- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
En güzel zaman bahar ayları :) tekim canımŞükür yaza gelmeditek msn kimse var mi yannda?
Ya şimdi senin 3uz bebelerin mi olacak yaniEn güzel zaman bahar ayları :) tekim canım
3 uz gibi olacaklar aralarında 22 ay olacak dışarıya haftasonu çıkabiliyorduk artık oda imkansız oldu yazı bekleyecekler artık yaza memlekete gidersek hayfini çıkarırlar şu virüs belası biran önce bitsin de inş yok canım henüz ismimiz belli değil bnm de aklıma geliyor ara ara kendi kendime seviyorum diyorum büyümüştür çikolata adamYa şimdi senin 3uz bebelerin mi olacak yanimaşallah canimm. Inan aklimdsn bir sey olsa acaba dışarı çıkıyorlar mi diyrm. E bir fotolasalm dmiii. Ismi belli oldu muuu foto beklyrm kızların
Köyümüz olmasaydı geçen yaz biz de bunalmstk bir an önce geçsin insallah. Annem gelemiyor yardımcı ablamız grip oldu 15 gün ara ile o da gelemiyor derken ben de kaldım bir başıma. Eşim zaten evde ama online derste hep derken3 uz gibi olacaklar aralarında 22 ay olacak dışarıya haftasonu çıkabiliyorduk artık oda imkansız oldu yazı bekleyecekler artık yaza memlekete gidersek hayfini çıkarırlar şu virüs belası biran önce bitsin de inş yok canım henüz ismimiz belli değil bnm de aklıma geliyor ara ara kendi kendime seviyorum diyorum büyümüştür çikolata adam
Oyy maşallah kuzuma bnm ben bizimkilere kitap okuyamiyorum aldığım kitabı iki yandan cekistiriyor koparıyorlar yada hiç dinlemiyorlar anca resimlerine bakıyoruz oda gönülleri olursaKöyümüz olmasaydı geçen yaz biz de bunalmstk bir an önce geçsin insallah. Annem gelemiyor yardımcı ablamız grip oldu 15 gün ara ile o da gelemiyor derken ben de kaldım bir başıma. Eşim zaten evde ama online derste hep derkenşimdi Leon'u görsen kitap kurdu oldu teyzesi
Kalın sayfalı kitaplar var canım hareketli onları seviyorlar yoksa ince sayfalı Leonda kemiriyorduOyy maşallah kuzuma bnm ben bizimkilere kitap okuyamiyorum aldığım kitabı iki yandan cekistiriyor koparıyorlar yada hiç dinlemiyorlar anca resimlerine bakıyoruz oda gönülleri olursa
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? Bizde iyiyiz şükür bu ara dişlerden biraz sıkıntısı var. Uyumak istemiyor.@shrbtk canım sen naslsn kuzun nasil
Ben de iyiyim tatlım. Leon aynı anda çıkardı büyük dişleri ve gece geç uyumalara başladı devam ediyor o şekilde. Ayran ve su teklif edin gün içinde yemeklerde yoğurt zaten vazgeclmzmz dimiTeşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? Bizde iyiyiz şükür bu ara dişlerden biraz sıkıntısı var. Uyumak istemiyor.
Canım benim oğlumun süt ve süt ürünleri ve yumartaya alerjisi var. O yüzden ayran yoğurt peynir yiyemiyorBen de iyiyim tatlım. Leon aynı anda çıkardı büyük dişleri ve gece geç uyumalara başladı devam ediyor o şekilde. Ayran ve su teklif edin gün içinde yemeklerde yoğurt zaten vazgeclmzmz dimiinci gibi dişleri olsun inşallah
1 yaştan sonra süt alerjileri azalma oluyormuş diye duydum bir doktordan doktorunuz ne dedi? Oy kuzum ağrısız olsun inşallah hava soğuk diye başta ben vermyrdm diş sogutclrndn sonra verdim rahatladı emebildi.Canım benim oğlumun süt ve süt ürünleri ve yumartaya alerjisi var. O yüzden ayran yoğurt peynir yiyemiyorbizimde 4 5 tane dişi bir arada çıkıyor
Daha dün peynir denedim ama yine tepki verdi. ilk çıktığı aya göre baya azaldı ama hala yumurtaya çok tepki veriyor. Süt ürünleri de fırında pişmiş dokunmuyor şuan. Öyle kaşıyıcılari sevmiyor malesef ki.1 yaştan sonra süt alerjileri azalma oluyormuş diye duydum bir doktordan doktorunuz ne dedi? Oy kuzum ağrısız olsun inşallah hava soğuk diye başta ben vermyrdm diş sogutclrndn sonra verdim rahatladı emebildi.
Temiz ağız bezi varsa o da olur demişti doktoru belki kuzum severDaha dün peynir denedim ama yine tepki verdi. ilk çıktığı aya göre baya azaldı ama hala yumurtaya çok tepki veriyor. Süt ürünleri de fırında pişmiş dokunmuyor şuan. Öyle kaşıyıcılari sevmiyor malesef ki.
Bugün fark ettim onu da ağız mendillini ağzına sokup çekiştiriyordu. Arada vereyim eline :)Temiz ağız bezi varsa o da olur demişti doktoru belki kuzum sever
Kesinlikle bebek hallerini bazen özlüyorum :)Ne komikler dimi baktıkça diyorum dah dün bebekti şimdi büyüdü yürüyor
Dolaba koyup o şekilde soğukBugün fark ettim onu da ağız mendillini ağzına sokup çekiştiriyordu. Arada vereyim eline :)
Ben eski fotolarına bakamıyorum mesela ağlıyorum aşırı özlüyorum o ilk 6ayi.keşke baştan 1 kez daha 0 6 aya dönsek diyorumKesinlikle bebek hallerini bazen özlüyorum :)
Tamam canım. Tavsiyeni dikkate alacağım.Dolaba koyup o şekilde soğuk
Resimlere bakınca ne kadar küçükmüş diyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. Bi bakmışız okula gidiyorlar :)Ben eski fotolarına bakamıyorum mesela ağlıyorum aşırı özlüyorum o ilk 6ayi.keşke baştan 1 kez daha 0 6 aya dönsek diyorumki 1 dakika ayrılmadık kimseye bırakıp wcyde gtmedm ama ne bilimmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?