Lekeler, Çiller Lekelere % 100 ışık peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar bugün Pervin hanımdaydım.Buaralar cildim çok pürüzlü olduğu ićin komedon cilt bakımı yaptırdım.İşıķ peeling yaptırmaya karar verdim buarada.Peeling sonrasında cilt kusuyormuş.Sivilcelerde bir artış olabiliyormuş.Hayırlısı bakalım .Inşallah kurtulurum bu lekelerden.

Merhaba cuma günü ışık peeling yaptırıyorum.Korkmama gerek varmı sizce?Normalde soyulmaktan korkuyorum.Biraz tedirginim.Ama Pervin hanıma güvenim tam.

merhaba monokoprensesi. benim lekelerimde de bir açılma olmadı maalesef:KK61: devam kremini kullanmaya devam etmememi solediler pervin hanımın kliniğinde. Bu da yaklaşık 2,5 ay sonra etkisini gösterio dediler ama benim pek umudum kalmadı:KK43:Şubat ayında tekrar gideceğim bakalım inş. geçmiş olu o zamana kadar. sevgiler....

Merhaba Fuu
sizin lekeler ne durumda.Hic acilmadimi?
Peeling sonrası zor bir surecmiydi?

arkadaşlar son durumunuz ne oldu acaba herkes yaptırdım deyip sonucu yazmıyor ben de yaptırıcaktım ama hamilelik duşundüğüm için pervin hanım tavsiye etmedi. yakın zamanda yaptıramam hamileyim ama merak ediyorum ümitsizce beklemek istemiyrum:( 5 dk da olusan bulekeler 5 yıldır hayatımı zapt etmiş durumda cok uzulyrm cok

ben pervin hanima ışık peeling yaptirdim ama inanin lekelerimde 1 milim bile oynama olmadi aynen duruyo ilk once karbon peeling yapti sonra ışık peeling yapti 1 ay arayla 5 binlira verdim devam kremleriyle birlikte ama yazik cok yazik yani asla tavdiye etmem

Selam canlar... iş yoğunluğumdan dolayı sizlerle yazışamadım kusuruma bakmayın. Ben ekim ayında pervin hanıma ışık peel yaptırdım devam kremini 3 aydır kullanıyorum ama maalesef hiçbir etkisi olmadı. A ksine alnımdaki lekeler çok silik olmasına rağmen şimdi koyulaştı. Bilemiyorum belki benim leke tipim bu işleme cevap vermedi ama sizden ricam çok iyi düşünerek işlem yaptırmanız. Ben artık pes ettim lekelerle mücadele etmeyip onlarla yaşamaya alışcam sanırım :KK43: Zira lekelerin bir çözümü olduğunu düşünmüyorum. Kış aylarında silikleşip yaz aylarında yeniden hortlamalarından yoruldum... sizlere lekesiz günler diliyorum ... Sevgiler hepinize....:KK15:

Merhaba arkadaşlar
Cildim eskisine göre daha saģliķli parlak gorunuyor,ama gel gelelim lekelere.Onlar aynen duruyor.Lekelerde bir degisiklik yok.yüzde 90 iyilesme denilmisti bana:(Anca yüzde 10 açılmıstir.
Bence iyi bir güneş kremi ,şapka iri güneş gözluklerle lekelerin dahada koyulaşması engellesek iyidir.Arkadaşlara katılıyorum

Merhaba arkadaşlar
Çok samimi birşekilde lekelerinize fazla kafayı takmayın diyorum .Taktıkça dahada kötüleşiyor.Yazın çok iyi koruyun cildinizi ve dünyanın parasını ödemeyin artık estetisyenlere.Ben 90 tlye %80 kurtuldum lekelerden.Eskisisine göre cok daha sağlıklı cildim.Anti aging ve bakım yaptırmak istiyorsanız mezoterapiderim

Selam canlar... iş yoğunluğumdan dolayı sizlerle yazışamadım kusuruma bakmayın. Ben ekim ayında pervin hanıma ışık peel yaptırdım devam kremini 3 aydır kullanıyorum ama maalesef hiçbir etkisi olmadı. A ksine alnımdaki lekeler çok silik olmasına rağmen şimdi koyulaştı. Bilemiyorum belki benim leke tipim bu işleme cevap vermedi ama sizden ricam çok iyi düşünerek işlem yaptırmanız. Ben artık pes ettim lekelerle mücadele etmeyip onlarla yaşamaya alışcam sanırım :KK43: Zira lekelerin bir çözümü olduğunu düşünmüyorum. Kış aylarında silikleşip yaz aylarında yeniden hortlamalarından yoruldum... sizlere lekesiz günler diliyorum ... Sevgiler hepinize....:KK15:
Slm Fuu
Sizin lekeler ne durumda?varmı bir değişiklik?

merhaba smily81 lekelerim maalesef aynı durumda ışık peelden sonraki sağlıklı görüntüsüde yok :( seninde söylediğin gibi takmamaya ve lekelerim yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ... sevgiler...

Merhaba Fuu
Bu tür güzellik merkezlerine artık para vermicem.En azından lekelerim için.Boş vaadler para tuzağı resmen.Insan çaresiz olunca herşeyi denemek istiyor:((
Çok araştırdım yabancı forumlardada .Özellikle yurtdışında neler kullanıldığı hakkında.
Vee %80 lekelerimden kurtuldum.Şu an çok silik bir şekilde belli.Fondötensiz bile dolaşabiliyorum.Tabi ilacın ismini verebilirmiyim burdan bilmiyorum.Bana jyi geldi herkese iyi gelirmi bilemem.yardımci olmayı isterim herkese .Şu anki halime şükürler olsun

Merhaba Smily81
Bende güzellik merkezleri konusunda aynı fikirdeyim. yaşadığım hayal kırıklığını tarif etmem gerçekten mümkün değil:( harcadığım para, sosyal yaşantım... ve daha sayamadığım herşeyi olumsuz etkiledi lekelerim... bu ilacın ismini vermene çok ihtiyacım var eğer gerçekten lekelerine iyi geldiyse bundan kesinlikle yararlanmak isterim ve çok dua ederim:) buradan ismini veremiyorsan bile bana mail atarsan çok mutlu olurum. adresim ftm_tnrvrd@hotmail.com şimdiden teşekkürler smily81. mutlu huzurlu zamanlar diliorum ...

Bende iki hafta önce neostrata diye bir markanın leke tedavi kremlerını aldım hatrı sayılır bir para odedım,acaba boşa mı gitti param?

:KK200:Bu arada konu başlığı bile insanı mutlu edıyor,%100 ısık:KK200:

:KK200:Bu arada konu başlığı bile insanı mutlu edıyor,%100 ısık:KK200:
Slm sedaseren
Neostrata iyi bir ürün diye duydum.Ama kendim denemedim.Insallah faydasını görürsünüz.Ben çok araştırıyorum yabancı forumlarda özellikle.Bitkisel soğan suyundan elma sirkesinden kimyasal peeling ışık peeling prp mezoterapi.
En etkin şu an kullandıgım pigmanorm krem.
Fakat 100%geçmiyor lekeler.Cildi cok iyi korumalı özellikle yaz aylarında.
Sağlıkla kalın

Back
X