Selam kızlr sızden rıcam bı bılgısı olan varsa yardımcı olsun lekelerım var bnı cok rahatsız edıyo bn de pervın dıncerın polıkılınıgıyele gorustm lekelere %90 gecer dıyo 2350 tll fıyatıda ama sonuc kesın alırsınz dıyo
fakat bır de ist.fatıhte bı yerle daha gorustum o da ısık peelıng ewet etklılı fakat lekelerden kesın kurtulayım dıyosan bı ıslem varmıs onu yapalım geln goruselm dıyo yuzde yuz gecer dıyo 1500 tkl fıyattı daa ne yapmalıyım bılemedımmm
merhaba acaba gelismeleri yazarmisiniz bende yaptirdim pervin hanima ama gecmedi ayni duruyo sizin nasilMerhaba smily81 ben geçen cumaretsi pervin hanımın kliniğinde ışık peelingi yaptırdım gelişmeleri sana bildircembyby
Pervin hanımın polikliniğinde.nasil bi tedaviki bu kac seans gerekiyo ve hastanedemi yaptriyosunuz
vaalla benmde hafif lekeler var gunes lekeleri. ama baya hafifledi ben dogal yollara basvurmustum. silinik derecede suan. hani bide lazer yaptirip tamamen gtsin die dusunuorumda. nasil olcak blmiyorumPervin hanımın polikliniğinde.
Mezoterapi yaptırdim 5 seans.
Cildi hafif açıo.Içinde serum brightening ve vitamin var.Bir sonraki tedaviye hazırlık.Sırada ışık peeling yada Q SWITCH Lazer var.Henüz kararsızim.ikisinin arasında kaldım.Buarada
ışık peeling yaptıran arkadaşlar ne durumda?Lekelerinizde düzelme varmı?
ewt bnde guneslenmeyi bronzlugu cok seviyorum ama napimHm süper bende doğal maskeler limon suyundan elma sirkesinden vs.birsürü şey denedim ama faydası olmadı.yüzde yüz geçmez zaten.Cildi ćok iyi korumak ve bundan sonraki hayatımızda direk güneşe maruz kalmamak lazımmaalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?