Üzüldüm ne kadar süre tedavi gördü acabaBenim eşimde lenfoma geçirmiş ama malesef azo
6 kür ABDV almış eşim daha sonrada otolog nakli olmuş, sizin?Üzüldüm ne kadar süre tedavi gördü acaba
16 yaşında almış tedaviyi. 12 sene geçmiş ama hala vücut etkisini atamamış sankiBenim 6 kür akıllı ilaç 2 kürde kemoterapi aldı 6 ay oldu bitti tedavisi eşiniz nezaman tedavi oldu
Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhaba benim eşimde 8 - 9 yaşlarında H. Lenfoma geçirmiş ve malesef azospermi oluşmuş Azospermiyş iki ay önce öğrendik bir aydır tedavi görüyoruz tedavimiz 6 - 9 ay sürecek ve sonra duruma göre mikro tese olacak. Şimdilik doktorun önerdiği tedaviye uyup ümit etmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah olur
Nonhocking foliküler lenfomaydıArkadaşlar eşlerinizin lenfoma türleri neydi?
Nonhodgkin olan varsa alt tipi neydi?
Allah kâmil ve kalıcı şifa versin. Peki tedavi bittikten sonra sperm testi verdiniz mi?Nonhocking foliküler lenfomaydı
Allah kâmil ve kalıcı şifa versin. Peki tedavi bittikten sonra sperm testi verdiniz mi?
[/QUOTEeşim doktora gitti fakat kısırlık durmunda yapılabileceğini söylemiş o yüzden sperm testi yapilmadıAllah kâmil ve kalıcı şifa versin. Peki tedavi bittikten sonra sperm testi verdiniz mi?
Yok malesef yapılmadı eşim istedi ama doktor kısırlık durumunda yapılıyor dedi niye yapılmadı bizde anlamadık hakkımızda hayırlısı artıkAllah kâmil ve kalıcı şifa versin. Peki tedavi bittikten sonra sperm testi verdiniz mi?
Yok malesef yapılmadı eşim istedi ama doktor kısırlık durumunda yapılıyor dedi niye yapılmadı bizde anlamadık hakkımızda
Üroloji söyledi biz dna ve kromozom hasarına baktırmak istedik ama malesef bakılmadı bizde anlayamadıkGarip olmuş, maksatta o ya zaten, var mı bir durum diye bakılacak.
Hangi doktor bunu söyledi peki, hematolog mu üroloji mi?
Üroloji söyledi biz dna ve kromozom hasarına baktırmak istedik ama malesef bakılmadı bizde anlayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?