Canım öncelikle gecmiş olsun... Benimde babam boyun ultrasonu ve mr cekildiginde reaktif lenf nodları gözüküyordu normalde reaktif kelimesi iyidir diye birşey söz konusu değildir patoloji düşündürebilir anlamındadaır. ben hastanede calısıyorum bu yuzden babamı alıp universite ( EGE ) hastanesine götürdüm orada bakıldı ve biyopsi yapıldı cünkü antibiyotik ile inmiyorlardı Non hodgkin lenfoma tanısı koyuldu ates kilo kaybı halsizlik vs gibi sıkıntılarımız yoktu. NHL de olmuyormus zaten bu tip şikayetler Hodgkin lenfomada daha cok olabliyormus.. Diycem o ki inşallah seninki bu tip bişi değildir ama sen bir an evvel zaman kaybetmeden bir universite hastanesi HEMATOLOJİ ANA BİLİM DALINA gidersen ve gerekli tetkiklerini yaptırırsan güzel olur... Hakkında ve Hakkımızda hayırlısı olsun... Tüm şifa bekleyen insanlarada Rabbim şifa nasip eylesin....
arkadaşlar benimöde sol kulağımın altında şişlik oldu bi anda nisan ayı gibi sonra ara ara tekrar etti gittim doktora bişey yok inmiş dedi bi taneside antibiyotik verdi. tükrük bezinde taş olabilir deedi. bnmde içim rahat etmedi bayburtta artık devlet hastanesi gittim ultrasyonda 13x8 mm boyutunda reaktif görünümünde bir kaç adet lenf nodu vardır yazıyıo. doktor önemli bşy değil yağ bezesi dedi gönderdi. bnm ağrı oluyo ama sızı gibide. eşimde dyo madem yağ bezesi nie ağrıyo özel hastaneyede gitsek diyo. napim kızlar korkulacak bişey yok dedi doktor pannik olma dedi ama bnm aklım hep şüpheli.tekrar gideyimmi doktora diğer değerlerim normal.yardımcı olur musunuz u
uzun zaman geçmiş ama durumunuz nedir bendede aynı sorunlar var şuanarkadaşlar benimöde sol kulağımın altında şişlik oldu bi anda nisan ayı gibi sonra ara ara tekrar etti gittim doktora bişey yok inmiş dedi bi taneside antibiyotik verdi. tükrük bezinde taş olabilir deedi. bnmde içim rahat etmedi bayburtta artık devlet hastanesi gittim ultrasyonda 13x8 mm boyutunda reaktif görünümünde bir kaç adet lenf nodu vardır yazıyıo. doktor önemli bşy değil yağ bezesi dedi gönderdi. bnm ağrı oluyo ama sızı gibide. eşimde dyo madem yağ bezesi nie ağrıyo özel hastaneyede gitsek diyo. napim kızlar korkulacak bişey yok dedi doktor pannik olma dedi ama bnm aklım hep şüpheli.tekrar gideyimmi doktora diğer değerlerim normal.yardımcı olur musunuz(
Benim de reaktif lenf bezlerim var koltuk altı ve boyundaMerhabalar geçmiş olsun konunun üzerinden zaman geçmiş ama yardımınıza ihtiyacım var reaktif lenf nodlarm var ve endşlelym bir kaç soru aorablrymm size
Sürecinz nasıl başladı acaba ulturoson raporunzd tam olarak ne yazıyor boyut şekil ne önerdiler boynum da var ama daha önce büyüdü küçüldü tamamen gitmedi yine büyüdü şuan enfeksiyon yok gibi ama devamlı hasta gibiym lenfoma endişesi başladıBenim de reaktif lenf bezlerim var koltuk altı ve boyunda
Durumunuz nedir boyutu başka şikayetlernz varmıBenim de reaktif lenf bezlerim var koltuk altı ve boyunda
Geçmiş olsun boyutları ne kadar acaba birde sert mi yumuşak mı yapısı?Benim de reaktif lenf bezlerim var koltuk altı ve boyunda
Sert benim 2.5 cm di 1.5 a düştü. Birde ben 1 hafta önce doğum yaptım göğüslerim süt dolu bebek de tam boşaltamadığı için koltuk altlarım daja da çok şiştiGeçmiş olsun boyutları ne kadar acaba birde sert mi yumuşak mı yapısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?