lenfosit aşısı hakkında bılgısı olanlar!!

merhabalar bu lenfosit aşısı gebelik aşısı dedikleri değil mi? ben yaptırdım gebelk aşısı hani eşinizden kan alınıp işlemden geçirilip size transfer edilen aşı mı.bende ilk tüp bebek denememde düşük yaşadım bu ikinci ondan önce iki ay bu aşıyı oldum ayda bir kere ve transfer öncesi rahim içerisine benden alınan kan püskürtülecekmiş sizde yaptırdınız mı bu işlemi

merhabalar bu lenfosit aşısı gebelik aşısı dedikleri değil mi? ben yaptırdım gebelk aşısı hani eşinizden kan alınıp işlemden geçirilip size transfer edilen aşı mı.bende ilk tüp bebek denememde düşük yaşadım bu ikinci ondan önce iki ay bu aşıyı oldum ayda bir kere ve transfer öncesi rahim içerisine benden alınan kan püskürtülecekmiş sizde yaptırdınız mı bu işlemi
merhaba canım.gebelik aşısı farklı bir aşı.evet eşimden kan alındı ayrıştırılıp bana iki kolumdanda enjekte edildi.3 ay oldum ben bu aşıyı.çok can yakan birşey zaten.

merhaba ben lenfosit aşısı olup hamile kaldım şimdi 16 aylık kızım var
Merhaba baya eski bi konu ama bilgi almak istedim bende yaptıracam aşıdan tüp bebek denemesinde 3. De hamile kaldim 6 haftaliknkalbi durdu 4. Deneme boş gecti. 5. Için hazırlanıyodum tüplerimin ikisininde tikali rahmim de yarim olmasına rağmen normal yolla hamile kaldim fakat bununda 6 haftalikken kalbi durdu şimdi adet günümü bekliyorum

lenfosit aşısı oldummm bi faydasını görmedimmmmm
Bu sürec nasıl işliyor anlatırmısınız guya bu sefer bende olacagım dondurulmus embırıyolarım var tedavıye başladıık fakat doktor yıne eskısı gıbı başlamıs nasıl yapılıuor hangı sureclerden gectınız anlatırmısknız

Back
X