Lenf nodu

Lenf nodlari için kan vermene gerek yokki.Yani bunu senin için söylemiyorum ama lenfoma kanda çıkmıyor zaten biyopsi de cikiyor

Bendede cok sayida reaktif lenf nodu var.

Zararli degil.

Zararli sayilanlar 1 cm ve uzeri, daginik görüntülü ve agrili olanlar.

Tek bir caresi var bagisikligi desteklemek ve hastalanmamak.
Cnm benim hiç ağrmıyorki ilk farkettiğim de hpv olmuştum aşı oldum iki gün sonra ağrıyla farkettim sonra bidaha ağrmadı reaktif dedi doktor 3 genel cerrah biride radyoluktu memeyede baktı anakoik kistler var dedi bırads2 yazdı rapora ağrılı olunca korkulu değil dediğin için yazdım aslında .yani bendeki tehlikelimi? Şimdi korkmaya başladm iycee

Hayir yanlis anlasilmisim.

Bana doktorumun dedigi su
1 cm ve uzeri capta
Daginik yapili ve agrili olanlari tehlikeli sayip arastiriyoruz.

Anladm cnm teşekkürler cvp için senin nerede var nar suyu için diyorlar ama biledim ki
Benim boynumda ve kasık bolgemde var. Boynumdakiler 5 yildan fazla suredir takipli, kasiktakiler yeni cikti ortaya, sizede gecmis olsun

Benim boynumda ve kasık bolgemde var. Boynumdakiler 5 yildan fazla suredir takipli, kasiktakiler yeni cikti ortaya, sizede gecmis olsun
Teşekkürler 5 yldr varsa korkma kasıktakilerde idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle oluyor ben çok arştrdm peki kaç mm ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…