Lekelenmem oldu lütfen bilgi desteği olurmusunuz?

Selam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Canım benimde transferimin 9.gününde uyandığımda hafif bir lekelenme vardı gittim kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim .Takip et ve doktoruna mutlaka söyle çünkü iğne verebiliyorlar .İnşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıkla gelişip kucağına alırsın 💐

Aynı şey az önce bendede oldu bende 6. Gundeyim...kahverengi pembemsi. Daha yeni yerleşiyor.olabilir başka belirtin varmı
Her gün kasık ağrısı var. Arada bel ağrısı. Ayaklarım üşüyo onuda anlamadım. Hayatta ayaklarım üçümezdi. Tranfer oldum 3.günden bu yana ayaklarım donuyo resmen. Bende 6.günümdeyim.sende varmı başka belirti

Canım benimde transferimin 9.gününde uyandığımda hafif bir lekelenme vardı gittim kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim .Takip et ve doktoruna mutlaka söyle çünkü iğne verebiliyorlar .İnşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıkla gelişip kucağına alırsın 💐
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Ne iğnesi veriyo

Her gün kasık ağrısı var. Arada bel ağrısı. Ayaklarım üşüyo onuda anlamadım. Hayatta ayaklarım üçümezdi. Tranfer oldum 3.günden bu yana ayaklarım donuyo resmen. Bende 6.günümdeyim.sende varmı başka belirti
Benim ayaklarım hep üşürdu iyice üşümeye başladı.benimde özellikle.bugun çok kaşık ağrım oldu. Göğüs siskin. Öğlenden beri kahverengi suruntu şeklinde lekelenme var işte. Yerleşme kanamasıysa ne kadar surerki acaba. Birde ben erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı. Yarın saba bir daha yapacam

Benim ayaklarım hep üşürdu iyice üşümeye başladı.benimde özellikle.bugun çok kaşık ağrım oldu. Göğüs siskin. Öğlenden beri kahverengi suruntu şeklinde lekelenme var işte. Yerleşme kanamasıysa ne kadar surerki acaba. Birde ben erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı. Yarın saba bir daha yapacam
Bende yaptım erken gebelik ama tek çizgiydi😔

İnşallah rabbim isteyen herkeze versin emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmasın inşallah
Amiiin inşallah 🤲🤲🤲 benimde bacaklarım da kasığımda adet ağrısı ara ara gelip gidiyor. 3. Gün embriyosu mu eden o kadar uzak. Bana 17 si dediler ama pazara denk geliyor. Bu cuma gidip vercem.benim 5.gun embriyosu

Selam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah 🤲
Pembe ve kahverengi lekelenme olabiliyor bende de bir kaç kez oldu doktorumu aradım 3 aya kadar ara ara olabilir endişelenmeyin dedi.
Yoğun koyu kırmızı olursa bizi bilgilendir dedi sadece.
Endiselenme bu dönemde stres çok önemli inşallah pozitif haberlerinide aliriz🤲

Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah 🤲
Pembe ve kahverengi lekelenme olabiliyor bende de bir kaç kez oldu doktorumu aradım 3 aya kadar ara ara olabilir endişelenmeyin dedi.
Yoğun koyu kırmızı olursa bizi bilgilendir dedi sadece.
Endiselenme bu dönemde stres çok önemli inşallah pozitif haberlerinide aliriz🤲
İnşallah canım Allah razı olsun senin nezamab oldu transferin

Bugün tam 1 ay oldu pozitifi gördük inşallah darısı başınıza 🤲
Hatta 2 gün önce yine lekelenmem oldu stresinizi korkunuzu çok iyi anlıyorum
Ay maşallah yaaaaaaaaa. Çok sevindim inan. Kaçıncı gün embriyosuydu. Kendini transferden sonra nasıl korudun. Bide belirtilerin neydi. Ay bunları çok merak ediyorum. Rica etsem anlatırmısın.

Back
X