lekelenmem geliyor korkuyorum kanamaya dönmesinden..

fical

Allah var gam yok ...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
488
78
298
mrh arkadaşlar sanırım gene başaramadım mafoldumben

leke geliyor iki tüp bebek denememdede böyle olmuştu 8-9 gün leke ardından kanamam geliyordu ..mafoldumben

bugün 8.ci gün leke gelmeye başladı mafoldumben

kendimden çok eşime üzülüyorum busefer bizim için başkaydı mafoldumben

yarın kanda baktırcam umudum yok ama kesinlik kazansın CADIARZU mafoldumben

canım dur bakalım hemen panikleme, belk yerleşme kanamasıdır. bence dinlen, dikkatini dağıt ve hayırlısı ne olacaksa o olsun diye dua et... kan testine bakana kadar hemen panikleme..

saol duru2 desteğin içinkaydirigubbakcemile5

diğer arkadaşlar sadece okumuş canları saolsun ....

canım elbette böyle lekeler hele ki öncedende yaşamışsan çok moral bozuyor ama burada nice lekelenme olan hatta kanaması olan arkadaşların hamileliklerininde devam ettiğini gördük.inşallahhh bu seferki lekelenmen senin düşündüğün gibi değil de yerleşme lekelenmeleridir.sonucu tamamen öğrenene kadar molal bozmak yokkkkk

canı ya sakın bozma moralini daha çok erken üzülmen için.bence dr.ara danış belki iğne verir lekelenmen için.benimde 9.günü lekelenmem olmuştu müdahale edilmediği için hamile olduğum halde düşük yaşadım.inşallah güzel haberi alacaksın sende

şuan korka korka gittim vc geliyormu diye kesilmiş

inş. gelmez bidaha ölüyorum korkudanfisfisfis

ne olur dua edin bana arkadaşlar duaya su kadar ihtiyacım var:teselli:

canım hemen panik yapma yerleşme kanamsıdır inş...bol bol dinlen canım ,,,ve stres yapma ,,kullandığın herhangi bir ilaç varmı şu an coraspin vs. gibi.

fical canımmmmmmmmm sen neden canını sıkıyorsun bebişi uzme dua et lutfen bu sefer başaracagız.hemen once boyle oldu bu seferde boyle olucak deme kızıyorum sana lutfen pozıtıf dusun bırde kanaması olan ve hamıle kalan arkadasım var.sadece dua eelım hakkımızda hayırlısı olsun bebışlerımz bızı beklıyo canım benım bırde sana demısrtım ya ben ıdrar yapıcam dıye negatıf sandım ama 10 dk sonra cok sılık cızgı gordum bılmıyorum çok merak edıyorum yaaa

var cnm ilaç kullanıom saol düşüncen için

ficalım canım sakin ol lütfen kendine stres yaparak bebeği üzüyorsun. arkadaşların dediği gibi çok insan adet görüp hamile olduklarını bilmiyorlar onun için sürekli panik içinde olma sakin ol belki böyle yaparak bilmeden bir zarar verirsin herşeyi olruna bırak rahat olmaya çalış emin olki bebeğin seninle....

destek olan yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.inş. amin.

selam ve dua ilea.s.

ne diyeceğimi bilemiyorum canım daha öncede konuştuğumuz gibi herşeyin hayırlısı dur hele bir sonucunu alalım canım inş güzel şeyler duyarız inş inşş herşey güzel olur

hemen pes etme daha önce böyle oldu diye yine böyle olacak diye düşünme canım dua edelim

saol cnm arkadaşım şuan iyiyim çok şükürkaydirigubbakcemile5

caqnım üzme kendini, stress bebişlerimize çok zararlı, sen moralini yüksek tut herşeyin hayırlısı Allahtan cnm, ben de bundan öncede düşük yapmıştım ve şimdi 12. haftamı yeni doldurdum inan lekelenme ve kanamalarım yeni durdu, senin de inşalah öyle olur, ama öncelikle moralini yüksek tutmalısın, dr.nla görüş, ben 2 aydır progestan ve proginex kullandım ve hala da devam ediyorum, belki dr.nda sana ilaç veya iğne verebilir Rabbim bebişini korur inşallah cnm

çok saol cnm desteğin içinkaydirigubbakcemile5

sağlıcakla alırız meleklerimizi kucağımıza inş :Saruboceq:

ınş. Meleğini alırsın kucağına canım panik yapma allahın izniyle herşey yoluna girer.....

kiz fical yazini yeni okudum isten yeni geldim canoo uzme kendii belki bu lekelenme seni kandirir boyle kanamalari takma takiii cok fazla geldigini hissedene kadar lutfen arkaasim

cnm lekelenmem geçti çok şükür

şuan çok iyiyim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…