canım çok güzel yazmışsın.. sonuç olarak karalama politikası yapılmıyor.. zaten çok yoğun şekilde bir doktoru kötülemekte iyi değil ama sonuç olarak herkez yaşanılanları ve düşüncelerini gerekceleri ile paylaşmalı.. böyle olmazsa hep olumlu şeyler paylaşılırsa asıl yalnış yönlendirmeler yapılabilir.. doktor konusu tamamen göreceli bir konu birimizin çok sevdiğini diğerimiz kötü anılarla hatırlıyoruz..
ben şu dönemde Aret Kamar'da da iki defa negatifi peş peşe görünce orayıda bıraktım cnm Memorial Semra hanıma geçtim, sen hangi merkezde tedavi oluyorsun..
preseed hazır testesteron tozumu?
Canim gecmis olsun,diger topikte gormustum maalesef..ben 2. Denememi yapacagim..ilki zeynep kamilde yaptim,raporluyum..tuttu ama gelismedi 8. Hafta kurtaj oldum ocak ayinda..simdi ayni dr ile ozelde tedavi asamasindayim.insallah olacak:))
Bu arada memorial imsi var diye biliyorum,erkek sikintiniz varsa..
Ben de gereksiz uzun anlatip,soruna cevap vermemisimmedistate kavacik hastanesine gidiyorum,dr kenan sofuoglu...
sağol hayatım inşallah bu son denemen olur bebeğine kavuşursun.. sıkıntılı bir süreç her aşamasıyla..
bu ayın 16. da 7. negatifimide aldım ne yazıkki.. benim rapor haklarım bitti..
bizde erkek infertilitesi varya imsi ve micro enjeksiyon şart oradada varmış canım..
birde benim tüplerimde yapışıklık olduğunu ilk kez o farketti lapraskopi olacağım 4 haziranda.. bakalım inşallah 8. deneme son denemem olur diyorum artık elimizden başka birşey gelmiyor..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım..
Laparoskopi sifa olur insallah,tupler tikali olunca ordan akan su deyim,embriyonun tutunmasini engelliyormus..o nedenle dilerim seninde son tedavin olur.memoriali de cok duydum ben,teknolojik olarak da iyiymis ozellikle..laparoskopiden sonraki ilk regl ile baslaniyor mu acaba tedaviye?yasin kacti,ben hep vakit olarak da bakiyorum,ben 38 oldum da
Çok zeki birisiymiş bravo.benim doktorum o testlerin yapılacağı cihazlar bu şehirde yok ancak Ankara,istanbul o taraflarda bulunuyor dedi.boş yere gelmiş olmayayım diye Bi takım testler istemişti onlarında sonucunu bulamadılar hastanede kaybettiler.Aycan merhaba,immunolojiye gittin mi bilmiyorum ama,ben ilk hamile kalamiyorum diye gittigim doktorum,iliskiye girdikten 24 saat sonra muayene edip,mikroskopta sperm bakti..sperm buldu ve dedi ki,iyi demek ki esine karsi antikor uretmiyorsun..benim anladiim basit bir muayene ile de anlasiliyor,dr undan rica edebilirsin.gerci sonrasinda 3 asilama ve 1 tup denemem oldu..simdi 2. Deneme icindeyim.umarim bu sefer olacak:))
Mrb aycan, preseed i nette cok okumustum kayganlastırıcı ve sperm dostu dıye.. Dger kullanılan markalar gercektende sperm ıcerıye ulasasaya kadar ısını zorlastırıyomus ölduruyomus ayrıca ama preseed markasını dok yazdı bıraz pahalı ama olsun gcen ay denedık onla .. Istersen yorumlara bakabılırsın googla amcadan :))
Senın dedıgın tozuda kullanıyoruz ayrıca ama eşim kullanıyor gecen ay sıgarayı bıraktı ve sperm hızlandırıcı hem sayısı hemde hareketlılık konusunda .. Onuda dok yazdı ozel alınıyor yalnız bunlar( sabah aksam suya atıp ıcıyor bu arada ıcınde vıtamın ve L carnıtın var bılmıyorum duydun mu?
INSALLAH PREDICTOR YOL GOSTERIR ılkkez denıyecem..kullananlar var mı? Duzenlı reglım yok ozellıkle hısterekopıden sonra uzadı bazen 33. Bazen. 35. Gun regl oluyorum..ıdrardan lh hormununa bakılarak hangı gun yumurtladıgını ogrenıyosun adetımın 12. Gunu baslıcam .. Sen nasılsın??
cnm Aret Kamarla gorustum biraz once bende lenfosit asisi bosuna olurmus.. yaptirma dedi.. yumurta sayin ve rezervin zaten az.. gerek yok dedi tonla sey anlatti bende vazgectim simdilik ama bu ay 7. tedavinin startini verdik:))
ben mersındeyımde canm benmde tekrarlayan 4 dusugm var tam olarak nasıl yapılıyor basarısı nasıl pekıı
ben mersındeyımde canm benmde tekrarlayan 4 dusugm var tam olarak nasıl yapılıyor basarısı nasıl pekıı
Canım sana şunu söyleyim ki her doktorun her dediğine güvenme. Ben aynı konuda birbirine tam anlamıyla zıt görüşte olan bir çok doktor gördüm. Doğruya bir tane doktorla kavuşabiliyorsak ne ala. Ama bende öyle olmadı. Doktor doktor gezip te iyice söğüşlendikten sonra kendim için doğru olanı buldum. Bir de bir insanın en iyi doktoru öncelikle kendisidir. Bir doktor seni tam anlamıyla tatmin etmiyorsa mutlaka bir bit yeniği çıkıyor. Bende öyle olmuştu
Ben özellikle 2. düşükten sonra yaptırmadığım test kalmadı. Her doktor farklı bir şey söyledi. En son dosyamı Zeynep kamile götürüp göstermiştim. Yüksek riskli gebelik bölümüne sordum. Bir öneriniz var mı diye. Bana söyledikleri : Sen yapılması gereken herşeyi yaptırmışsın. Bir problemin görünmüyor. Hamile kalınca , rapor al. Ayaklarını hafifçe yüksek tut ve yat dedi. Başka yapacağın bir şey yok dedi. Günlerce internetten araştırma yaptım. En sonunda internet derdime çare oldu , tabi Allahın izniyle. Sık düşük yapanların lenfosit aşısı yaptırdığını okudum. Halbuki hiçbir doktor bana lenfosit aşısını önermemişti. Dedim bir de bunu deneyim. Denedim ve çok şükürler olsun ki hamileliğim düşükle sonuçlanmadı
Mrb canım ..aynı seyler banada soylendi bendede esimdede problem yok 5 dusuk yasadım..ılkkez lenfosıt denıyoruz
suan lenfosit asısının 2. Sını vuruldum ..sen peki kacıncı lenfositten sonra gebe kaldın? Bide normal mi denediniz ..ben guncel kalsın dıye arada yazıyorum buraya cok sevındım senınle karsılastıgıma:))
Bence şimdiden hamile kalmak için çalışmalara , yumurta takibine başla derim. İlla ki 3. iğneyi beklemene gerek yok. 3 iğneden sonra 6 ay içinde hamile kalmak gerekiyor. Hamile kalınamazsa sil baştan iğnelere yeniden başlanıyor. İnşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bu sefer doğuracağına inanıyorum tüm kalbimle. Çünkü hikayemiz benziyor. Bir tanıdığım 10 düşük yaptıktan sonra lenfosit aşısıyla 11. seferde doğurdu
Evett simdi hatırlatınca aklıma gldi konustugumuz:))) cok sevindim tekrar karsılastıgımıza anlatamam cunku vurulup gebe kalan bırını arıyodum ..nisanda 1. Vurulduk ve doktor korunma dedi hemen gebe kalamadıgım ıcın ama normal gebe kaldım hep..mayısta 2.oldum gecen hafta ve denemeye basladık ve sansa bak bende bu sefer ovulasyon kiti aldım ılkkez denıycem ..demek sende bununla gebe kaldın ınsallah kacırmam gunumu hergun bır kereymıs..aslında clearblue markasını almak ıstıyordum ama olmadı bende predıctor unkını aldım..ayy ınsallahhhh ıcıme su serptın bırden
2. Lenfosıtın pesıne bende senın gıbı gebe kalsam keskee rabbımm ..uzunnnn zamandır foruma gırmemıstım gcen senekı dusukten sonra..buraya daha sık gelmeye basladım sende arada gırersen cok sevınırım...bnde bu ay ovulasyon takıbıyle olmazsa 3. Lenfosıtte asılama dusunuyorum daha stressız oluyor gıbı heheheh
Canım sen zaten normal yoldan da gebe kalabiliyormuşsun. Bence aşılama için extra bir masraf yapma. Ama tabi ki yine de siz bilirsiniz. Ovulasyon testi , aşılamadan daha garantili. Her gün aynı saatte ovulasyon testini ihmal etmeden yap. Mutlaka yumurtlama dönemini saptarsın. O günleri iyi değerlendirirsen inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirsin. Hamile kaldıktan sonra da bebeğin kalp atışları duyulana kadar lenfosit aşısı yapılıyor. Kalp atışları duyulduktan sonra lenfosite devam etmeye gerek kalmıyor. Müjdeli haberlerini bekliyorum canım
Keskeeeee gittigim doktorlardan biride bana tavsiye ettseydi zamanında bukadar kayıp yasamadan.. Yok coook eskide kaldı kımse yapmıyo yok işe yaradıgı kanıtlanmadı...kendı cabamla buldum bu ignenin varlıgını .. Bi şekildede dondum dolastım geldim seval hanıma nasıp kısmet işte:)
Insallahhhh canım ya.hayırlısıyla gelsinn insallah cok seye sabrettim agladım yıprandım zaman zaman pes ettim ama hep dua ettim yeterki gec olsun güç olmasın arkadasım... lenfositler işe yarasa,baska biseye gerek kalmadan bebişim gelir bu ay ınsallah..
sen hangi ovulasyon kitini almıstın ? Adet suresine gore baslamak gerekiyor ya..benimki degişiyor 32 gun 34 gunde bir oldugu icin .. Kutunun icinde cıkan kagıtta 17. Gun baslayın diyor.. Esimde garantıye almak ıstedıgı ıcın 12. Gun yada 14. Gun erkenden baslamk istoyorum ..sen bu konuda nasıl yapmıstın ..nedendir bilmiyorum içimde hafif bi kıpırtı var heyecan gibi umut gibi
Ben de tam tamına 4 kez düşük yaptım. Lenfosit aşısından sonra 5. de doğum yaptı. Prof. Dr. Murat Yayla bana demişti ki , senin çocuğun olmaz. O gün dünya başıma yıkıldı. Eşime boşanmayı bile teklif etmiştim. Akademik hospitalde başka bir prof dr şimdi adını getiremedim. Dünyaca ünlü bir prof da bana senin çocuğun olmaz. Olsa da sakat olur dedi. Çok şükür sapasağlam oğlum var. 38 yaşında doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?