Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sayın Hocam kendiliğimden hamile kalmıştım ve üç düşük. siz lenfosit aşısı nasıl bir şeydir zararlımıdır. Bağışıklık sistemini baskılarmı? Cevabınız için tekrar teşekkürler...
Sayın Hocam kendiliğimden hamile kalmıştım ve üç düşük. siz lenfosit aşısı nasıl bir şeydir zararlımıdır. Bağışıklık sistemini baskılarmı? Cevabınız için tekrar teşekkürler...
Merhabalar : Tekrar eden gebelık kaybı olması durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim- tüp fılmı cekmek ,rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır. Tüp bebekte genetık tarama yöntemı ıle (array cgh ) saglıklı saglıksız embrıo ayırımı yapılarak canlı bebek elde etme şansını yakalamaktayız. Sonuclarınıza gore ARRAY CGH gerek olup olmadıgına karar verılecektır. Lenfosıt aşısı konu ıle ılgılı etkınlıgı kanıtlanmamıs bır yaklasım oldugu ıcın tavsıye edılmemektedır. Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.