lenfosit aşısı hakkında bılgısı olanlar!!

ilk negatif sonuctan sonra 2.deneme oncesi bende oldum lenfosit asisi...bi umut dedim.bana faydasi olmadi..sonuc yine negatif...

selam canım ,
ben yeditepede cem de tedvideyim şu an .evet banada söyediler tedavi sırasında kendiliğinden hamile kalabilirsin diye ama olmadı malesef . gonal f lere başladım ben bugün 6. günüm hakkımızda hayırlısı .Anlaılanlar mantıklı geldi banada çünkü bu benim 7 cı olacak ve sebepsisiz

Slm arkadaslar bende 4 kere düsük yasamis biri olarak bu asiyi duydum yaptirmak istiyorum aslinda ama ayni zamanda da korkuyorum ne yapsam bilmiyorum cok kararsiz kaldim..:18:

bu asi harixci bi tedavi gördünmü hamilelik sürecine kadar neler yasadin bi paylasabilirsen bizim icinde bilgi olur cnm bu arada allah uzun hayirli ömürler versin kizina!!!!:64:

amin bu aşı hamile kalana kadar 3 ay oluyosun birer tane sonra hamile kalıncada 2 tane daha var toplam 5 aşı her defasında her iki koldan oluyosun ben bu aşıyla beraber micro tedavisi gördüm 3. denememdi çok şükür tuttu

işte onu duymamıştım,şimdi yaptırcağım varsada hayatta yaptırmam...aslında böyle bir risk olsa,bu işlemi yapan dr.seval hoca hiç bir risk yok demezdi.
ben 7.tedaviye başlayacağım....:5:çama artık olursa oldu,olmassa son olacak...bu yüzden çok araştırıyorum...
sen nerede düşünüyosun acaba?

işte onu duymamıştım,şimdi yaptırcağım varsada hayatta yaptırmam...aslında böyle bir risk olsa,bu işlemi yapan dr.seval hoca hiç bir risk yok demezdi.
ben 7.tedaviye başlayacağım....:5:çama artık olursa oldu,olmassa son olacak...bu yüzden çok araştırıyorum...
ben almanyadayim cnaim burda düsünyorum ama henüz drlumla konusmadim seval hanimlada konusmam lazim bakalim nerde olursa kismet :2:

slm kizlar bu asiyla ilgili kafam iyice karisti ilerde lösemi olma riski var dioyrlar acaba ne kadar dogru

Canim ben bu asiyi 2006 yilinda Almanya ' da Kiel 'de bir üni. hastanesinde ücretsiz olarak yaptirmistim ...

O zaman hic böyle bir risk oldugundan bahsetmediler ..

Olsaydi doktorlar bu asiyi önermezlerdi diye düsünüyorum ..

Yalan yanlis bir haberdir bence ..

merhaba özelden mesaj atamıyorum henüz bende buraya yazayım dedim inş görürsün öncelikle teş. ederim bizm yaptığımız bişey yok kendi vücudumuza olan iktidarımız hiç hükmünde Rabbim ol deyince oluyor ilk tedvm 11 martta negatifle sonuçlandı ilk gün çok ağladım çaresizliğime benden kaynaklı bişey yoktu hem emin olmak hem rahimi uyarmak için mayısta histereskopi oldum 2 ay ginera kullandım dondurulmuş transferinden önce haziran 22 de tedvi başladı 9 temmuzda tranfer oldu 6 tane dondurulmuş vardı 1. kalite çözülünce 4 ü bozuldu.2tanesi iyiydi birinde hücre kaybı olmuştu bende hala şaşkınım inş sağlıklı bi şekilde doğarlar

Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi

Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46:
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 4 düşük yaptım
7 haftalık tek bebek
12 haftalık ikiz
21 haftalık tek bebek erken doğum
13 haftalık ikiz bebek

bende lenfosit aşı tedavisindeyim 3 aralıkta lucrinle transfere hazırlanıcam inşallah bende bu sefer bebeğimi kucağıma alırım
sen nerde yaptırdın fertijindemi?

Merhaba bende 4 kez düşük yaptım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. kanpıhtılaşması için clexane kullandım. Ama yine kürtaj oldum. Şimdi tüp bebek PGT önerdi doktorlar. Okuduğum kadarıyla Bizimki bağışıklık sistemi nedenli olabilirmiş. Lenfosit aşını düşünüyoruz. Siz nerde yaptırdınız. Ispartada yaşıyorum. Ankarada yapan hoca var mı bilen var mı?

Merhaba bende 4 kez düşük yaptım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. kanpıhtılaşması için clexane kullandım. Ama yine kürtaj oldum. Şimdi tüp bebek PGT önerdi doktorlar. Okuduğum kadarıyla Bizimki bağışıklık sistemi nedenli olabilirmiş. Lenfosit aşını düşünüyoruz. Siz nerde yaptırdınız. Ispartada yaşıyorum. Ankarada yapan hoca var mı bilen var mı?

Ben istanbul fertijinde yaptırdım sanırım ankarada yapan yok

Back
X