Medipol bağcılar hastanesiÇok ilginç olmuş. Hangi hastane sizin?
Medipol bağcılar hastanesi
Âmîn âmîn hepimizin inşallah.Şuan içın gitmeyi düsünmüyorum ama gidersem veya hamilelik durumum olursa sizinle paylaşırım mutlaka inşallah sizinde gönlünüze göre olur.
Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suanArkadaşlar merhaba eşi lenfoma geçiripte hamile kalan varmı varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Geçmiş olsun olsun ve sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız inşallah.Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan
Maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah tedavi bittikten ne kadar süre sonra hamile kaldınızMerhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan
Merhabalar geçmiş olsun ben bilgi almak isterim amh 0.3 iken doğal yolla mi oldu gebelikMerhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan
Maşallah canım çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan
Merhabalar Allah analı babalı büyütsün.0.03 amh oldugu zaman folikül sayınız fsh ınız nasıldı?Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan