• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens lens

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar ben hic lens kullanmadim goz rengimi mavi istedigim icin lens almak istiyorum ama sanirim recetesiz satilmiyormus artik dogrumu yada satiliyorsa nereden alabilirim.

Çevremde lens takan insanlar var, ve bakışları çok boş geliyor bana. Bildiğiniz, nereye baktığı belli değil gibi, boşluğa bakar gibi.. İtici buluyorum. Gerçi siz bunu sormadınız ama...

Numarasız olanlar reçetesiz fakat lense alerjiniz olabilir, bence bi baktırın gözlere. Sağlamken bozmaya gerek yok

Not: gözlük gözümde yazıyorum, gözlerinizin kıymetini bilin.

Gözünüzün ölçüsüne göre alın bence ben kafama göre aldım ve büyük geldi sanırım gözümde dönüodu ayrıca benm başımı agrtmsti bide mavi çok yapay duruor gri mavi gibi olanı tavsiye ederm

bir göz doktoruyla görüşüp muayene olun göz çapınızın ölçüsünü falan veriyor zaten ona göre gidip alabilirsiniz ama bence hiç girmeyin lens işine ben gözlerim bozuk olduğu için 2 yıldan fazla hem şeffaf hem renkli lens kullandım temiz tutması ayrı dert takıp çıkarırken katlanması tam oturmaması ayrı dert dışarda rüzgar varsa toz tanecikleri iğne gibi batıyor gözüne kirpik kaçsa bıçak kesmiş gibi acıtıyor makyajın hafif aksa yakıyor klimalı bi ortamdaysan kuruyor aşırı acı veriyor bide aldığınız lens solüsyonu alerji yaparsa o daha beter bi durum ki başıma geldi arada değişiklik güzel oluyor ama gözlerinize yazık

biraz karamsar bi yorum oldu ama idare edin artık Hoppa

Numaralı olmasa ben hiç bulaşmazdım bu işe.
Çok uzun zamandır kullanıyorum.
İllede alırım diyorsanız günlük olanlarından alın.Kullanıp atarsınız.Hem solüsyon kullanmanız gerekmez hemde temizlendi temizlenmedi derdi olmaz.Hemde düşse ya da yırtılsa sorun olmaz.Aylıklara göre biraz daha pahalı ama değer.

Uzun süre optik de çalıştım baya satışını yaptım lenslerin.
Göze herhangi bir zararı yok. Numaralı istersen ilk seferde reçeteyle almak durumundasin kozmetik olarak renkli istiyorsan gerek yok.
Markaya göre kalite ve fiyat degisiyo.
Ama renkli lenslere hiç isinamiyorum pek hoş durmuyo yapmacık geliyo

Selam,
Benim kafama takılan şey,şiödi benim reçetem var.bir yıl geçerli. Gidip alcam reçete gözlükçüde mi kalacak? Bir daha almak istesem nasıl alırım?

Merhaba, lensten lense çok fark var. Bende Solotica hidrocor ambar ile solflex natural colors ocre var. Bugun aldım (18 Ağustos 2017), bir kez denemek üzere taktım ve renkleri bana olmadıgı için satmak istiyorum. Hidrocor'u 240, Solflex'i 90 tl'ye verebilirim. Bursadayım.

Back
X