- Konu Sahibi suleyuksel
ilk negatif sonuctan sonra 2.deneme oncesi bende oldum lenfosit asisi...bi umut dedim.bana faydasi olmadi..sonuc yine negatif...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu asi harixci bi tedavi gördünmü hamilelik sürecine kadar neler yasadin bi paylasabilirsen bizim icinde bilgi olur cnm bu arada allah uzun hayirli ömürler versin kizina!!!!merhaba ben lenfosit aşısı olup hamile kaldım şimdi 16 aylık kızım var
bu asi harixci bi tedavi gördünmü hamilelik sürecine kadar neler yasadin bi paylasabilirsen bizim icinde bilgi olur cnm bu arada allah uzun hayirli ömürler versin kizina!!!!![]()
ben almanyadayim cnaim burda düsünyorum ama henüz drlumla konusmadim seval hanimlada konusmam lazim bakalim nerde olursa kismet :2:işte onu duymamıştım,şimdi yaptırcağım varsada hayatta yaptırmam...aslında böyle bir risk olsa,bu işlemi yapan dr.seval hoca hiç bir risk yok demezdi.
ben 7.tedaviye başlayacağım....çama artık olursa oldu,olmassa son olacak...bu yüzden çok araştırıyorum...
sen nerede düşünüyosun acaba?
slm kizlar bu asiyla ilgili kafam iyice karisti ilerde lösemi olma riski var dioyrlar acaba ne kadar dogru
işte onu duymamıştım,şimdi yaptırcağım varsada hayatta yaptırmam...aslında böyle bir risk olsa,bu işlemi yapan dr.seval hoca hiç bir risk yok demezdi.
ben 7.tedaviye başlayacağım....çama artık olursa oldu,olmassa son olacak...bu yüzden çok araştırıyorum...
sen nerede düşünüyosun acaba?
Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi
Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi
Merhaba bende 4 kez düşük yaptım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. kanpıhtılaşması için clexane kullandım. Ama yine kürtaj oldum. Şimdi tüp bebek PGT önerdi doktorlar. Okuduğum kadarıyla Bizimki bağışıklık sistemi nedenli olabilirmiş. Lenfosit aşını düşünüyoruz. Siz nerde yaptırdınız. Ispartada yaşıyorum. Ankarada yapan hoca var mı bilen var mı?