Leman dergisinden iğrenç kapak

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398





Leman Dergisi, tetikçi Cumhuriyet Gazetesi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kızıyla ilgili yayınlanan yalan haberi çirkin bir şekilde manşetine taşıdı.

Leman adlı dergi, Başbakan Davutoğlu'nun kızı Hacer Büke Davutoğlu'nu yeni sayısının kapağında çirkin bir şekilde resmetti. Derginin bu kapağı birçok kesim tarafından tepki çekti.

Davutoğlu'nu suçlamak için henüz 9. sınıf öğrencisi olan kızı Hacer Davutoğlu'nu da hedef tahtasına koymaktan imtina etmeyen Leman, sadece AK Partililerin değil sağduyu sahibi herkesin tepkisine sebep oldu.
 

9. sınıftaki kız zayıf aldığı için matematik öğretmeninin sınıfını değiştirmek ayıp olmuyor mu peki? Benim bildiğim çocuk zayıf alıyorsa, veliler öğretmenden memnun değilse öğretmenler değil öğrenciler sınıf değiştirir ama?
 
ama o sadece bir haber
hani 9 yaşındaki bir kızı böyle kapak yapmaları bence çok yanlış..
 
ama o sadece bir haber
hani 9 yaşındaki bir kızı böyle kapak yapmaları bence çok yanlış..

Haber doğruysa kız yerine babası konularak bir şeyler çizilebilirmiş, evet, ergen çocukların karikatüre konu olması hoş değil. O öğretmenin sınıfını değiştirme gücü kızın elinde de değil.

Ama bu karikatürden daha yanlış bir şey varsa o da bu olayın kendisidir, maalesef.
 
kız dokuz yaşındamıymış ben haberi başlıktan okumuştum içeriğe bakmadım üni. öğrencisi herhalde diye düşünmüştüm
eğer kız 9 yaşındaysa tabii kapak hoş olmamış, kızı bu şekilde bi surat ifadesiyle çizmeleri falan, ne suçu var ki çocuğun
 

kesinlikle eğer haber doğruysa yazıklar olsun zaten de
ama kıza üzüldüm baya çocuk çünkü o


kesinlikle davutoğluyla ilgili yapsalardı keşke bir karikatür
 
ama o sadece bir haber
hani 9 yaşındaki bir kızı böyle kapak yapmaları bence çok yanlış..

Simdi konu sahibi sen actigin konuyu hic okuyor musun? Once onu de hele? Copy paste te kabak gibi 9.sinif yazarken kalkip diger mesajinda 9 yas yazmak kac puan?? 9 yas ile 9.sinif ayni sey degil biliyorsun degil mi? Konu acarken bi okusan fena olmaz.

Ayrica 16 yasindaki cocugu meydanlarda yuhalatanlara laflari olmayanlarin gücüne gitmisse bu durum iyi kapakk olmus Lemanin yaptigi.
Bravo Leman.
 
valla o konuda haklısın
tamam ben orayı yanluş anlamışım peki ya diğer yorum yapan hatunlar?
ayrıca ne nolursa olsun bu kız daha reşit değil..
inşallah tez zamanda yayından kalkar leman.
 
aynı yaşta çocuk okuldan alınıp karakola götürülüyor.Ailesi olmadan .Sebep c.başkanına hakaret.bu normal mi?
16 yaşındaki birinin sözü ile öğretmen değiştiriliyorsa bu da normal ama haber yapılması rezalet.
Ben karikatürde abes birşey göremedim.
Olay daha kısa net ve anlaşılır olmuş bu şekilde.
Seninki evlatsa ,hakerete uğrayan, darp edilen, her dakika değişen sınav sistemleri ve eğitimdeki sıkıntılara uğraşan çocuklarda bizim evladımız.
 




onların ki çocuk da bunlar ne acaba.

Arkadaşlar biz çocukların abuk subuk suçlardan sorgulanmasından, tutuklanmasından, meydanlarda yuhalatılmasından rahatsızız, şikayetçiyiz değil mi? Burada da karikatürde 9.sınıftaki bir çocuğun kullanılmasını ama onlar da yapıyor diye savunmamalıyız bence. Çok büyük bir hakaret yok evet ama bu olayda kızın suçu da yok, babasını karikatürize etseler daha mantıklı olurdu.

Size katılıyorum yapıyorlar, yıkıyorlar, çocukmuş gençmiş dinlemiyorlar ucu azıcık kendilerine dokununca "ama o daha çocukk!!" diye bağırıyorlar ve bu durum çok sinir bozucu ama yanlışı yanlışla savunmayalım bence.

valla o konuda haklısın
tamam ben orayı yanluş anlamışım peki ya diğer yorum yapan hatunlar?
ayrıca ne nolursa olsun bu kız daha reşit değil..
inşallah tez zamanda yayından kalkar leman.

Leman'ın yayından kalkmasını gerektirecek kadar büyük bir yanlış yok. Eğer her yanlış yapanı yayından kaldıracaksak Leman'a gelene kadar her gün ayrı bir nefret söyleminde bulunan ve yalan haber yapan Yeni Şafak, Akit, Habervaktim, Sabah gibi gazeteler yayından kalkmalı önce.
 
neyin iğrenç olduğunu anlayamadım. politikacılar ve yaptıkları bütün demokrasilerde karikatür malzemesi olurlar.

bunu bilerek davranmaları gerekir.

bir siyasetçinin çocuğuna ayrıcalık sağlaması, yaptığı torpil iğrenç değil de, bu karikatür mü iğrenç?

herkes iğrenç kelimesinin anlamını bir daha gözden geçirmeli.

9. sınıfta değil, 9.yaşında değil isterse 5 yaşında olsun, babasının sorumsuzluğu ve kayırmacılığı nedeniyle bu haber bütün dünyada karikatürlere kapak olur.
 
HAKLISIN
onu bir anlık sinirle söyledim..
sonuçta herkes aynı görüşte olmak zorunda değil ama sen bana ters gelen şeyi anladın bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…