Leon'un Günlüğü

Ya şimdi senin 3uz bebelerin mi olacak yani maşallah canimm. Inan aklimdsn bir sey olsa acaba dışarı çıkıyorlar mi diyrm. E bir fotolasalm dmiii. Ismi belli oldu muuu foto beklyrm kızların
3 uz gibi olacaklar aralarında 22 ay olacak dışarıya haftasonu çıkabiliyorduk artık oda imkansız oldu yazı bekleyecekler artık yaza memlekete gidersek hayfini çıkarırlar şu virüs belası biran önce bitsin de inş yok canım henüz ismimiz belli değil bnm de aklıma geliyor ara ara kendi kendime seviyorum diyorum büyümüştür çikolata adam

Köyümüz olmasaydı geçen yaz biz de bunalmstk bir an önce geçsin insallah. Annem gelemiyor yardımcı ablamız grip oldu 15 gün ara ile o da gelemiyor derken ben de kaldım bir başıma. Eşim zaten evde ama online derste hep derken şimdi Leon'u görsen kitap kurdu oldu teyzesi

Oyy maşallah kuzuma bnm ben bizimkilere kitap okuyamiyorum aldığım kitabı iki yandan cekistiriyor koparıyorlar yada hiç dinlemiyorlar anca resimlerine bakıyoruz oda gönülleri olursa

Oyy maşallah kuzuma bnm ben bizimkilere kitap okuyamiyorum aldığım kitabı iki yandan cekistiriyor koparıyorlar yada hiç dinlemiyorlar anca resimlerine bakıyoruz oda gönülleri olursa
Kalın sayfalı kitaplar var canım hareketli onları seviyorlar yoksa ince sayfalı Leonda kemiriyordu

Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? Bizde iyiyiz şükür bu ara dişlerden biraz sıkıntısı var. Uyumak istemiyor.
Ben de iyiyim tatlım. Leon aynı anda çıkardı büyük dişleri ve gece geç uyumalara başladı devam ediyor o şekilde. Ayran ve su teklif edin gün içinde yemeklerde yoğurt zaten vazgeclmzmz dimi inci gibi dişleri olsun inşallah

Canım benim oğlumun süt ve süt ürünleri ve yumartaya alerjisi var. O yüzden ayran yoğurt peynir yiyemiyor bizimde 4 5 tane dişi bir arada çıkıyor

Canım benim oğlumun süt ve süt ürünleri ve yumartaya alerjisi var. O yüzden ayran yoğurt peynir yiyemiyor bizimde 4 5 tane dişi bir arada çıkıyor
1 yaştan sonra süt alerjileri azalma oluyormuş diye duydum bir doktordan doktorunuz ne dedi? Oy kuzum ağrısız olsun inşallah hava soğuk diye başta ben vermyrdm diş sogutclrndn sonra verdim rahatladı emebildi.

1 yaştan sonra süt alerjileri azalma oluyormuş diye duydum bir doktordan doktorunuz ne dedi? Oy kuzum ağrısız olsun inşallah hava soğuk diye başta ben vermyrdm diş sogutclrndn sonra verdim rahatladı emebildi.
Daha dün peynir denedim ama yine tepki verdi. ilk çıktığı aya göre baya azaldı ama hala yumurtaya çok tepki veriyor. Süt ürünleri de fırında pişmiş dokunmuyor şuan. Öyle kaşıyıcılari sevmiyor malesef ki.

Temiz ağız bezi varsa o da olur demişti doktoru belki kuzum sever

Ne komikler dimi baktıkça diyorum dah dün bebekti şimdi büyüdü yürüyor

Kesinlikle bebek hallerini bazen özlüyorum :)
Ben eski fotolarına bakamıyorum mesela ağlıyorum aşırı özlüyorum o ilk 6ayi.keşke baştan 1 kez daha 0 6 aya dönsek diyorum ki 1 dakika ayrılmadık kimseye bırakıp wcyde gtmedm ama ne bilimmm yaa

Ben eski fotolarına bakamıyorum mesela ağlıyorum aşırı özlüyorum o ilk 6ayi.keşke baştan 1 kez daha 0 6 aya dönsek diyorum ki 1 dakika ayrılmadık kimseye bırakıp wcyde gtmedm ama ne bilimmm yaa
Resimlere bakınca ne kadar küçükmüş diyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. Bi bakmışız okula gidiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…