Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 5 gün var ve dün kahverengi akıntı geldi hafif ağrılar da vardı yani çok hafif şu an pek ağrı yok dün test yaptım negatif çıkmıştı bugün de kan vereceğim sizce varsa çıkar mı
Kızlar adetime 5 gün var ve dün kahverengi akıntı geldi hafif ağrılar da vardı yani çok hafif şu an pek ağrı yok dün test yaptım negatif çıkmıştı bugün de kan vereceğim sizce varsa çıkar mı
O günden bi gün sonra kan verdim negatifti 2 çıktı yani. Bugünde adet günüm bişey yok hafif ağrılar oluyor o gğnden sonra lekede hiç olmadı ama testler hep negatif