• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leman dergisinden iğrenç kapak

Insanlar dinlerini devirlere göre yaşamıyorlar. Bu zamanda ne gerek var dediğiniz şey insanların değerleri. Siz cok kitap okumuşsunuz belli!ülkemizde her yerde insanlarin dijital imkanları tabletleri son model telefonlari var! kitaplarda böyle yazıyor heralde.. suan başkentte bazi köylerde çocukların okuyacak kitabı yok ama bu çağda teknoloji çağı tabi bla bla bla.
keşke cam fanusunuzdan kafanizi cikarip biraz dünyayi yada çok zor olur o size yaşadığınız ülkeyi gorebilseniz.

Demokrasi azinligin hakkına sahip çıkar malini canini korur ama azinligin kararlarına göre hüküm veremez

şu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz?

demokrasi azınlığın hakkına sahip çıkar malını korur ama azınlığın kararlarına göre hüküm vermezmiş.

köylerde okumaya kitabı olmayan çocukları örnek vererek ezanın okunma gerekliliğini vurguladınız ya, hiç bir şey anlamadım.

yaşadığım ülkeyi görüyorum, allah din muhammed bakara makara diyerek her türlü yolsuzluk hırsızlık ve yağmalama devam ediyor.

gördüğüm için artık bu dini ve milli hassasiyet ifadesi bana hiç samimi gelmiyor.

gözünüzden kaçmamıştır heralde siz de görüyorsunuz bunları di mi?

Ben de piramit takvime takildim.illiminatu simgesi.10 tane piramit takvim veriyormus leman. Belli yani bunlar.muslumani kötü göstermek.9yasindaki bu çocuk böyle mi çizilir

Off ya evet nasıl da anlamadık. Illuminati'nin en büyük amacı Leman dergisi aracılığı ile piramit takvimi dağıtıp Türkiye'deki müslümanları yoldan çıkarmaktı ama artık planları suya düştü. Yeni Türkiye ve milli irade yeni bir oyunu daha bozdu.

Bir de hayatınızda hiç karikatür görmediniz mi yahu portre gibi çizilmez zaten biraz değiştirerek, kafalar gözler büyütülerek vücut küçültülerek çizilir, nesini beğenmediniz?

ayrıca tam böyle yapıyorlar. dinlerini devirlerine göre yaşıyorlar. açıp okuyun islamda hristiyanlıkta hangi adetler şart sayılan hangi kurallar yok olmuş bir görün.
devire göre yaşanıyor gibi bakıldığında evet..

şu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz?

demokrasi azınlığın hakkına sahip çıkar malını korur ama azınlığın kararlarına göre hüküm vermezmiş.

köylerde okumaya kitabı olmayan çocukları örnek vererek ezanın okunma gerekliliğini vurguladınız ya, hiç bir şey anlamadım.

yaşadığım ülkeyi görüyorum, allah din muhammed bakara makara diyerek her türlü yolsuzluk hırsızlık ve yağmalama devam ediyor.

gördüğüm için artık bu dini ve milli hassasiyet ifadesi bana hiç samimi gelmiyor.

gözünüzden kaçmamıştır heralde siz de görüyorsunuz bunları di mi?
Anlamanizi beklemiyordum zaten başkentte bu kadar imkansizliga rağmen dijital ortamda insanların nasıl ezan dinlenecegini herkesin bu imkanlara sahip olmadığıni anlamak zor tabi

Demokrasi konusunda dediğimin kitaplarda böyle yazdığıni biliyorsunuz tabi benim inanıp inanmamama saptirmissiniz konuyu bide
Bana hiçbir zaman inandırıcı gelmedi bu ifadeler sadece yasanan bir kesiti görüp ona göre de oluşturmam düşünce sistemimi bütün olarak bakıp görmeyi yeglerim

ayrıca tam böyle yapıyorlar. dinlerini devirlerine göre yaşıyorlar. açıp okuyun islamda hristiyanlıkta hangi adetler şart sayılan hangi kurallar yok olmuş bir görün.

Hangi kurallar olduğunu sormuyorum bile çünkü eminim eski arap geleneklerini islamin şartı zannetmissinizdir:)

Insanlar dinlerini devirlere göre yaşamıyorlar. Bu zamanda ne gerek var dediğiniz şey insanların değerleri. Siz cok kitap okumuşsunuz belli!ülkemizde her yerde insanlarin dijital imkanları tabletleri son model telefonlari var! kitaplarda böyle yazıyor heralde.. suan başkentte bazi köylerde çocukların okuyacak kitabı yok ama bu çağda teknoloji çağı tabi bla bla bla.
keşke cam fanusunuzdan kafanizi cikarip biraz dünyayi yada çok zor olur o size yaşadığınız ülkeyi gorebilseniz.

Demokrasi azinligin hakkına sahip çıkar malini canini korur ama azinligin kararlarına göre hüküm veremez

Namaz saatlerini takip edebilmek için çok büyük bir teknolojiye gerek yok ki alarmlı saat yeterli. Kafamı fanustan çıkarıp bakıyorum ve bunun olmadığı herhangi bir köy evi göremiyorum. Bu durumda ezanın okunmamasını kabul eder misiniz?

Namaz saatlerini takip edebilmek için çok büyük bir teknolojiye gerek yok ki alarmlı saat yeterli. Kafamı fanustan çıkarıp bakıyorum ve bunun olmadığı herhangi bir köy evi göremiyorum. Bu durumda ezanın okunmamasını kabul eder misiniz?[/QUTE]
Aa evet nasıl düşünemedik biz bunu ezan için beş vakit saat kurmak .alarm sesinden rahatsız olmazsiniz değil mi bide o var şimdi napsak ?

çok zamana ihtiyaç var ve konuyu çok dağıtmayalım mune uyarmıştı..

fakat cryptic bu konuyla ilgili. konumuz karikatürde insanların dini hassasiyeti vurgulamasını yapanlar oldu. bu hassasiyetleri artık konuşmalıyız.
her yerde saldırgan bir tavırla daima susturulanlar müslüman olmayanlar olduğu halde bu dini hassasiyet taşıyan müslümanların durmadan mağdur olmasından ben çok sıkıldım.

Duka Tesla sordu:
Namaz saatlerini takip edebilmek için çok büyük bir teknolojiye gerek yok ki alarmlı saat yeterli. Kafamı fanustan çıkarıp bakıyorum ve bunun olmadığı herhangi bir köy evi göremiyorum. Bu durumda ezanın okunmamasını kabul eder misiniz?
Elmas cevapladı:
Aa evet nasıl düşünemedik biz bunu ezan için beş vakit saat kurmak .alarm sesinden rahatsız olmazsiniz değil mi bide o var şimdi napsak ?

Elmas, sorunuza ben cevap vereyim: Olmam, alarm sesi evinizde kalır.

Mantıklısının bu olduğunu siz de kabul ettiniz sanırım?

Ben ezan sesinden rahatsız olmuyorum ama olanları anlayabiliyorum. Günde 5 vakit abdest alıyorken günde 5 vakit alarm kurmak da pek zor bir şey olmasa gerek. Hemen "aa ondan da rahatsız olmazsınız değil mii?" demeyin. Arkadaşların ve aslında öncesinde benim de dediğim bu işte siz hep saygı bekliyorsunuz hep üstün tarafta olmak istiyorsunuz ama aynı saygıyı inanmayanlara göstermiyorsunuz. Ateistler gerçekten bu ülkedeki en mağdur kesim.

Duka Tesla sordu:
Elmas cevapladı:
Aa evet nasıl düşünemedik biz bunu ezan için beş vakit saat kurmak .alarm sesinden rahatsız olmazsiniz değil mi bide o var şimdi napsak ?[/QUTE]

Elmas, sorunuza ben cevap vereyim: Olmam, alarm sesi evinizde kalır.

Mantıklısının bu olduğunu siz de kabul ettiniz sanırım?

Evet tabi. bu mantık deposu fikri neden islam dünyası olarak daha önce düşünemedik onu sorguladim. nüfusun yüzde ellisinden fazlası ezan duymak isteyen ülkede ezan yerine alarm fikrini nasil begenmem.
Siz rahatsız olmuyorsaniz ulkecek bizde rahat bir uyku uyuyabiliriz demekki

Ben ezan sesinden rahatsız olmuyorum ama olanları anlayabiliyorum. Günde 5 vakit abdest alıyorken günde 5 vakit alarm kurmak da pek zor bir şey olmasa gerek. Hemen "aa ondan da rahatsız olmazsınız değil mii?" demeyin. Arkadaşların ve aslında öncesinde benim de dediğim bu işte siz hep saygı bekliyorsunuz hep üstün tarafta olmak istiyorsunuz ama aynı saygıyı inanmayanlara göstermiyorsunuz. Ateistler gerçekten bu ülkedeki en mağdur kesim.

Ezani destekledim diye ateisti ezen ulvi müslüman oldum demek.:KK53: ben herkesin isteklerinin olamayacagini böyle olursa kaos olacağını söylüyorum laflarımi cimbizla cekip anlamasaniz ha?

Evet tabi. bu mantık deposu fikri neden islam dünyası olarak daha önce düşünemedik onu sorguladim. nüfusun yüzde ellisinden fazlası ezan duymak isteyen ülkede ezan yerine alarm fikrini nasil begenmem.
Siz rahatsız olmuyorsaniz ulkecek bizde rahat bir uyku uyuyabiliriz demekki

1. Yüzde elliden fazla müslüman olduğunu nerden biliyorsunuz?
2. Cevabınız gerçekten bir anlaşmaya varmak için tartışılan konuda, biz çoğunluğuz bizim dediğimiz olacak demekten öte herhangi bir mantık içeriyor da biz göremediysek kusurumuza bakmayın, biz o mantıklı tarafı görene kadar açıklayın lütfen.
3. Bütün müslümanların ezan sesi duymak istediğini de sanmıyorum çünkü kendisi müslüman olduğu halde çok kötü ezan okuyan biri geldiğinde çocuğunun gece korkuları arttı diye evini satmak isteyen birini tanıdım.

Ezani destekledim diye ateisti ezen ulvi müslüman oldum demek.:KK53: ben herkesin isteklerinin olamayacagini böyle olursa kaos olacağını söylüyorum laflarımi cimbizla cekip anlamasaniz ha?

Bana ettiğiniz 2 cümle zaten nerede cımbızla çekmişim? Sabahtan beri biz çoğunluğuz da çoğunluğuz bizim istediğimiz olacak diyorsunuz üstünüze gidince de ben kaos olur dedim, herkesin isteği olmaz dedim diye çeviriyorsunuz. Kendiniz gibi olmayanların isteklerini görmezden geldiğinizi zaten çoğunluğun dediği olur diyerek siz söylüyorsunuz. Ateistleri ezmeye çalışıyorsunuz evet, sizin görüşünüzde olmayanları "bana uyacaklar" diye zorluyorsunuz.

1. Yüzde elliden fazla müslüman olduğunu nerden biliyorsunuz?
2. Cevabınız gerçekten bir anlaşmaya varmak için tartışılan konuda, biz çoğunluğuz bizim dediğimiz olacak demekten öte herhangi bir mantık içeriyor da biz göremediysek kusurumuza bakmayın, biz o mantıklı tarafı görene kadar açıklayın lütfen.
3. Bütün müslümanların ezan sesi duymak istediğini de sanmıyorum çünkü kendisi müslüman olduğu halde çok kötü ezan okuyan biri geldiğinde çocuğunun gece korkuları arttı diye evini satmak isteyen birini tanıdım.

Ezan sesi ayarlanamadigi zaman rahatsız edici olabilir peki buna çözüm yasaklansin alarm kursunlar mi olamali ben çoğunluğuz istediğimiz olacak demişsem madem (!) Sizde azinligiz rahatsız oluyoruz banane dinlemesinler havasinda takılıyorsunuz hiçbir akla makul çözüm önerisi yok sadece banane banane yasaklansin siz gerçekten mantıklisiniz hihi.

Konu ezan sesine nerden gelmiş ya?
Ayrica ezan sesinden rahatsiz olanlarin keyfini dusunecegiz diye ezan sesini sevenleri ezandan mi mahrum edecegiz? ?
Goren de imam 1 saat ezan okuyor sanacak. Ezan sesinden rahatsiz oluyorsaniz açın müzik dinleyin. Ezan okunurken müzik dinlenmez diyecek haliniz de yok zaten...

Bana ettiğiniz 2 cümle zaten nerede cımbızla çekmişim? Sabahtan beri biz çoğunluğuz da çoğunluğuz bizim istediğimiz olacak diyorsunuz üstünüze gidince de ben kaos olur dedim, herkesin isteği olmaz dedim diye çeviriyorsunuz. Kendiniz gibi olmayanların isteklerini görmezden geldiğinizi zaten çoğunluğun dediği olur diyerek siz söylüyorsunuz. Ateistleri ezmeye çalışıyorsunuz evet, sizin görüşünüzde olmayanları "bana uyacaklar" diye zorluyorsunuz.

alintiladiginiz yazilarda benim ezan konusundaki goruslerimi anlamışsaniz karmaşa ortamıyla aradaki bağı kurarsiniz kaos kelimesini ilk kez kullanmam çevirmek demek mi oluyor? Demokrasi budur hanfendi evet çoğunluğa göre hareket edilmek zorundadır banane ben rahatsız oluyorum ses olmasın çalan alarmlar olsun demekle ne kadar hakka önem verdiğiniz ortada ??

Back
X