Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba monokoprensesi. benim lekelerimde de bir açılma olmadı maalesefdevam kremini kullanmaya devam etmememi solediler pervin hanımın kliniğinde. Bu da yaklaşık 2,5 ay sonra etkisini gösterio dediler ama benim pek umudum kalmadı
Şubat ayında tekrar gideceğim bakalım inş. geçmiş olu o zamana kadar. sevgiler....
Slm FuuSelam canlar... iş yoğunluğumdan dolayı sizlerle yazışamadım kusuruma bakmayın. Ben ekim ayında pervin hanıma ışık peel yaptırdım devam kremini 3 aydır kullanıyorum ama maalesef hiçbir etkisi olmadı. A ksine alnımdaki lekeler çok silik olmasına rağmen şimdi koyulaştı. Bilemiyorum belki benim leke tipim bu işleme cevap vermedi ama sizden ricam çok iyi düşünerek işlem yaptırmanız. Ben artık pes ettim lekelerle mücadele etmeyip onlarla yaşamaya alışcam sanırımZira lekelerin bir çözümü olduğunu düşünmüyorum. Kış aylarında silikleşip yaz aylarında yeniden hortlamalarından yoruldum... sizlere lekesiz günler diliyorum ... Sevgiler hepinize....
![]()
Slm sedaserenBu arada konu başlığı bile insanı mutlu edıyor,%100 ısık
![]()