Insanlar dinlerini devirlere göre yaşamıyorlar. Bu zamanda ne gerek var dediğiniz şey insanların değerleri. Siz cok kitap okumuşsunuz belli!ülkemizde her yerde insanlarin dijital imkanları tabletleri son model telefonlari var! kitaplarda böyle yazıyor heralde.. suan başkentte bazi köylerde çocukların okuyacak kitabı yok ama bu çağda teknoloji çağı tabi bla bla bla.
keşke cam fanusunuzdan kafanizi cikarip biraz dünyayi yada çok zor olur o size yaşadığınız ülkeyi gorebilseniz.
Demokrasi azinligin hakkına sahip çıkar malini canini korur ama azinligin kararlarına göre hüküm veremez
şu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz?
demokrasi azınlığın hakkına sahip çıkar malını korur ama azınlığın kararlarına göre hüküm vermezmiş.
köylerde okumaya kitabı olmayan çocukları örnek vererek ezanın okunma gerekliliğini vurguladınız ya, hiç bir şey anlamadım.
yaşadığım ülkeyi görüyorum, allah din muhammed bakara makara diyerek her türlü yolsuzluk hırsızlık ve yağmalama devam ediyor.
gördüğüm için artık bu dini ve milli hassasiyet ifadesi bana hiç samimi gelmiyor.
gözünüzden kaçmamıştır heralde siz de görüyorsunuz bunları di mi?