Lekelenme?

ftmnur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
82
27
18
25
Kızlar adetime 5 gün var ve dün kahverengi akıntı geldi hafif ağrılar da vardı yani çok hafif şu an pek ağrı yok dün test yaptım negatif çıkmıştı bugün de kan vereceğim sizce varsa çıkar mı

Varsa çıkar ama bekleyebilirsen iki gün dhaa bekle canm. Sonra hayal kırıklığı oluyor

Kızlar adetime 5 gün var ve dün kahverengi akıntı geldi hafif ağrılar da vardı yani çok hafif şu an pek ağrı yok dün test yaptım negatif çıkmıştı bugün de kan vereceğim sizce varsa çıkar mı
Varsa çıkar mutlaka eğer bu bahsettiğin yerleşme kanamasıysa kanda da mutlaka çıkar

Yerlesme kanamasi olduktan iki uc gun sonra cikar bence daha net, cunku yerlesecek ve sonra beta artacak :)

Bilmiyorum ki içind
Yerlesme kanamasi olduktan iki uc gun sonra cikar bence daha net, cunku yerlesecek ve sonra beta a

Yerlesme kanamasi olduktan iki uc gun sonra cikar bence daha net, cunku yerlesecek ve sonra beta artacak :)
O günden bi gün sonra kan verdim negatifti 2 çıktı yani. Bugünde adet günüm bişey yok hafif ağrılar oluyor o gğnden sonra lekede hiç olmadı ama testler hep negatif

Back
X