L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.199 517 323 İstanbul 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #21 filipina2010 .!.: Çok ilginç olmuş. Hangi hastane sizin? Genişletmek için tıkla... Medipol bağcılar hastanesi
filipina2010 .!.: Çok ilginç olmuş. Hangi hastane sizin? Genişletmek için tıkla... Medipol bağcılar hastanesi
icefrezya 🌼 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 1.310 2.303 333 Ankara 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #22 Üniversite hastanesine ya da eğitim araştırmaya gitmeyi planlıyor musunuz? Giderseniz gelişmeleri buradan da bildirir misiniz? lalezar84 .!.: Medipol bağcılar hastanesi Genişletmek için tıkla...
Üniversite hastanesine ya da eğitim araştırmaya gitmeyi planlıyor musunuz? Giderseniz gelişmeleri buradan da bildirir misiniz? lalezar84 .!.: Medipol bağcılar hastanesi Genişletmek için tıkla...
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.199 517 323 İstanbul 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #23 Şuan içın gitmeyi düsünmüyorum ama gidersem veya hamilelik durumum olursa sizinle paylaşırım mutlaka inşallah sizinde gönlünüze göre olur.
Şuan içın gitmeyi düsünmüyorum ama gidersem veya hamilelik durumum olursa sizinle paylaşırım mutlaka inşallah sizinde gönlünüze göre olur.
icefrezya 🌼 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 1.310 2.303 333 Ankara 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #24 lalezar84 .!.: Şuan içın gitmeyi düsünmüyorum ama gidersem veya hamilelik durumum olursa sizinle paylaşırım mutlaka inşallah sizinde gönlünüze göre olur. Genişletmek için tıkla... Âmîn âmîn hepimizin inşallah.
lalezar84 .!.: Şuan içın gitmeyi düsünmüyorum ama gidersem veya hamilelik durumum olursa sizinle paylaşırım mutlaka inşallah sizinde gönlünüze göre olur. Genişletmek için tıkla... Âmîn âmîn hepimizin inşallah.
M mucize anne1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 1 3 1 37 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #25 lalezar84 .!.: Arkadaşlar merhaba eşi lenfoma geçiripte hamile kalan varmı varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan
lalezar84 .!.: Arkadaşlar merhaba eşi lenfoma geçiripte hamile kalan varmı varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan
icefrezya 🌼 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 1.310 2.303 333 Ankara 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #26 mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun olsun ve sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız inşallah. Bu başlıkta 'erkek lenfoma geçirdiği halde hamile kalan var mı' sorusuna cevap aranıyor. Teşekkürler paylaşımınız için.
mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun olsun ve sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız inşallah. Bu başlıkta 'erkek lenfoma geçirdiği halde hamile kalan var mı' sorusuna cevap aranıyor. Teşekkürler paylaşımınız için.
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.199 517 323 İstanbul 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #27 mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah tedavi bittikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız
mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah tedavi bittikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Maviesra Canım oğlum 💙 Kayıtlı Üye 6 Şubat 2021 6.297 6.380 148 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #28 mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Merhabalar geçmiş olsun ben bilgi almak isterim amh 0.3 iken doğal yolla mi oldu gebelik
mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Merhabalar geçmiş olsun ben bilgi almak isterim amh 0.3 iken doğal yolla mi oldu gebelik
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.199 517 323 İstanbul 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #29 mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Maşallah canım çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Maşallah canım çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
E evgenia Nirvana Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 95 70 613 37 Ankara 22 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lalecannn #30 mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Merhabalar Allah analı babalı büyütsün.0.03 amh oldugu zaman folikül sayınız fsh ınız nasıldı?
mucize anne1 .!.: Merhaba ben lenfome gecirdim 2 kez otolog nakil oldum amh 0.03 evleneli 3 ay oldu ve hamileyim suan Genişletmek için tıkla... Merhabalar Allah analı babalı büyütsün.0.03 amh oldugu zaman folikül sayınız fsh ınız nasıldı?