Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar pzt ve salı idrarde test yaptım sonuç pozitif.bugün kan verdim...saat 10,30 sonucu alıcam ama sabah kalktığımda lekelenme vardı......bu normal mi.....bugün transferimn 12.günü böle olanalr lütfen yardım edin.....çok korkuyorum.....birşey olur diye:1no2:
süpeeerrrrrrr canım hadi gözün aydın tekrar allah hayırlısıyla minişine kavuşmayı nasip etsin değer herkese göre değişiyor canım keselerin oluşmasında belli olur tekmi çiftmi olduğu
benimde sonucumu öğrenmeden önce lekeler gelmişti..haileymişim meğer haberim yoktu..dr um gayet normal olduğunu söyledi..yeterki kıpkırmızı olmasın..diğerleri normalde olabiliyormuş..bu arada hayırlı olsun değerinde maşallah çok iyi..
canım korkma gayet normal hem değerinde gayet iyiymiş.benimde testime 2 gün kala lekeler başladı yıkıldım resmen ama sonuç pozitifti.4 5 gün sürdü.ama kan değildi sadece kahve minik lekelenmelerdi.bence bolca dinlen canım.ne kadar çok dinlensen o kadar çabuk geçiyor lekeler.
canım korkma gayet normal hem değerinde gayet iyiymiş.benimde testime 2 gün kala lekeler başladı yıkıldım resmen ama sonuç pozitifti.4 5 gün sürdü.ama kan değildi sadece kahve minik lekelenmelerdi.bence bolca dinlen canım.ne kadar çok dinlensen o kadar çabuk geçiyor lekeler.