• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenmeler normal mi

elmalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
747
117
53
33
Arkadaşlar tüp bebek ile ikizlere hamileyim 2 kere bir damla şeklinde taze kan geldi dün vajinal ultrasona girdim ilk kez bebeklerimi gördüm. Ama düşüklerim var sürekli wcye giidp kontrol etmekten yoruldum

Vajinal ultrasondan sonra küçük kanamalar olması normal karşılanıyormuş endişelenme içini ferah tut stres daha çok zarar verir. Eğer kanama artarsa mutlaka doktora görün ama bir kaç damladan bir şey olmaz. Sağlıkla al kucağına🙏

vajinal ultrason kanama yapmaz. bugüne kadar defalarca girdim hamileyken ayrı kontrollerimde ayrı asla kanama yaşamadım. önceden de düşük öykünüz varsa doktora görünmenizde fayda var. nokta kadar kan görmek bile bazen ciddi şeylere sinyal verebilir.

vajinal ultrason kanama yapmaz. bugüne kadar defalarca girdim hamileyken ayrı kontrollerimde ayrı asla kanama yaşamadım. önceden de düşük öykünüz varsa doktora görünmenizde fayda var. nokta kadar kan görmek bile bazen ciddi şeylere sinyal verebilir.
Doktorum herşey iyi dedi vajinal ultrason kılcal damarları tahriş edip kanama yapabilir dedi

Vajinal ultrason kanama yapıyor o yüzden hamileliğimde kabul etmedim zaten gerekte olmadı

Arkadaşlar tüp bebek ile ikizlere hamileyim 2 kere bir damla şeklinde taze kan geldi dün vajinal ultrasona girdim ilk kez bebeklerimi gördüm. Ama düşüklerim var sürekli wcye giidp kontrol etmekten yoruldum
İlk zamanlar yerleşme kanaması derler ama tabi doktoruna danışman daha doğru olur. Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin

Back
X