Arkadaşlar,bütün eczaneler satıştan kaldırdı mı bilmiyorum ama önemli bir haberi tekrarlayayım.Lens sularından Boch Lomb ve yan ürünü Renu'unun bileşiminde gözü körlüğe kadar götüren hasar verici bir madde bulunduğu için satışı durduruldu.Satan yerler bulursanız bile bu markaları almayın.
Bende eskiden renkli göz merakımdan neredeyse her rengini kullandım o kadar doğaldıki insanlar lens olduğunu anlamıyorlardı ama birsüre sonra kendi göz rengimi beğenmemeye başladım birde taktığımda gözümde kaşıntı ve ilerleyen saatlerdede yanmalar kızarmalar başlayınca kullanmaktan tamamen vazgeçtim.
Bende yaklasık 10 yıldır lens kullanıyorum..
Eskiden freslook aqua rengini (gözlerim kahverengi) kullanıyordum en son senelik lens aldığımda bosh&lumb (hareli aqua) aldım ama bana yaramadı cok fazla kullanamadım.. batma ve kasıntı yaptı.. Yine lens alıcam bu aralar ama freslook almayı düsünüyorum...
Birde unutulmaması gereken bir konu daha var..
Lensi ilk aldıgınızda doktorunuzun yanında deneyiniz cünkü bazı lensler bozuk cıkabiliyor... O anda hissediyorsunuz zaten batar kızarıklık yapar...
hemen bir yenisini talep edebilirsiniz...
ben Boch Lomb'ın amazon yeşilini kullandım bir sene boyunca ve yeni gelen sınıf arkadaşlarım da dahil olmak üzere bir çok kişi kendi gözümün rengi zannetti.Gerçekten çok doğal duruyor,tavsiye ederim.bu arada bir arkadaşımda freshlook kullandı,yaratık gibiydi gözleri (bu da dip not olsun)
ben de amazon yeşiline bakmayı düşünüyorum
kendi doğal göz rengin nedir ?
benimkisi siyaha yakın koyu kahve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?