Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden olmadı ki ya :26:
konuya cevap ver dedikden sonra eklenti ekle yazıyor önce onu tıklaman lazım bilgisayarımdan yükle diyerek resmi çekip yükle, resmi ekle bölümünden yaparsan olucaktır canım
yapıyorum ama olmuyor eklenti ekle diyorum sonra sağ üstte doya seç var ordan seçiyorum resmi ama olmuyor :18:
resmi seçip ekledikden sonra en altta iki buton var biri resmi ekle diğeri bitir olması lazım onlarıda kullanmalısın
bilmiyordum öyle bir şey olduğunu ama resmin adresi var sadece öyle yazılı şekilde kalmış açılmamış
internete gir arama motoruna resim yükle yaz. çıkan sitede bilgisayardan dosyayı seç daha sonra yükle de sana linkler verir. Doğrudan erişim diye bir link vardır onu kopyala. Konuya cevap ver de burda üstte minik minik kutucuklarda simgeler varya orda internet ve sonsuzluk işareti olan bir simge var 2. sırada 11. buton onu tıkla açılan sekmeye az önce kopyaladığın kodu yapıştır. 15 karakterlikde bir yazı yaz ve mesajı yolla canım
bi tane yapabildim ama resim için linkin üstüne tıklamak gerekiyor
sitenin resim ekleme böölümünden yapamazsan bu işini görür canım. hayırlı satışlar sana
yapıyorum ama olmuyor eklenti ekle diyorum sonra sağ üstte doya seç var ordan seçiyorum resmi ama olmuyor :18:
içeriğe ekleyi tıklamanız lazım onu yaptınız mı.
bi bakayım canım onada
eklenti ekle sayfasında en altta sağda içeriğe ekle var orayı tıklayıp bir daha deneyin. anlamadıysanız sayfanın resmini çekip tarif ediyım
şimdi de eklenti ekle deyince böyle diyor erişim yetkiniz bulunmamaktadır aşağıda nedenlerden biri olabilir diye => Üye grubunuzun bu sayfa için erişim yetkisi olmayabilir.
Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 24 saat içinde onaylayacaktır. LÜTFEN ACELE ETMEYİN !
banlandığınız zaman o yazı çıkar yada ç.dışı olduğunz zaman ilginç yetkililerle görüşün isterseniz
nasıl yani ne olunca banlanma oluyor ki
yok canım siz banlanmamışınız o durumlarda oluyor onu demek istedim
banlanmak site kurallarına aykırı davrandığın için ceza almak, ceza alınca zaten konuya vs ye cevap veremiyorsunuz
galiba sitede sorun var daha sonra tekrar deneyin
Merhaba,
Bolerolar ne kadar çok begendim.