- 3 Haziran 2020
- 68
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Gonul Atamaner
Selam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey az önce bendede oldu bende 6. Gundeyim...kahverengi pembemsi. Daha yeni yerleşiyor.olabilir başka belirtin varmıSelam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Canım benimde transferimin 9.gününde uyandığımda hafif bir lekelenme vardı gittim kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim .Takip et ve doktoruna mutlaka söyle çünkü iğne verebiliyorlar .İnşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıkla gelişip kucağına alırsınSelam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Her gün kasık ağrısı var. Arada bel ağrısı. Ayaklarım üşüyo onuda anlamadım. Hayatta ayaklarım üçümezdi. Tranfer oldum 3.günden bu yana ayaklarım donuyo resmen. Bende 6.günümdeyim.sende varmı başka belirtiAynı şey az önce bendede oldu bende 6. Gundeyim...kahverengi pembemsi. Daha yeni yerleşiyor.olabilir başka belirtin varmı
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Ne iğnesi veriyoCanım benimde transferimin 9.gününde uyandığımda hafif bir lekelenme vardı gittim kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim .Takip et ve doktoruna mutlaka söyle çünkü iğne verebiliyorlar .İnşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıkla gelişip kucağına alırsın![]()
Benim ayaklarım hep üşürdu iyice üşümeye başladı.benimde özellikle.bugun çok kaşık ağrım oldu. Göğüs siskin. Öğlenden beri kahverengi suruntu şeklinde lekelenme var işte. Yerleşme kanamasıysa ne kadar surerki acaba. Birde ben erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı. Yarın saba bir daha yapacamHer gün kasık ağrısı var. Arada bel ağrısı. Ayaklarım üşüyo onuda anlamadım. Hayatta ayaklarım üçümezdi. Tranfer oldum 3.günden bu yana ayaklarım donuyo resmen. Bende 6.günümdeyim.sende varmı başka belirti
Bende yaptım erken gebelik ama tek çizgiydiBenim ayaklarım hep üşürdu iyice üşümeye başladı.benimde özellikle.bugun çok kaşık ağrım oldu. Göğüs siskin. Öğlenden beri kahverengi suruntu şeklinde lekelenme var işte. Yerleşme kanamasıysa ne kadar surerki acaba. Birde ben erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı. Yarın saba bir daha yapacam
Bence yerlesme belirtisi allahin izniyle hamile olabilirsinizSelam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Her keste cikmayabiliyor ama bence az daha sabredin..bende emin değilim kan tahlilinde görmeyince insan bı emin olamiyor ilaç etkisi mi diyeBende yaptım erken gebelik ama tek çizgiydi![]()
İnşallah rabbim isteyen herkeze versin emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmasın inşallahBence yerlesme belirtisi allahin izniyle hamile olabilirsiniz
Adet olcak gibi bacaklarım bile ağrıyo valla. Artık 19 ocakta test vermem lazım o günü beklicem.Her keste cikmayabiliyor ama bence az daha sabredin..bende emin değilim kan tahlilinde görmeyince insan bı emin olamiyor ilaç etkisi mi diye
Insallah canimİnşallah rabbim isteyen herkeze versin emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmasın inşallah
Amiiin inşallahİnşallah rabbim isteyen herkeze versin emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmasın inşallah
Benimde 5.gün embriyosu canım. Bende cumamı versem kanı acaba.Amiiin inşallahbenimde bacaklarım da kasığımda adet ağrısı ara ara gelip gidiyor. 3. Gün embriyosu mu eden o kadar uzak. Bana 17 si dediler ama pazara denk geliyor. Bu cuma gidip vercem.benim 5.gun embriyosu
Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana inşallahSelam kızlar bugün transferimin 6. Günü ama benden bi lekelenme geldi. Sizinde aynımıydı yada bu ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz?
Bence cuma ver hem lekeyide sorarsın bende soracam hala geliyormu. Az önce yine gelmiş benimm kahverengi yineBenimde 5.gün embriyosu canım. Bende cumamı versem kanı acaba.
İnşallah canım Allah razı olsun senin nezamab oldu transferinCanım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah
Pembe ve kahverengi lekelenme olabiliyor bende de bir kaç kez oldu doktorumu aradım 3 aya kadar ara ara olabilir endişelenmeyin dedi.
Yoğun koyu kırmızı olursa bizi bilgilendir dedi sadece.
Endiselenme bu dönemde stres çok önemli inşallah pozitif haberlerinide aliriz![]()
İnsan öyle oluncada tırsıyo valla. Benim doktorum biraz uzakta o kadar yol gidememde yarın telde arıcam. Sağlık ocağında vereyim diyorumBence cuma ver hem lekeyide sorarsın bende soracam hala geliyormu. Az önce yine gelmiş benimm kahverengi yine
Bugün tam 1 ay oldu pozitifi gördük inşallah darısı başınızaİnşallah canım Allah razı olsun senin nezamab oldu transferin
Ay maşallah yaaaaaaaaa. Çok sevindim inan. Kaçıncı gün embriyosuydu. Kendini transferden sonra nasıl korudun. Bide belirtilerin neydi. Ay bunları çok merak ediyorum. Rica etsem anlatırmısın.Bugün tam 1 ay oldu pozitifi gördük inşallah darısı başınıza
Hatta 2 gün önce yine lekelenmem oldu stresinizi korkunuzu çok iyi anlıyorum