yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
bence burasının adı siyaset meydanı değil Hükümete sallama alanı olmalı değilmi?
sonuçta hiç bir şeyi taktir ettiğinizi görmedim. Aslında sizin tarzınıza yatkın olan görüntü şudur..
Arkadaşlar biz çocukların abuk subuk suçlardan sorgulanmasından, tutuklanmasından, meydanlarda yuhalatılmasından rahatsızız, şikayetçiyiz değil mi? Burada da karikatürde 9.sınıftaki bir çocuğun kullanılmasını ama onlar da yapıyor diye savunmamalıyız bence. Çok büyük bir hakaret yok evet ama bu olayda kızın suçu da yok, babasını karikatürize etseler daha mantıklı olurdu.
Size katılıyorum yapıyorlar, yıkıyorlar, çocukmuş gençmiş dinlemiyorlar ucu azıcık kendilerine dokununca "ama o daha çocukk!!" diye bağırıyorlar ve bu durum çok sinir bozucu ama yanlışı yanlışla savunmayalım bence.
Leman'ın yayından kalkmasını gerektirecek kadar büyük bir yanlış yok. Eğer her yanlış yapanı yayından kaldıracaksak Leman'a gelene kadar her gün ayrı bir nefret söyleminde bulunan ve yalan haber yapan Yeni Şafak, Akit, Habervaktim, Sabah gibi gazeteler yayından kalkmalı önce.
Insanliktan yoksun pislikler. Bu kiz arkadaslari arasinda rencide olmayacak mi? Psikolojisi bozulmayacak mi? Bazilari da kalkmis iyi olmus diyor. Ahmet Davutoglu'nun kendisine hakaret etselerdi küçük kizdan ne istemisler? Bu kız uzulmeyecek mi? Yazik degil mi?
Nefret insanin gözünü böyle buruyor işte ahlak denen bir sey kalmamis, pes pes pes..
Insallah Davutoglu bu duruma sessiz kalmaz..
hay Allahım halen bu fotoları mı paylaşıyorsunuz.yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
bence burasının adı siyaset meydanı değil Hükümete sallama alanı olmalı değilmi?
sonuçta hiç bir şeyi taktir ettiğinizi görmedim. Aslında sizin tarzınıza yatkın olan görüntü şudur..
yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
mesaj tekrarı...
2. Dünya savaşı 1940 lı yıllar... Tüm dünyada kıtlığın baş gösterdiği, ekonominin alt üst olduğu yıllar...
Akp hükümeti ile alakasını kuramadım...
Yazıp silmiştim ama tekrar yazayım.
Geyikte arkadaş ''yine delirttim onları''yazmış.
Sanırım siyasetin geyiğe taşınmasının ceza sebebi olduğundan habersiz.
Paylaşıp gitti,daha da yazmamış zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?