Lekeler yardım !!

sinsirella

Bulutlar diyorum bu dünyaya fazla güzeller ..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
184
134
53
35
Kızlar foto da yüklediğim gibi ağzımın iki kenarında bu şekilde leke oluştu. Bu hamilelikle alakalı bir durum mu bilmiyorum. Bunun için me yapmam lazım cok çirkin görünüyor. Bir şey yemişim de akmış gibi . Bilgisi ve fikri olan var mı ? Lütfen yardım

Eklentiler

• image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 75
Fotoğrafınızı anneme gösterdim hamilelikte böyle lekelenmelerin olabildiğini söyledi annemdede olmuş ama şimdi yok

Fotoğrafınızı anneme gösterdim hamilelikte böyle lekelenmelerin olabildiğini söyledi annemdede olmuş ama şimdi yok
Tesekkur ederim. Ben de hamilelikten diye düşünüyorum ama geçirmenin bir yöntemi var mı acaba merak ettim. Cok rahatsızım

Arap kız mı adı ne öyle bi krem var ondan kullandığını söyledi suan adını tam hatirlayamadik ama bende cenemdeki sivilce izleri için kullanmıştım faydasını gördüm

Arap kız mı adı ne öyle bi krem var ondan kullandığını söyledi suan adını tam hatirlayamadik ama bende cenemdeki sivilce izleri için kullanmıştım faydasını gördüm
Evet doğru hatirlamisim arap kızı adı isterseniz bi araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…