Lekelenmem olmaması

Marymelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
124
33
48
26
Merhaba benim adetim 5 veya 6 gün bir gecikme oldu test yaptırdım beta hcg değerim 2175 çıktı haftaya çarşamba gel kesene bakalım dedi doktor folik asit başladım fakat hiç lekelenmem olmadı bu normal mi acaba sadece mide bulantı oda çok az ve kasık ağrım böyle hafif sızlamaz tarzında oluyor çok aşırı değil

Canim zaten lekelenmen varsa bir tuhaflik olur binde bir kiside adet gununden once hafif lekelenme olur oda yerlesme kanamasidir herkeste olmak zorunda degil yani gozun aydin hayirli olsun

Merhaba benim adetim 5 veya 6 gün bir gecikme oldu test yaptırdım beta hcg değerim 2175 çıktı haftaya çarşamba gel kesene bakalım dedi doktor folik asit başladım fakat hiç lekelenmem olmadı bu normal mi acaba sadece mide bulantı oda çok az ve kasık ağrım böyle hafif sızlamaz tarzında oluyor çok aşırı değil
Çok güzel bir gebelik başlangıcı bence, zaten lekelenme olmaması asıl içinizi rahat ettirmeli🤗 Tebrik ederim gözünüz aydın💐

Herkeste lekelenme olacak diye bir kaide yok ki canım. Mesela benim oldu arkadaşlarımda bana aaa ne tuhaf biz de hiç olmadı diyordu 😁

Back
X