Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar tüp bebek ile ikizlere hamileyim 2 kere bir damla şeklinde taze kan geldi dün vajinal ultrasona girdim ilk kez bebeklerimi gördüm. Ama düşüklerim var sürekli wcye giidp kontrol etmekten yoruldum
Vajinal ultrasondan sonra küçük kanamalar olması normal karşılanıyormuş endişelenme içini ferah tut stres daha çok zarar verir. Eğer kanama artarsa mutlaka doktora görün ama bir kaç damladan bir şey olmaz. Sağlıkla al kucağına
vajinal ultrason kanama yapmaz. bugüne kadar defalarca girdim hamileyken ayrı kontrollerimde ayrı asla kanama yaşamadım. önceden de düşük öykünüz varsa doktora görünmenizde fayda var. nokta kadar kan görmek bile bazen ciddi şeylere sinyal verebilir.
vajinal ultrason kanama yapmaz. bugüne kadar defalarca girdim hamileyken ayrı kontrollerimde ayrı asla kanama yaşamadım. önceden de düşük öykünüz varsa doktora görünmenizde fayda var. nokta kadar kan görmek bile bazen ciddi şeylere sinyal verebilir.
Arkadaşlar tüp bebek ile ikizlere hamileyim 2 kere bir damla şeklinde taze kan geldi dün vajinal ultrasona girdim ilk kez bebeklerimi gördüm. Ama düşüklerim var sürekli wcye giidp kontrol etmekten yoruldum