım fikir alış verişi inanılmaz katlı sağlıyor

Ama benim tüp bebek yani ben transferden beri kullanıyorum . Ama bu kanamalarla birlikte 16 haftaya kadar devam et ve aksatma o düşük riskini azaltıyor demişti
Aaaa tedavinizin olumlu sonuçlanmasına çok sevindim tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Evet düşük riskini azaltıyormuş bende herşeyi en olumsuz düşündüğüm için direk düşük mü yapacağım yapacaksam ne zaman gerçekleşecek zararı ne belirtisi ne diyerek bitirdim iki saatte psikolojimi

Teşekkür ederim
Bende ilk kanamam olduğunda ağlaya ağlaya gittim doktora ama 13 kez daha kanamam olunca alıştım artık takmıyorım .çünkü gidiyorum kanama yok diyorlar bende kendimi aptal gibi hissediyorum
Kendini üzme her şey oluruna varır . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende ağlamamak için elimi sıkıp durdum doktorum farketti rahat olman için ultrasona aldım ve kanama risksiz herkeste olan birşey elini açabilirsin dedi Amin inşallah hepimiz sağ Salim alalım kucağımıza da sonra buraya doğum sonrasını konuşmak için konu açalım

Canım gecmis olsun oncelikle. Doktorların cogu kahverengi lekelenmeyi onemsemiyor. Bende senin haftandayken lekelenme olmadı ama doktorum kontrolde ultrasonda kanama alani gordu ve progestana basladik. Agir is vs yapmadim 10 gün sonra gecmisti. En son cumartesi kontrole gittigimde 12 hafta olduk hicbir sorun yok diye progestani kestik, dün ilk defa kahverengi sadece peceteye gelen bir lekelenme oldu. Yeniden ilaca basladim. Allahin izniyle bir sıkıntı yoktur sende de bende de. Ancak lekelenme devam eder ve rengi değişirse mutlaka doktora görün. Gecmis olsun

Progesteronu bugün yeni içtim 1 saat önce ağır uyku hali yapar yazıyor doktorumda aynı tabir ile bilgilendirdi fakat bende sadece baş dönmesi yaptı. Şuan da çok az damla kadar geliyor her WC ihtiyacımın 3te ikisinde umarım ikimizde kucağımıza sağ Salim alır bu günleri neden stres yaptık diye anarız

Progestani icip uyumak gerekiyo, yan etkisi fazla bir ilac bende simdi ictim uyucam mesela. Yoksa bas donmesinden yatagin yolunu bulamiyorum. İyi düşünün. Bebek saglikliysa size tutunur. Doktorum en basindan beri bunu diyo bana

Progestani icip uyumak gerekiyo, yan etkisi fazla bir ilac bende simdi ictim uyucam mesela. Yoksa bas donmesinden yatagin yolunu bulamiyorum. İyi düşünün. Bebek saglikliysa size tutunur. Doktorum en basindan beri bunu diyo bana
Bende şuan geçti etkilerin hepsi belki biraz direndim uyumamak için eşimin gelmesini beklediğimden Hepimize Allah hayırlısını nasip etsin inşallah İyi düşünelim iyi olsun

Öncelikle tebrik ederim Maalesef ben bu şekilde iki kez düşük/kimyasal gebelik yaşadım. Kırmızıya dönerse sıkıntı olabilir. Bol bol su için. Mutlaka izin alıp dinlenin. Bana doktor sadece tuvalete kalkabilirsin demişti. Yine de ikisi de 5+3 gibi kaybettim.
Hep kahverengi devam ederse sorun yok diye biliyorum.

Şimdiye kadar kahverengiye dönerdi diyorlar 9-10 saat geçti çünkü aradan Çok geçmiş olsun bu arada tekrar gebelik yaşadın mı peki

Şimdiye kadar kahverengiye dönerdi diyorlar 9-10 saat geçti çünkü aradan Çok geçmiş olsun bu arada tekrar gebelik yaşadın mı peki
Doğuda baro biraz sıkıntılı bugün bile boş olduğum halde adliyeden zor çıktım gerekiyorsa devletle kesmeyi düşünüyorum bende ilişiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…